Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα: Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μην μένετε σε κάποιες λάθος εκτιμήσεις που έχετε στο παρελθόν, είτε αυτές αφορούν άτομα, είτε αφορούν καταστάσεις. Έτσι και αλλιώς, ειδικά με την όψη αυτή, η δουλειά που έχετε κάνει θα εκτιμηθεί από τους κατάλληλους ανθρώπους, κάτι που θα βοηθήσει την επαγγελματική σας άνοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας, τόσο να γνωρίσετε κόσμο και να κοινωνικοποιηθείτε, όσο και να βρεθείτε ξανά μετά από καιρό με αγαπημένους σας ανθρώπους, θα βελτιώσει την δική σας διάθεση και θα σας γεμίσει χαρά. Επίσης, θετικά νέα θα έχετε σχετικά με κάποια συμβόλαια ή με κάποιο ταξίδι που θέλετε να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ερωτική σας ζωή δέχεται τις θετικές ενέργειες της όψης αυτής. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε στιγμές αισθησιασμού και πάθους, είτε με το ταίρι σας, είτε με κάποιο άτομο που θα επιστρέψει στην ζωή σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται, καθώς θα έχετε οφέλη από μια συνεργασία ή την τροποποίηση μιας υφιστάμενης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, σας υπόσχεται η όψη αυτή, καθώς θα αποφασίσετε να ρίξετε το βάρος σε θέματα που θα αφορούν περισσότερο στο κοινό σας ευ ζήν, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε μια νέα γνωριμία ή στην επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό τους παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Θα ανανεώσετε τον εαυτό σας μέσα και έξω, με την όψη αυτή. Θα ασχοληθείτε λοιπόν με την βελτίωση της εμφάνισής σας και γενικά με θέματα ομορφιάς, κάτι που θα τονίσει την αυτοπεποίθησή σας και θα φέρει στο δρόμο σας θαυμαστές. Θα έχετε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε στον επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο έρωτας και το φλερτ θα είναι τα θέματα που σας αγγίξουν καθώς θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο στις απολαύσεις του έρωτα. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε ρομαντικές κινήσεις αγάπης στο ταίρι σας ή γενικά στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται ορισμένοι να ξαναδείτε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη αυτή, θα αναζητήσετε την οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στους αγαπημένους σας και θα σας κάνει περισσότερο αγαπησιάριδες μαζί τους. Η καθημερινότητά σας ομαλοποιείται ενώ η ανάγκη να βελτιώστε την υγεία και την εμφάνισή σας θα σας ενεργοποιήσει θετικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα ενεργοποιήσει μέσα σας την ανάγκη να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και να εκφράσετε τα θέλω και τις ανάγκες σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Κάποια ερωτικά μηνύματα που θα λάβετε θα σας αναστατώσουν και θα φέρουν τα πάνω κάτω αλλά με ένα περισσότερο γλυκό τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα προβείτε σε διορθωτικές κινήσεις που θα αφορούν στην βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας ενώ παράλληλα θα βάλετε τα όριά σας με σκοπό να προστατεύσετε τα κεκτημένα σας. Η οικογενειακή σας ζωή θα σταθεροποιηθεί ακόμα περισσότερο κάτι που θα σας ικανοποιήσει συναισθηματικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το να τολμήσετε να εκφράσετε, είτε τον έρωτά σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε τις πραγματικές σας ανάγκες και θέλω στο ταίρι σας, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά και, ως εκ τούτου, να βελτιώσετε την ποιότητα της ίδιας σας της ζωής. Τα οικονομικά σας θα καλυτερεύσουν καθώς θα λάβετε χρήματα που περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα χαμηλώσει τους τόνους στην έντονη και αρκετά πιεστική περίοδο που βιώνετε. Θετικά γεγονότα και ικανοποιητικές, για τα οικονομικά σας, συναντήσεις και γενικά επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας καλωσορίζοντάς σας ταυτόχρονα σε μια νέα περίοδο της ζωής κατά την οποία θα έχετε ευκαιρίες για να αποδείξετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα θελήσετε να ξεφύγετε από την καθημερινότητά σας και την ρουτίνα σας κάνοντας πράγματα που είναι περισσότερο συμβατά με την δημιουργική σας φαντασία. Ξεφύγετε λίγο από το πρόγραμμά σας και βρεθείτε ξανά με φίλους και γνωστούς και κάνετε πράγματα που μπορούν να σας κάνουν χαρούμενους.

Πηγή: myastro.gr