Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 5 άτομα

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο
  • 1 κ.σ. σπόροι αγριοκύμινο
  • 1 κ.σ. σπόροι κορίανδρο
  • 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.σ. πάστα τσίλι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. σκόνη τσίλι
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι                   

    Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους σπόρους αγριοκύμινου και κορίανδρου και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους και ανακινώντας συνεχώς το τηγάνι.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν και έπειτα τους βάζουμε σε ένα μύλο μπαχαρικών και τους τρίβουμε ώστε να γίνουν σκόνη.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πάστα τσίλι μαζί με τη σάλτσα ντομάτας, το ελαιόλαδο, τη σκόνη τσίλι και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε και την τριμμένη σκόνη από τα μπαχαρικά που αλέσαμε και ανακατεύουμε καλά.
  • Παίρνουμε το κρέας, αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε σε όλες τις μεριές την πάστα.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 ώρες.
  • Έπειτα βγάζουμε και ψήνουμε στη σχάρα για 40 περίπου λεπτά γυρνώντας μία φορά και ανάλογα το ψήσιμο που θέλουμε να πετύχουμε.  www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων