Ο Καραμανλής κανονίζει για τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ. ΕΛΛ.

«Αν ο Κώστας Καραμανλής έχει σχεδιάσει σε λίγες εβδομάδες να αποσύρει τη στήριξη στην
κυβέρνηση ο Καμμένος τότε ο Τσίπρας θα αναγκαστεί να προσέλθει στο τραπάεζι των διαπραγματεύσεων» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ βάζοντας «φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι εάν ο πρώην πρωθυπουργός πει στον Πάνο Καμμένο να βγει από την κυβέρνηση για να διευκολύνει τις εξελίξεις, ο υπουργός Άμυνας θα το πράξει.
Συνεχίζοντας στο... ίδιο τέμπο ο κ. Λεβέντης δήλωσε την προτίμησή του προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για πρόεδρο της Ν.Δ. . Σημείωσε, άλλωστε, ότι ο Κώστας Καραμανλής που τον στηρίζει και διατηρεί δίαυλο επικοινωνίας με τον Πάνο Καμμένο προτιμά μια κυβέρνηση συνεργασίας με τη Ν.Δ. υπό τον Μεϊμαράκη.
Εμφανίστηκε, ακόμη, αντίθετος στην εκλογή Μητσοτάκη, καθώς τον στηρίζουν οι Γεωργιάδης και Βορίδης τους οποίους χαρακτηρίζει ακροδεξιά βαρίδια.
Αναφερόμενος στα σενάρια οικουμενικής ο Βασίλης Λεβέντης δήλωσε «Αν κάνω τη βλακώδη συναλλαγή και δώσω ψήφο στον κύριο Τσίπρα, θα έχω καταρρακώσει τα οράματα της νεολαίας που μας ψήφισε» προσθέτοντας «Ο λαός και η νεολαία θέλουν κυβέρνηση συνεργασίας».
Είπε ακόμη ότι μια τέτοια κυβέρνηση έχει νόημα αν συμμετάσχουν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και η Ένωση Κεντρώων, γιατί, όπως υποστήριξε, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι δεν είναι σοβαρά κόμματα και βρίζουν μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ. http://www.efsyn.gr/