Υλικά (για 4 άτομα)
250 γρ. παπαρδέλες (το μεγάλο αυτό ζυμαρικό εξισορροπεί την ένταση από το αυγοτάραχο, ενώ δίνει «σώμα» στη συνταγή)
80 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα μπούκοβο
1 πρέζα σπόροι ξερού κόλιαντρου
2 καλές κ.σ. single malt whisky
1 καλή κ.σ. τρίμμα αυγοτάραχου
20 φετούλες αυγοτάραχο Μεσολογγίου
1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι www.athinorama.gr
80 γρ. βούτυρο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα μπούκοβο
1 πρέζα σπόροι ξερού κόλιαντρου
2 καλές κ.σ. single malt whisky
1 καλή κ.σ. τρίμμα αυγοτάραχου
20 φετούλες αυγοτάραχο Μεσολογγίου
1 λεμόνι (ξύσμα και χυμός)
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι www.athinorama.gr