Πεντανόστιμο ριζοτο με σαλτσα τρούφας

Υλικά
150 γρ.ρύζι  καρολίνα
300 ml ζωμό κότας
1 ποτήρι λευκό κρασί
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
3 κουτ.σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
60 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
4 κουτ. σούπας σάλτσα μανιτάρια πορτσίνι και τρούφας
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε στο βούτυρο το κρεμμύδι για 3′, ρίχνουμε το ρύζι και ανακατεύουμε συνέχεια προσθέτοντας σταδιακά το κρασί και το ζωμό. Μόλις χυλώσει το ρύζι και βράσει ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, τη σάλτσα τρούφας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε για 3′ και σερβίρουμε ζεστό.           www.govastileto.gr