Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Διώτη: Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι επιβεβλημένη-Κατριβάνου: Αν χρειαστεί θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

Δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής
Λάρισας, Ηρώ Διώτη, παρά που ψήφισε στις τελευταίες ψηφοφορίες παρών.


Όπως εξήγησε στη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης, προχωρά σε αυτή την επιλογή με στόχο να γίνει συνέδριο, πριν την εξαγγελία εκλογών. «Δεν μπορούμε να πάμε σε εκλογές πριν αποφασίσουμε συλλογικά τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα», ανέφερε.

«Είμαι από αυτούς που υπέγραψε το κείμενο ενότητας, για να έχουμε συνεδριακές συλλογικές διεργασίες πριν πάμε σε εκλογές», ανέφερε σε σχετική ερώτηση για την υπογραφή της σε κείμενο ενότητας που συνυπέγραψαν συνολικά 16 βουλευτές.

«Η ψήφος εμπιστοσύνης είναι επιβεβλημένη, δεν χρειάζεται  να το ρωτάμε, για να υπάρξει χρόνος ώστε να γίνουν οι εργασίες ώστε να επανακαθοριστεί η στρατηγική του ίδιου του ΣΥΡΙΖΑ», επισημαίνει.

Όσον αφορά την πολιτική σταθερότητα, δεν θεωρεί πως υπάρχει ζήτημα, καθώς «βαδίζουμε σε μια εποχή που δεν θα έχει σταθερότητα».

Προφανώς η κυβέρνηση βρίσκεται σε αδιέξοδο, η οικονομική συμφωνία μη βιώσιμη και μη διαχειρίσιμη πολιτικά από μία αριστερή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, τόνισε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει σε δέκα ανθρώπους, είτε από τη μία είτε από την άλλη» καταλήγει, προσθέτοντας πως το συνέδριο ξεπερνά το εσωκομματικό, ειδικά αυτή την περίοδο.


Κατριβάνου: Αν χρειαστεί θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

«Παρά τις διαφωνίες μας, μας ενώνει μια πραγματική και μεγάλη αγωνία να παραμείνουμε ενωμένοι ως ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η βουλευτής του κόμματος Βασιλική Κατριβάνου μιλώντας στην ΕΡΤ.
Η κ. Κατριβάνου, η οποία συνυπογράφει την επιστολή των 17 στελεχών, εκτιμά ότι «οι διαφορές είναι πολύ σημαντικές και η ενότητα έχει πληγεί επίσης σημαντικά».

Εξηγώντας το «παρών» που ψήφισε στη Βουλή, αναφέρει ότι παρά το γεγονός πως δεν μπορούσε να ψηφίσει το μνημόνιο, «στηρίζει» την κυβέρνηση «για όλα όσα έχει κάνει το προηγούμενο διάστημα» προσθέτοντας ότι συγχρόνως, δεν θεωρεί πως «ένα Grexit αυτήν τη στιγμή, χωρίς καμία προετοιμασία, ήταν η σωστή πρόταση».

«Θεωρώ ότι η κυβέρνηση και το πάλεψε για να έρθει εδώ που ήρθε και εκβιάστηκε» προσθέτει.

Ερωτηθείσα τι θα πράξει αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης, δηλώνει ότι θα τη δώσει, ενώ προτείνει να διεξαχθεί άμεσα συνέδριο πριν από οποιαδήποτε κίνηση εκλογών, προκειμένου «να μας δώσει μια κατεύθυνση, να έχουμε μια νέα δέσμευση, για το πού θα πάμε».

Πηγή: http://www.skai.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.