Τσιπούρα al cartoccio.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 2 άτομα

  • 1 τσιπούρα (1 κιλό) πλυμένη και καθαρισμένη
  • 2 σκελίδες σκόρδο κομμένες φετούλες
  • 1 πεπεροντσίνο ψιλοκομμένο
  • 2 φύλλα φασκόμηλο
  • 2-3 κλωνάρια μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 2 κλωνάρια δεντρολίβανο
  • 2 κλωνάρια θυμάρι
  • ½ ποτήρι λευκό κρασί
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 5-6 φέτες κρεμμύδι
  • 2 φέτες λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι                             

    Οδηγίες

    Σε ένα ταψί βάζουμε ένα φύλλο λαδόκολλα, αλατοπιπερώνουμε όλο το ψάρι και γεμίζουμε την κοιλιά με το σκόρδο και τα υπόλοιπα μυρωδικά. Βάζουμε το ψάρι πάνω στη λαδόκολλα, προσθέτουμε το πεπεροντσίνο, λίγο από το μαϊντανό που έχει μείνει, τις φέτες λεμονιού και κρεμμυδιού, ρίχνουμε από πάνω το ελαιόλαδο και το κρασί. Κλείνουμε από πάνω τυλιχτά το χαρτί και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 λεπτά στους 180°. http://www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

H τέλεια κιμαδόπιτα

Βουλγαρία: Το πρώτο ποταμόπλοιο που κινείται με υδρογόνο και ηλιακή ενέργεια

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων