Υλικά
Πλάθουμε σε μικρά ρολά και τυλίγουμε το κάθε ρολό με μεμβράνη. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν, σύμφωνα με το chefoulis. Λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ελαιόλαδο. Αφού τα ρολά μας σφίξαν καλά τα κόβουμε σε κομμάτια όχι πολύ λεπτά και τα βουτάμε ένα – ένα στην λιωμένη κουβερτούρα. Αφού τα βουτύξουμε όλα τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά η κουβερτούρα. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο ή χωρίς. http://www.govastileto.gr
- Βούτυρο 220 γρ
- Γάλα 300 γρ
- Άχνη ζάχαρη 220 γρ
- Κακάο 50 γρ
- Φουντούκια 2 1/2 κούπες τριμμένα
- Μπισκότα πτι- μπέρ 3 πακέτα τριμμένα στο μπλέντερ
- Κουβερτούρα 750 γρ
- Ελαιόλαδο 3 κουταλιές σούπας
Πλάθουμε σε μικρά ρολά και τυλίγουμε το κάθε ρολό με μεμβράνη. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν, σύμφωνα με το chefoulis. Λιώνουμε με την διαδικασία μπεν μαρί την κουβερτούρα μαζί με το ελαιόλαδο. Αφού τα ρολά μας σφίξαν καλά τα κόβουμε σε κομμάτια όχι πολύ λεπτά και τα βουτάμε ένα – ένα στην λιωμένη κουβερτούρα. Αφού τα βουτύξουμε όλα τα τοποθετούμε σε λαδόκολλα και τα ξαναβάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει καλά η κουβερτούρα. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τυλιγμένα με αλουμινόχαρτο ή χωρίς. http://www.govastileto.gr