Ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 29 Δεκεμβρίου 2021 ο Ερμής από τις 24° 26’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη συνόδου με την ανάδρομη Αφροδίτη. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να αναλογιστούμε παρελθούσες καταστάσεις και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τους λόγους που μας ώθησαν να έχουμε συγκεκριμένες συμπεριφορές και αντιδράσεις, είτε αυτές αφορούν το εργασιακό μας περιβάλλον, είτε αφορούν τις προσωπικές μας σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Δεδομένου ότι θα θελήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στην επαγγελματική σας ζωή, θα έρθετε σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν. Υπάρχει, μάλιστα, η πιθανότητα να είχατε και στο παρελθόν μια σχετική επικοινωνία ή τώρα να ξανασκέφτεστε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση που πριν λίγο καιρό σας είχε γίνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί τους ενώ κάποιοι από εσάς θα προγραμματίσετε και ένα ταξίδι, ίσως ακόμα και στο εξωτερικό. Επιπλέον, η ανάγκη να επεκτείνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντές θα σας οδηγήσει στο να ασχοληθείτε, όχι μόνο με την μάθηση, αλλά και με την φιλοσοφία και την τέχνη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν και θέλουν να σας προσφέρουν μια νέα δουλειά που θα βελτιώσει την παρούσα οικονομική σας πραγματικότητα ή να ξανασκεφτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια επαγγελματική συνεργασία που σας είχε γίνει. Η εξυπνάδα αλλά και ο γοητευτικός σας λόγος θα σας φέρουν κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει.        

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ικανότητά σας να δίνετε σωστές συμβουλές θα εκτιμηθεί πολύ από τους φίλους σας οι οποίοι στα λόγια σας θα βρουν παρηγοριά. Οι προσωπικές σας σχέσεις ομαλοποιούνται και γίνονται περισσότερο ευχάριστες. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πηγή ευχαρίστησης για εσάς ενώ οι ελεύθεροι του ζωδίου θα κάνουν μια νέα αισθηματική γνωριμία ή θα επιστρέψουν σε κάτι παλιό.

ΛΕΩΝ

Η Καθημερινότητά σας θα γίνει πιο χαρωπή και ανάλαφρη με την όψη αυτή και σε αυτό θα βοηθήσει και το ευχάριστο κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο και οι καλές σας σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε περισσότερο με την βελτίωση της εμφάνισής σας, είτε αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ, είτε καλωπίζοντας τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα αποφασίσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, όσο οι καταστάσεις το επιτρέπουν, τη ζωή. Θα βρεθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε και θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο να περάσει καλά. Για το λόγο αυτό, θα θέλετε να έχετε κοντά σας μόνο ανθρώπους που σας κάνουν να περνάτε καλά. Για κάποιους μια ερωτική επιστροφή βρίσκεται στο μενού.

 

ΖΥΓΟΣ

Σε περίπτωση που είχατε στο παρελθόν σκεφτεί να εκμεταλλευτείτε οικονομικά κάποιο ακίνητο ή να προχωρήσετε σε μια σχετική αγοραπωλησία, τώρα με την όψη αυτή μπορείτε να το καταφέρετε. Επιπλέον, η καλή επικοινωνία με τους οικείους σας αποκαθίσταται και οι σχέσεις γίνονται αρμονικές και εγκάρδιες ενώ ευχάριστα θα σας απασχολήσει η διακόσμηση του σπιτιού σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επιστρέφουν επαγγελματικές προτάσεις, και ενδεχόμενα συνεργάτες, με ακόμα καλύτερους όρους ή εντελώς διαφορετική ατζέντα και αυτό από μόνο του σαν ενδεχόμενο θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις. Πέρα όμως από αυτό, θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς που είχατε καιρό να δείτε, ή θα κάνετε ένα ταξίδι με σκοπό να συναντήσετε αγαπημένους σας ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικονομικές σας εκκρεμότητες, μόνο που αυτή τη φορά θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε προς όφελός σας. Επίσης, δεδομένου ότι και εσείς θα ανοίγεστε πιο πολύ και θα έχετε περισσότερη ανάγκη την σωματική επαφή, θα βρεθείτε ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ίσως κάνετε μια νέα αισθηματική γνωριμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές της όψης. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε, με την καλή έννοια, τις τρέχουσες συνθήκες και: να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να ξαναβρεθείτε με φίλους και γνωστούς, να ξανασκεφτείτε μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει, να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας μέσα από τον γλυκό λόγο και την τρυφερότητα και, αν είστε ελεύθεροι, να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να απολαύσετε την επιστροφή ενός ατόμου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή στην δική σας περίπτωση μιλάει για κρυφές συναντήσεις και συζητήσεις, ιδιαίτερα σε επαγγελματικά θέματα. Μία οικονομική πρόταση που σας είχε γίνει θα επιστρέψει δυναμικά ενώ την αισθηματική σας ζωή θα ομορφύνει μια παρουσία από το παρελθόν που επιστρέφει με μια ερωτική εξομολόγηση που δεν περιμένατε και θα σας συνταράξει.

ΙΧΘΥΣ

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη λένε και για το λόγο αυτό θα πρέπει και εσείς να κάνετε ένα διάλλειμα το οποίο θα αφιερώσετε στον εαυτό σας και στην κοινωνική σας ζωή. Θα δείτε φίλους που είχατε καιρό να δείτε και κάποιοι από εσάς ή θα γοητευτούν από κάποιο άτομο που θα γνωρίσουν μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον ή θα βιώσουν την αλλαγή μιας σχέσης από φιλική σε ερωτική.

Πηγή myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων