Αυτοί είναι οι πιο αταίριαστοι ζωδιακοί συνδυασμοί

Υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί συνδυασμοί που μπορεί στην αρχή να νιώσουν μια φλογίτσα, ωστόσο στη συνέχεια αναπόφευκτα, θα απωθήσουν το ένα το άλλο και θα φύγουν τρέχοντας.
Κριός & Καρκίνος
Μερικές φορές τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά οι πιθανότητες να υπάρξει έλξη ανάμεσα σε έναν Κριό
και έναν Καρκίνο είναι μηδαμινές. Ο Κριός είναι χαρούμενος όταν περνάει στην άγρια πλευρά. Ο Καρκίνος είναι άνετος όταν βλέπει τηλεόραση. Ο παθιασμένος Κριός είναι υπερβολικά ανταγωνιστικός και πεισματάρης ώστε να τον ανεχτεί ένας Καρκίνος, ο οποίος ψάχνει έναν ώμο για να γείρει όσο βλέπει Netflix.

Υδροχόος & Ταύρος
Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό οι Υδροχόοι και οι Ταύροι: Είναι και οι δύο ξεροκέφαλοι. Ο Υδροχόος είναι το πιο εκλεκτικό ζώδιο, με επαναστατικές τάσεις και εντελώς απρόβλεπτο. Ο Ταύρος από την άλλη, σταθερός, αξιόπιστος και πολύ πιο παραδοσιακός. Ο Ταύρος θα προσπαθεί να βρει ασφάλεια και ο Υδροχόος θα ρίχνει λάδι στη φωτιά με τη θυελλώδη συμπεριφορά του. Δεν θα αντέξουν για πολύ ο ένας τον άλλο.

Δίδυμοι & Παρθένος
Οι επικοινωνιακοί Δίδυμοι πάνε από εδώ και από εκεί, και δε μπορούν να αποφασίσουν σχεδόν τίποτα. Οι Παρθένοι είναι εσωστρεφείς και δεν αφήνουν την κοινωνική ζωή να χαλάσει τη ρουτίνα τους. Όταν ο ένας ζει αυθόρμητα και με ενθουσιασμό και ο άλλος δεν αντέχει το να βγαίνει εκτός προγράμματος, στη σχέση δημιουργείται ένα χάος. Και το χάος είναι ο εφιάλτης ενός Παρθένου.

Ζυγός & Αιγόκερως
Οι ειρηνικοί Ζυγοί, θέλουν να ικανοποιούν τους άλλους και θα έκαναν τα πάντα για να βλέπουν τους γύρω τους ευτυχισμένους. Οι Αιγόκεροι έχουν μια κύρια προτεραιότητα: Τον εαυτό τους. Ενώ οι Ζυγοί δεν είναι σταθεροί και είναι πάντα έτοιμοι για αλλαγή, οι Αιγόκεροι έχουν συγκεκριμένους στόχους, πλάνο, δουλεύουν σκληρά και παίζουν σπάνια. Οι Αιγόκεροι πρακτικά θα έπαιρναν όλες τις αποφάσεις στη σχέση και αυτό ούτε ο καλόβολος Ζυγός δε θα το ανεχόταν.

Λέων & Σκορπιός
Σε αντίθεση με τα προηγούμενα αταίριαστα ζεύγη, ο Λέων και ο Σκορπιός φαίνεται να έχουν πολλά κοινά. Είναι και οι δύο έντονοι εραστές, που ζουν για το drama. Ωστόσο, τα δύο αυτά σταθερά ζώδια είναι πιο πιθανό να πλακωθούν, παρά να ερωτευτούν. Ο Σκορπιός βρίσκει τον Λέων ρηχό και εγωκεντρικό, και ο Λέων τον Σκορπιό πολύ σκυθρωπό και πιο μυστηριώδη από όσο αντέχει.
Αν βρίσκεσαι σε κάποιο από αυτά τα δύσκολα "ταιριάσματα" και το έχεις κάνει να λειτουργεί, ειλικρινά μπράβο. Είσαι η εξαίρεση!       www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων