ΓΝΧ: Ρεκόρ κρουσμάτων σε υγειονομικούς - Έδιωξαν 7.000 νοσηλευτές για να κολλάνε μεταξύ τους οι… εμβολιασμένοι

Υγειονομική «βόμβα» έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς αυξάνονται διαρκώς τα κρούσματα στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου....

βρέθηκαν τέσσερα νέα κρούσματα σε νοσηλεύτριες του νοσοκομείου. Τις τελευταίες εβδομάδες οι μολύνσεις εμφανίζονται η μια μετά την άλλη σε γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας evima.gr κολλάνε και ασθενείς.

Υγειονομικές πηγές ανάφεραν χαρακτηριστικά στο Μέσο ότι, «δεν υπάρχει λόγος πλέον να μετράμε τα κρούσματα, θα κολλήσουμε όλοι. Η κατάσταση είναι τραγική. Έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολες ημέρες, δεν θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς».

Κολλάμε ο ένας μετά τον άλλον. Περιμένουμε πολλά αποτελέσματα εργαζόμενων που έχουν υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο τις επόμενες ώρες, πολύ φοβάμαι πως τα κρούσματα θα είναι πολλά», δήλωσαν χαρακτηριστικά όπως αναφέρει το evima.gr.

Και αυτό είναι ένα μόνο από τα πολλά παραδείγματα του τραγικού αδιεξόδου στο οποίο έχει οδηγηθεί το ΕΣΥ εξαιτίας της κυβερνητικής πολιτικής. Η κυβέρνηση απαξίωσε 7.000 υγειονομικούς και τους οδήγησε στην πείνα στερώντας τους ασθενείς από τις πολύτιμες υπηρεσίες ενός έμπειρου προσωπικού με την δικαιολογία της ασφάλειας και τώρα να που οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί κολλάνε μεταξύ τους και κολλάνε και τους ασθενείς!


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων