Τι καλύτερο από ένα δροσερό γλυκό για τις ζεστές μέρες του Αυγούστου!
Εντάξει ωραία και τα παγωτά, αλλά κάτι διαφορετικό δεν βλάπτει. Ειδικά
όταν πρόκειται για κάτι τόσο νόστιμο!
Υλικά:
Τέλος, προσθέτουμε και την παγωμένη σαντιγί, ανακατεύοντας ελαφρά αυτή τη φορά, προσθέτουμε το μείγμα μας στη φόρμα με τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Φτιάχνουμε το ζελέ της αρεσκείας μας με την διαδικασία που αναγράφει το κουτί του, προσθέτουμε το μείγμα ζελέ στη φόρμα με τα μπισκότα και τη κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 16 ώρες τουλάχιστον για να «δέσει» το γλυκό μας. www.govastileto.gr
Υλικά:
- 80 γρ βούτυρο λιωμένο
- 1 πακέτο ζελέ (γεύση της επιλογής σας, κεράσι, φράουλα, λεμόνι)
- 2 πακέτα τυρί κρέμα Φιλαδέλφεια των 200 γρ. το κάθε ένα
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε σαντιγί και παγωμένη για 3-4 ώρες στο ψυγείο
- 2 φακελάκια ζελατίνη σε σκόνη των 10 γρ. το κάθε ένα
Τέλος, προσθέτουμε και την παγωμένη σαντιγί, ανακατεύοντας ελαφρά αυτή τη φορά, προσθέτουμε το μείγμα μας στη φόρμα με τα μπισκότα και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Φτιάχνουμε το ζελέ της αρεσκείας μας με την διαδικασία που αναγράφει το κουτί του, προσθέτουμε το μείγμα ζελέ στη φόρμα με τα μπισκότα και τη κρέμα και αφήνουμε στο ψυγείο για 16 ώρες τουλάχιστον για να «δέσει» το γλυκό μας. www.govastileto.gr