Ποια είναι η ιδανική ηλικία γάμου ανάλογα με το ζώδιό σας...

Κριός
Οι άνθρωποι που ανήκουν σ’ αυτό το ζώδιο, συνήθως έχουν από νωρίς στη ζωή τους την ανάγκη να έχουν σύντροφο. Από την άλλη, θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι. Εάν βρουν τον κατάλληλο που θα σταθεί δίπλα τους χωρίς να τους καταπιέζει, μπορεί να παντρευτούν κι από τα 20 και να μη χωρίσουν ποτέ!

Ταύρος
Η σταθερότητα και η ηρεμία, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την οικογενειακή εστία, είναι σημαντικές αξίες για τον Ταύρο. Το να βρουν το σύντροφο της ζωής τους είναι από τους βασικούς στόχους και συχνά τον έχουν πετύχει μέχρι τα 25-30.


Δίδυμοι
Ένας Δίδυμος δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από τον απόλυτο έρωτα! Γι’ αυτό και είναι μάλλον απίθανο να παντρευτεί πριν τον βρει (ή πριν αποφασίσει ότι δεν υπάρχει), δηλαδή κάπου στα 35.
Καρκίνος
Επειδή είναι ένα ζώδιο που εκπέμπει ηρεμία και σταθερότητα, πολιορκείται από πολλά ζώδια όταν εκείνα φτάσουν σε ηλικία γάμου, δηλαδή κατά μέσο όρο στα 30. Υπολογίζοντας λοιπόν ότι το πιο πιθανό είναι να παντρευτούν κάποιο συνομήλικο, αυτή είναι η ιδανική ηλικία γάμου και για τους Καρκίνους.
Λέων
Το λιοντάρι είναι ο βασιλιάς των ζώων, και ξέρει καλά ότι θα πρέπει να πολιορκεί για καιρό πριν καταλήξει στο αντικείμενο του πόθου του. Έτσι, είναι δύσκολο να παντρευτεί σε πολύ νεαρή ηλικία. Θα πρέπει να νιώσει ότι η περίοδος του κυνηγιού τελείωσε, δηλαδή αργά στη δεκαετία των 30!
Παρθένος
Αμέσως μετά την εφηβεία, ο Παρθένος αρχίζει να οραματίζεται το γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Έτσι, δεν αποκλείεται να παντρευτεί νωρίς στη δεκαετία των 20.
Ζυγός
Αυτό το ζώδιο είναι ερωτευμένο με τον ίδιο τον έρωτα και θα βρει νωρίς στη ζωή του κάποιον με τον οποίο θα θέλει να παντρευτεί, ακόμα και στα 20. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα επιχειρήσει να αναζητήσει τον έρωτα (και το γάμο) ξανά αργότερα, γιατί εξάλλου υπάρχουν τόσο πολλοί εκεί έξω που αξίζει να αγαπηθούν από το Ζυγό!
Σκορπιός
Στην περίπτωση του Σκορπιού, το πάθος για ανεξαρτησία έχει να ανταγωνιστεί το πάθος για έναν ερωτικό σύντροφο. Πάντως, για να πειστεί ότι ένας ερωτικός σύντροφος έχει όλα όσα αναζητά, θα χρειαστεί να περάσει τα 35.

Τοξότης
Στόχος ζωής ενός Τοξότη είναι να παραμείνει ελεύθερος όσο περισσότερο μπορεί! Έτσι, είναι πιθανό να επιλέξει να εξαντλήσει τα βιολογικά περιθώρια για την απόκτηση οικογένειας και να το πάρει απόφαση κοντά στα 40.
Αιγόκερως
Ακόμα κι αν έχει μια σταθερή σχέση, θα το σκεφτεί πολύ πριν πάρει την απόφαση για γάμο, γιατί θέλει να είναι σίγουρο ότι δεν κάνει λάθος. Επίσης, θέλει η σχέση να έχει περάσει από πολλές δοκιμασίες, πριν επισημοποιηθεί. Γύρω στα 30, όμως, θα έχει πειστεί ότι βρέθηκε ο ιδανικός σύντροφος.
Υδροχόος
Υπάρχουν δύο κατηγορίες Υδροχόων: εκείνοι που αποφασίζουν να παντρευτούν στα 20 κι εκείνοι που θα περιμένουν να μεγαλώσουν και να ωριμάσουν αρκετά πριν το πάρουν απόφαση. Εξάλλου, για τους εκπροσώπους αυτού του ζωδίου, η ηλικία δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα νούμερο.
Ιχθύες
Τα ψάρια κατά κανόνα φοβούνται τις «σοβαρές» σχέσεις και ο γάμος είναι κάτι που θα καθυστερήσουν όσο περισσότερο μπορούν. Τουλάχιστον όσο χρειάζεται για να είναι βέβαιοι ότι δεν πρόκειται να λήξει άδοξα! Δηλαδή, το λιγότερο μέχρι τα 35 (και βάλε)!           www.govastileto.gr