Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Ένα εντελώς άτοπο σχόλιο έκανε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, με αφορμή τον τραγικό θάνατο του ντελιβερά από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Με αφορμή αυτό το τραγικό περαστικό, ο Άρης Πορτοσάλτε είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ: «Τώρα βέβαια υπάρχει και μια συγκεκριμένη συμπεριφορά των διανομέων, για να τα λέμε, Θεός σχωρέστον…».   

Η παρουσιάστρια, Μαρία Αναστασοπούλου, τον διέκοψε μάλιστα λέγοντάς του: «Ναι ας μην την κάνουμε σήμερα αυτή τη συζήτηση» δείχνοντας ότι δεν είναι η ώρα για τέτοιου είδους σχόλια.

Ο Άρης Πορτοσάλτε όμως συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα κάνω σύγκριση, αλλά κι αυτός οδηγεί μοτοσυκλέτα. Αυτός που οδηγεί το αυτοκίνητο έχει την ευθύνη για όλους, αλλά θα πρέπει και οι φίλοι που οδηγούν μοτοσυκλέτα να αποφασίσουν, θα κοιτάμε δεξιά, θα κοιτάμε αριστερά».

Η Μαρία Αναστασοπούλου και πάλι επισημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρξε κάτι λάθος από την πλευρά του θύματος στο τροχαίο με τον Άρη Πορτοσάλτε να επιμένει «στην συμπεριφορά των διανομέων υπάρχουν φορές που πέφτουν πάνω σου».            www.in.gr/2021/11/01/greece/aparadekto-sxolio-portosalte-aformi-ton-thanato-tou-ntelivera-yparxei-thema-ti-symperifora-ton-dianomeon/