ΠΩΣ ΤΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΑ ΜΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ

Όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων, παρακολουθώ με προσοχή τον τρόπο που τα ολιγαρχικά ΜΜΕ καταφέρνουν να εγκλωβίσουν το μυαλό του Έλληνα και να τον κρατούν δέσμιο των δικών τους συμφερόντων.


Όλοι θα έχετε προσέξει το εξής: Τα παπαγαλάκια των ολιγαρχικών ΜΜΕ πλειοδοτούν σε λαϊκισμό σε σχέση με όλους εμάς που γράφουμε εδώ μέσα. Θα έχετε παρακολουθήσει ότι αυτά τα παπαγαλάκια είναι εκείνα που πρώτα και με "αγανάκτηση" υποτίθεται ότι καταγγέλλουν την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και οι Έλληνες, που βρίσκονται οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι φορολογούμενοι, οι μικρομεσαίοι κ.λ.π. και είναι εκείνα που δήθεν κόπτονται για το συμφέρον και το καλό των πολιτών.


Μέχρι εδώ, τα παπαγαλάκια λένε τη μισή αλήθεια και καταφέρνουν έτσι να προσελκύουν την προσοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών, ώστε τελικά γίνονται συμπαθητικά και αποδεκτά από τον πολίτη.

Εκεί ακριβώς είναι που αρχίζει το «βρώμικο» έργο τους. Εκεί δηλαδή που γίνονται αποδεκτά και τραβούν την προσοχή του πολίτη που βάζει τα παπαγαλάκια στη σκέψη και στο σπίτι του, εκεί ακριβώς του υποβάλουν στο υποσυνείδητο το μήνυμα: «δεν υπάρχει δυστυχώς άλλος δρόμος, διαφορετικά η Ελλάδα θα πέσει στα βράχια και θα καταστραφείς». Και μάλιστα κατηγορούν και γελοιοποιούν ως γραφικό ή επικίνδυνο και παράνομο, οποιονδήποτε έχει αντίθετη πρόταση εξόδου από το μαρτύριο. Όλα αυτά τα συνδυάζουν στο τέλος και με κάποια δημοσκόπηση που κατά βάση απηχεί τις απόψεις που περνούν τα παπαγαλάκια.

Είναι ακριβώς αυτό το τέχνασμα που χρησιμοποιούν τα μίσθαρνα προπαγανδιστικά παπαγαλάκια των ολιγαρχικών ΜΜΕ για να κρατούν το λαό δέσμιο των συμφερόντων του κάθε ολιγάρχη αφεντικού τους και των συνεταίρων του τοκογλύφων «δανειστών».

Όσο λοιπόν συνεχίζουν να λειτουργούν με αυτόν τον ύπουλο τρόπο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας, δεν πρόκειται ο λαός να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς παίζουν πίσω από την πλάτη του και σε βάρος των συμφερόντων του. hassapis-peter.blogspot.gr