Τσιπούρα al cartoccio.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 τσιπούρα (1 κιλό) πλυμένη και καθαρισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα φασκόμηλο
  • 2-3 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 5-6 φέτες κρεμμύδι
  • 2 φέτες λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι                             

    Οδηγίες

    Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα, αλατοπιπερώνουμε όλο το ψάρι και γεμίζουμε την κοιλιά με το σκόρδο και τα υπόλοιπα μυρωδικά. Βάζουμε το ψάρι πάνω στη λαδόκολλα, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, λίγο από το μαϊντανό που έχει μείνει, τις φέτες λεμονιού και κρεμμυδιού, ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και το κρασί. Κλείνουμε από πάνω τυλιχτά το χαρτί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 180°. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων