Τσιπούρα al cartoccio.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 τσιπούρα (1 κιλό) πλυμένη και καθαρισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα φασκόμηλο
  • 2-3 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 5-6 φέτες κρεμμύδι
  • 2 φέτες λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι                             

    Οδηγίες

    Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα, αλατοπιπερώνουμε όλο το ψάρι και γεμίζουμε την κοιλιά με το σκόρδο και τα υπόλοιπα μυρωδικά. Βάζουμε το ψάρι πάνω στη λαδόκολλα, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, λίγο από το μαϊντανό που έχει μείνει, τις φέτες λεμονιού και κρεμμυδιού, ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και το κρασί. Κλείνουμε από πάνω τυλιχτά το χαρτί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 180°. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: "Δελτίο" και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τον χειμώνα...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων