Πεντανόστιμο ριζοτο με σαλτσα τρούφας

Υλικά
150 γρ.ρύζι  καρολίνα
300 ml ζωμό κότας
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουτ.σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
4 κουτ. σούπας σάλτσα μανιτάρια πορτσίνι και τρούφας
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι για 3′, ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια προσθέτοντας σταδιακά το κρασί και το ζωμό. Μόλις χυλώσει το ρύζι και βράσει ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα τρούφας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε για 3′ και σερβίρουμε ζεστό.           www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων