κρουασίνια Αλμυρά...

Υλικά

  • 170 γρ. σάλτσα πέστο
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι            

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Ανοίξτε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώστε το πέστο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες.
    Βήμα 3
    Πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τοποθετήστε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
    Βήμα 4
    Κόψτε σε λεπτές ροδέλες και στριφογυρίστε την κάθε μία ξεχωριστά πίανοντας τες από τις άκρες.
    Βήμα 5
    Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και αλείψτε με το χτυπημένο αυγό.
    Βήμα 6
    Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και γαρνίρετε με την παρμεζάνα.
    Βήμα 7
    Ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.           www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Αόρατα σκάνδαλα...

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων