Σπιτικό παγωτό βανίλια με δύο μόνο υλικά

Υλικά

  • 600 ml κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε την κρέμα γάλακτος σε ένα γυάλινο μπολ και χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνει σαντιγί
  2. Αφού είναι έτοιμη, προσθέτετε το ζαχαρούχο και ανακατεύετε καλά με μία σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθούν τα δύο αυτά υλικά
  3. Μόλις είναι έτοιμο το μείγμα, το ρίχνετε στο μπολ του παγωτού, το βάζετε στην κατάψυξη και αφήνετε να παγώσει 6 με 8 ώρες. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων