Υλικά
- 170 γρ. σάλτσα πέστο
- 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
- 2 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό χτυπημένο
- 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βήμα 2Ανοίξτε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώστε το πέστο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες.Βήμα 3Πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τοποθετήστε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.Βήμα 4Κόψτε σε λεπτές ροδέλες και στριφογυρίστε την κάθε μία ξεχωριστά πίανοντας τες από τις άκρες.Βήμα 5Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και αλείψτε με το χτυπημένο αυγό.Βήμα 6Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και γαρνίρετε με την παρμεζάνα.Βήμα 7Ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. www.newsbeast.gr