Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
- 6 μεσαίες πατάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
- 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
Εκτέλεση
Βήμα 1Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το λουκάνικο και τις πατάτες.Βήμα 2Καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε να μαγειρευτούν για 25 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες.Βήμα 3Προσθέστε την κόκκινη και κίτρινη πιπεριά και συνεχίστε το μαγείρεμα για ακόμη 5 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές. www.newsbeast.gr