Μοσχαράκι με τσίλι και σκόρδο.Συνταγή από τον Έκτορα Μποτρίνι

Υλικά για 5 άτομα

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο
  • 1 κ.σ. σπόροι αγριοκύμινο
  • 1 κ.σ. σπόροι κορίανδρο
  • 3 κ.σ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.σ. πάστα τσίλι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. σκόνη τσίλι
  • 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι                   

    Εκτέλεση

  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε μέσα τους σπόρους αγριοκύμινου και κορίανδρου και ψήνουμε για 2-3 λεπτά σε μέτρια φωτιά μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους και ανακινώντας συνεχώς το τηγάνι.
  • Αφήνουμε να κρυώσουν και έπειτα τους βάζουμε σε ένα μύλο μπαχαρικών και τους τρίβουμε ώστε να γίνουν σκόνη.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την πάστα τσίλι μαζί με τη σάλτσα ντομάτας, το ελαιόλαδο, τη σκόνη τσίλι και το σκόρδο.
  • Προσθέτουμε και την τριμμένη σκόνη από τα μπαχαρικά που αλέσαμε και ανακατεύουμε καλά.
  • Παίρνουμε το κρέας, αλατοπιπερώνουμε και απλώνουμε σε όλες τις μεριές την πάστα.
  • Σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστεί για 2 ώρες.
  • Έπειτα βγάζουμε και ψήνουμε στη σχάρα για 40 περίπου λεπτά γυρνώντας μία φορά και ανάλογα το ψήσιμο που θέλουμε να πετύχουμε.  www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Πρόεδρος ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: "Δελτίο" και προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος τον χειμώνα...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων