Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Δία: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

 

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα χρειαστεί να είστε αρκετά πιο προσεκτικοί σε οικονομικά ανοίγματα και θα πρέπει να είστε πιο φειδωλοί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας.

Επιπλέον, κάποια άτομα που θεωρείτε φίλους σας ίσως σας απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Την προσοχή σας πρέπει να στρέψετε σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές σας συνεργασίες αλλά και γενικά τις προσωπικές σας σχέσεις. Η αιτίες, στην μεν πρώτη περίπτωση θα αφορούν παρεμπόδιση της εξέλιξης σας, στην δε δεύτερη συγκρούσεις σχετικές με διαφορετικές απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η γενικότερη ένταση που θα έχετε, εξαιτίας της όψης, θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καθώς θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους των συνεργατών σας και λεκτικές αντιπαραθέσεις εκ μέρους των ανωτέρων σας διοικητικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η διαχείριση του πορτοφολιού σας και του τραπεζικού σας λογαριασμού θα απαιτήσουν σύνεση καθώς δεν θα πρέπει να ξεφύγετε, αλλά να ξοδεύετε με μέτρο και να υπολογίζετε τις υποχρεώσεις που έχετε να καλύψετε γιατί, διαφορετικά, τα αρνητικά αποτελέσματα θα τα βρείτε μπροστά σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή σας ζητά να κατεβάσετε τους τόνους σε ό,τι αφορά τους οικείους σας γιατί θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε μαζί τους αντιπαραθέσεις και, ως εκ τούτου, εντάσεις σχετικές με την διαφορά αντιμετώπισης κάποιων τρεχόντων οικογενειακών σας θεμάτων ή και την αντίρρησή τους για μια δική σας επιλογή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στο χώρο της εργασίας σας θα υπάρξουν συνεργάτες ή συνάδελφοί σας τους οποίους θα διακρίνει μια τάση ολισθηρής αμετροέπειας στον λόγο. Καλό θα ήταν να μην τους αφήσετε να εκμαιεύσουν πληροφορίες από εσάς τις οποίες, με καθαρά κουτσομπολίστικη διάθεση, θα μεταφέρουν σε άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Κάτω από την επιρροή της όψης αυτής θα έχετε κάποια έκτακτα έξοδα τα οποία θα αφορούν στα παιδιά σας ή σε κάποια δική σας δημιουργική δραστηριότητα. Ορισμένοι από εσάς, τα έξοδα αυτά, θα τα κάνετε αυτά τα έξοδα για να εντυπωσιάσετε κάποιο άτομο το οποίο σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να χτίσετε τις άμυνες σας που, ουσιαστικά, θα λειτουργήσουν σαν τείχη προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσετε εριστικές και απότομες συμπεριφορές εκ μέρους των οικείων σας. Ίσως γιατί διαφωνούν με την εντελώς διαφορετική προσέγγιση που χρησιμοποιείτε για την αντιμετώπιση μιας συγκεκριμένης κατάστασης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει την έντονη εσωτερική αναστάτωση που σας προκαλούν τα όποια καταπιεσμένα συναισθήματά σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές ενέργειες γεμάτες ένταση και αντίδραση έναντι σε φίλους, συνεργάτες, τους οικείους αλλά και το ταίρι σας που θα σας στοιχίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνετε λίγο παραπάνω κτητικοί και απόλυτοι με τους φίλους και γενικά τους δικούς σας ανθρώπους, ακόμα και εξαιτίας της προστατευτικής σας διάθεσης έναντί τους. Ωστόσο, αυτό μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα με αποτέλεσμα να θεωρηθεί ότι γίνεστε καταπιεστικοί και απόλυτοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανταγωνιστικές συμπεριφορές εκ μέρους συναδέλφων ή γενικά ατόμων από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, εσείς δεν πρέπει να πέσετε στην παγίδα της αντεπίθεσης αλλά να «παίξετε περισσότερο άμυνα» γιατί αυτό θα σας ωφελήσει στο τέλος παραπάνω.

ΙΧΘΥΣ

Δεδομένου του γεγονότος ότι η όψη θα σας προκαλέσει μια υπέρμετρη αισιοδοξία, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε ενέργειες παρορμητικές, καλό θα ήταν να λάβετε σοβαρά υπόψιν σας όλα τα ενδεχόμενα και τις παραμέτρους πριν προχωρήσετε στην οποιαδήποτε ενέργεια, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτή αφορά στα ερωτικά σας.

Πηγή myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Αόρατα σκάνδαλα...

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων