Φτιάξτε το δικό σας γλυκό εύκολα, οικονομικά και με αγνά υλικά.
Υλικά 3-4 ώριμα ροδάκινα 200 γρ μαργαρίνη ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη 4 αυγά 3 φλιτζάνια αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
Εκτέλεση Λιώνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα το ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη , ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί. Σε ένα στρογγυλό ταψί ρίχνουμε το μίγμα της μαργαρίνης με τη ζάχαρη και στρώνουμε τον πυθμένα με τα ροδάκινα τα οποία έχουμε καθαρίσει και έχουμε κόψει σε φετάκια. Μπορούμε να κάνουμε και διάφορα σχέδια με τα φετάκια αναλόγως και με το σχήμα του ταψιού που χρησιμοποιούμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder. Φτιάχνουμε μια υγρή ζύμη με την οποία περιχύνουμε τα ροδάκινα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, περιμένουμε λίγο να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε την πίτα σε πιατέλα. http://www.govastileto.gr
Υλικά 3-4 ώριμα ροδάκινα 200 γρ μαργαρίνη ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη 4 αυγά 3 φλιτζάνια αλεύρι 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder
Εκτέλεση Λιώνουμε τη μαργαρίνη και ρίχνουμε μέσα το ½ φλιτζάνι καστανή ζάχαρη , ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί. Σε ένα στρογγυλό ταψί ρίχνουμε το μίγμα της μαργαρίνης με τη ζάχαρη και στρώνουμε τον πυθμένα με τα ροδάκινα τα οποία έχουμε καθαρίσει και έχουμε κόψει σε φετάκια. Μπορούμε να κάνουμε και διάφορα σχέδια με τα φετάκια αναλόγως και με το σχήμα του ταψιού που χρησιμοποιούμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το 1 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη και προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder. Φτιάχνουμε μια υγρή ζύμη με την οποία περιχύνουμε τα ροδάκινα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς μέχρι να ροδίσει. Βγάζουμε από το φούρνο, περιμένουμε λίγο να κρυώσει και αναποδογυρίζουμε την πίτα σε πιατέλα. http://www.govastileto.gr