Ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω από 19 Δεκεμβρίου-Προβλέψεις για τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, το επόμενο διάστημα, στρέφει το ενδιαφέρον σου στην καριέρα σου και την κοινωνική σου άνοδο. Θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη θέση.

Η Αφροδίτη ξεκινάει την ανάδρομη πορεία της, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να μελετήσεις κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα φέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα έσοδά σου. Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνάει και τον τομέα των σχέσεών σου, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου με τον σύντροφό σου ή ακόμα και να αποκαταστήσεις τυχόν σχέσεις που έχουν κλονιστεί. Καλό θα είναι ωστόσο να προσέχεις την συμπεριφορά σου, ώστε να μην δημιουργηθούν νέες παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα, αφού θα καταφέρεις να βρεις νέες ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να αποφασίσεις μια σοβαρή δέσμευση με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πιθανό να δημιουργήσεις μια νέα, πολύ δυνατή σχέση. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη διανύει την ανάδρομη πορεία της, που θα διαρκέσει μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου. Το διάστημα αυτό ίσως θελήσεις να πραγματοποιήσεις ταξίδια σε μέρη που έχεις επισκεφτεί και στο παρελθόν, προκειμένου να διεκπεραιώσεις κάποια ζητήματα που εκκρεμούν. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να συνεχίσεις κάποιες σπουδές, που έχεις εγκαταλείψει και που θα σου ανοίξουν νέες προοπτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης απαιτεί να ρυθμίσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να προσπαθήσεις να βρεις λύσεις, ώστε να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές. Αν δεν υπάρχουν τέτοιου είδους εκκρεμότητες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσεις αυτό το διάστημα, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση. Όσον αφορά την ερωτική σου ζωή, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αναζωπυρώσει έναν έρωτα από τον παρελθόν, αν φυσικά το επιθυμείς. Διαφορετικά, ένα νέο ερωτικό πάθος θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, το επόμενο διάστημα στρέφει το ενδιαφέρον σου στην αισθηματική σου ζωή και στις σχέσεις σου γενικότερα. Ίσως η γιορτινή περίοδος σε απαλλάξει για λίγο από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και σε βοηθήσει να αναπτύξεις μια καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου, γεγονός που θα συσφίξει ακόμα περισσότερο τον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, το ίδιο διάστημα, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου και με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση. Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, ίσως δημιουργήσει κάποιες δυσκολίες, οι οποίες όμως θα ξεπεραστούν με κατανόηση και υπομονή. Αν πάλι, νιώθεις την ανάγκη να «απελευθερωθείς» από μια σχέση που σε πιέζει, ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλεις οριστικές αποφάσεις μέχρι τις 29 Ιανουαρίου.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, το επόμενο διάστημα σου επιφυλάσσει σημαντικές αλλαγές, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Σ’ αυτό θα σε βοηθήσει και η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, που σκοπό έχει να σε βοηθήσει όχι μόνο να βρεις τρόπους που θα σε κάνουν πιο παραγωγικό, αλλά και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου. Ωστόσο, καλό θα είναι μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να έχουν δυσάρεστες συνέπειες. Απόφυγε επίσης να αναλάβεις περισσότερα καθήκοντα από όσα αντέχεις, ώστε να μην αντιμετωπίσεις προβλήματα υγείας. Έτσι, τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με θέματα ρουτίνας και να δρομολογήσεις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, παρά τις θετικές εξελίξεις ωστόσο, θα πρέπει να προσέχεις την συμπεριφορά σου, καθώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, θα φέρει αρκετούς θαυμαστές στη ζωή σου, καθώς και ερωτικές επιστροφές που θα σε βάλουν σε δίλημμα. Αν αναζητάς απλά την διασκέδαση, σίγουρα θα απολαύσεις αυτό το διάστημα, αν όμως σκέφτεσαι μια σοβαρή δέσμευση, καλό θα είναι να περιμένεις για τις οριστικές σου αποφάσεις μετά τις 29 Ιανουαρίου. Αντίθετα, αν επιθυμείς την αναβίωση μιας παλιάς αγάπης, το διάστημα αυτό θεωρείται ιδανικό. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα πάρει μια θετική τροπή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου.

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες καταστάσεις που σχετίζονται με το πατρικό σου σπίτι, τις ρίζες σου ή τα συγγενικά σου πρόσωπα. Παρόλο που μάλλον θα τα βρεις «δύσκολα», με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές, που θα επαναφέρουν την αρμονία. Όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, ίσως μια παλιά σχέση, που θα επανέλθει στη ζωή σου, σε αναστατώσει ευχάριστα. Τέλος, καλό θα είναι να αποφύγεις σπατάλες που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου. Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, αντιμετωπίζεις αρκετές δυσκολίες σ’ αυτό τον τομέα, οι οποίες θα πρέπει να διευθετηθούν αυτό το διάστημα, αφού έτσι κι αλλιώς η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης από την ίδια μέρα, θα επαναφέρει όλα τα προβλήματα στο προσκήνιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, ο χειμώνας σου επιφυλάσσει φλογερές γνωριμίες, έρωτες και πάθη, που θα ταράξουν την ηρεμία σου. Επιπλέον, η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, σε φέρνει αντιμέτωπο με άτομα και καταστάσεις από το παρελθόν, που σου ξυπνούν έντονες αναμνήσεις. Έτσι, δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμούς, που θα σε παροτρύνουν να διαφοροποιήσεις τις αισθηματικές σου σχέσεις. Αν μάλιστα, είσαι «κολλημένος» με έναν έρωτα που δεν έχει βγει από την καρδιά σου, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις, που θα λύσουν όλες τις διαφορές που σας χώρισαν. Γενικά, τα άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σου αυτό το διάστημα έχουν μια «καρμική» αποστολή, την οποία μάλλον δεν μπορείς να αποφύγεις. Επιπλέον, κάποια από αυτά, ίσως σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης την ίδια μέρα και μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, δεν συνιστά τα οικονομικά ρίσκα και τις σπατάλες, που μπορεί να έχουν ολέθριες επιπτώσεις. Ίσως μάλιστα, είναι καλύτερα να αποφύγεις κάθε οικονομικό πάρε-δώσε αυτό το διάστημα, ακόμα και με τα πιο οικεία σου πρόσωπα. Παρόλα αυτά, αν υπάρχουν μακροχρόνιες εκκρεμότητες ή σου οφείλονται χρήματα εδώ και αρκετό καιρό, με την ανάδρομη Αφροδίτη μπορείς να τα εισπράξεις πιο εύκολα. Καλό θα είναι επίσης να αποφύγεις αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα εισοδήματά σου, με σκοπό να σε αφυπνίσουν και να σε κάνουν να σκεφτείς μια καλύτερη διαχείριση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη που κι αυτή βρίσκεται στο ζώδιό σου, διανύει την ανάδρομη πορεία της και σε καλεί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για την πορεία των σχέσεών σου, χωρίς να αποκλείεται να σου δημιουργήσει και περαιτέρω διλήμματα με την επιστροφή προσώπων από το παρελθόν, που επανακάμπτουν στη ζωή σου. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια, υπομονή αλλά και αντίληψη, ώστε να διακρίνεις το σωστό από το λάθος, χωρίς να αφήσεις τα συναισθήματά σου να σε παρασύρουν, ώστε να πάρεις την σωστή απόφαση. Αν τελικά αποφασίσεις την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, πρόσεξε ιδιαίτερα την συμπεριφορά σου, ώστε να αποφύγεις νέες παρεξηγήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 29 Ιανουαρίου, θα έχεις την ευκαιρία να σκάψεις στο υποσυνείδητο του μυαλού σου και να προσεγγίσεις από την αρχή όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Πράγματα και επιθυμίες που είναι καλά κρυμμένα μέσα σου, είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να σε αναγκάσουν να αλλάξεις την πορεία σου. Η μοναξιά που θα επιδιώξεις αυτό το διάστημα θα είναι ιδιαίτερα παραγωγική και θα σου επιτρέψει να βρεις νέο νόημα στη ζωή σου και να στραφείς προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Όλες οι επιδιώξεις σου θα πραγματοποιηθούν το ερχόμενο δίμηνο, με την είσοδο του Ήλιου και της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο.

ΙΧΘΕΙΣ

Φίλε Ιχθύ, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης και στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσεις τα άτομα που αποτελούν τον κοινωνικό σου περίγυρο και να βγάλεις κάποια σαφή συμπεράσματα. Καλό θα είναι φυσικά να μην προβείς σε σημαντικές ανακατατάξεις μέχρι και τις 29 Ιανουαρίου, καθώς η κρίση σου μπορεί να μην είναι απόλυτα σωστή. Αυτό ισχύει και για τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου που μπορεί να διαφοροποιηθούν, χρειάζονται όμως υπομονή και χρόνο για να υλοποιηθούν. Έτσι, για έναν ολόκληρο μήνα, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ισχυρούς δεσμούς με άτομα που σου ταιριάζουν και που μπορούν να επηρεάσουν θετικά το μέλλον σου.

Πηγή myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Αόρατα σκάνδαλα...

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων