Λαπαβίτσας: Ο Τσίπρας έγινε μνημονιακός!

“Από τη στιγμή που ο Πρωθυπουργός αποδέχθηκε το Μνημόνιο και λέει πως θα το εφαρμόσει καλύτερα από τους προηγούμενους, είναι μνημονιακός”, απάντησε σε σχετική ερώτηση στην εκπομπή Online του ΣΚΑΪ ο Κώστας Λαπαβίτσας.
Όσο για το αν έγινε διαπραγμάτευση από την κυβέρνηση ο κ. Λαπαβίτσας τόνισε πως
δεν έχει εσωτερική πληροφόρηση, αλλά σημείωσε πως “είτε έγινε διαπραγμάτευση, είτε δεν έγινε, εκ του αποτελέσματος, οδηγηθήκαμε σε μία μεγαλη αποτυχία”.
Για τη λύση του εθνικού νομίσματος την οποία προτείνει αναγνώρισε πως θα υπάρξει μία δύσκολη περίοδος που “δεν μπορεί κανείς να προσδιορίσει κανείς πόσο θα κρατήσει”. Ωστόσο, σημείωσε πως αποτελεί τη μόνη διέξοδο και θα φέρει ανάπτυξη, ενώ τα Μνημόνια έχουμε δει ότι καταλήγουν στην καταστροφή του ελληνικού λαού.
“Η πλειοψηφία του ελληνικού λαού δεν θέλει Μνημόνιο. Αντιμνημονιακός μέσα στο ευρώ δεν γίνεται”, τόνισε ακόμα σημειώνοντας πως “Μνημονιακοί και αντιμνημονιακού δεν χωρούν μαζί στον ΣΥΡΙΖΑ”.
Πάντως, ο κ. Λαπαβίτσας απέφυγε να αναφερθεί σε ενδεχόμενη δημιουργία νέου κόμματος από την Αριστερή Πλατφόρμα, λέγοντας πως αυτό που χρειάζεται πρώτα απ` όλα είναι να υπάρξει “μέτωπο” ενάντια σε αυτές τις πολιτικές.
Πηγή:  ysterografa.gr