κρουασίνια Αλμυρά...

Υλικά

  • 170 γρ. σάλτσα πέστο
  • 150 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, πιπέρι            

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 2
    Ανοίξτε το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώστε το πέστο ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνειά του, αφήνοντας λίγο κενό στις άκρες.
    Βήμα 3
    Πασπαλίστε με τη μοτσαρέλα και τοποθετήστε από πάνω το δεύτερο φύλλο σφολιάτας.
    Βήμα 4
    Κόψτε σε λεπτές ροδέλες και στριφογυρίστε την κάθε μία ξεχωριστά πίανοντας τες από τις άκρες.
    Βήμα 5
    Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί και αλείψτε με το χτυπημένο αυγό.
    Βήμα 6
    Ρίξτε αλάτι και πιπέρι και γαρνίρετε με την παρμεζάνα.
    Βήμα 7
    Ψήστε για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.           www.newsbeast.gr