Παπαρδέλες με αυγοτάραχο

Υλικά (για 4 άτομα)

250 γρ. παπαρδέλες (το μεγάλο αυτό ζυμαρικό εξισορροπεί την ένταση από το αυγοτάραχο, ενώ δίνει «σώμα» στη συνταγή)

80 γρ. βούτυρο

1 κ.σ. ελαιόλαδο

1 πρέζα μπούκοβο

1 πρέζα σπόροι ξερού κόλιαντρου

2 καλές κ.σ. single malt whisky

1 καλή κ.σ. τρίμμα αυγοτάραχου

20 φετούλες αυγοτάραχο Μεσολογγίου

1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός)

Φρεσκοτριμμένο πιπέρι         www.athinorama.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων