Από επιχειρηματίας, άστεγος με τρία παιδιά στο δρόμο

Παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Τα πράγματά του στον δρόμο, με τη ζωή τα τελευταία χρόνια να παίζει άσχημο παιχνίδι…
Η οικονομική του κατάσταση ανατράπηκε και η ζωή του
άλλαξε δραματικά από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο λόγος για τον πρώην επιχειρηματία Ηλία Ζαχαριουδάκη, πατέρα 3 παιδιών, με τη σύζυγο του να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και τον ίδιο με την οικογένεια του, από τη μία στιγμή στην άλλη να βρίσκονται στο δρόμο λόγω έξωσης. Μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης ήταν δύσκολο για τον ίδιο που με τον μεγαλύτερο γιο του κλήθηκε να διανυκτερεύσει στην ύπαιθρο ενώ τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας φιλοξενήθηκαν σε συγγενικά σπίτια.
«Υπήρχε μια διαφωνία με το συμφωνημένο μίσθωμα με την εκμισθώτρια της μέχρι πρότινος οικογενειακής του στέγης» αναφέρει η δικηγόρος που έχει αναλάβει τον κ. Ζαχαριουδάκη δυνάμει του θεσμού της νομικής βοήθειας σε άπορους πολίτες, προσθέτοντας: «Ο εντολέας μου είναι θύμα ενός νόμου ο οποίος είναι ανελαστικός, δεν εξετάζει τους λόγους για τους οποίους ο εκάστοτε μισθωτής περιέρχεται σε αδυναμία, με τα περιθώρια ανατροπής μιας τέτοιας διαδικασίας έξωσης να είναι πολύ περιορισμένα. Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο εντολέας μου θα συμμορφωνόταν με τη δικαστική απόφαση και θα παρέδιδε το μίσθιο εντός ολίγων ημερών, οι οποίες ήταν απαραίτητες για τη μετεγκατάσταση του ενόψει και των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο ίδιος και η οικογένεια του». Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για έναν πρώην επιχειρηματία, θύμα της οικονομικής κρίσης που τον γονάτισε. Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πριν από τρεις ημέρες, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης, πατέρας τριών παιδιών, έκανε έκκληση σε γνωστούς και φίλους να του συμπαρασταθούν.
έξωση2