Στήνεται το ηλεκτρονικό μάτι που θα μας ξαφρίζει νόμιμα και επίσημα…

Θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει σαν έναν πρώτης τάξεως κρατικό άρπαγα, που μέσω
email η εφορία θα μπορεί να αρπάζει από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς, χρήματα μια και θα υπάρχει αυτόματη διασύνδεση με τράπεζες. Φυσικά, όχι μόνον με τράπεζες, αλλά και με ΙΚΑ, δικαστήρια και άλλους φορείς η σχέση μας με τους οποίους θα ελέγχονται από το αόρατο αυτό μάτι του μεγάλου αδελφού, στο ”κάδρο” του οποίου θα κληθούμε να ζούμε να λειτουργούμε και να κινούμαστε όλοι.
Το σύστημα θα έχει τη δυνατότητα να ”βλέπει” την χρηματοπιστωτική δραστηριότητά μας και να να κατάσχει αμοιβαία κεφάλαια προθεσμιακές καταθέσεις και εν τέλει να σε ξαφρίζει με τον πιο επίσημο και νόμιμο τρόπο…
Κατά πολλούς, η σύγχυση που έγινε με τον δήθεν συμψηφισμό του κοινωνικού μερίσματος με τις οφειλές, ήταν στην ουσία, μία επίδειξη των οδόντων του νέου αυτού συστήματος που θα κάνει τη ζωή μας ακόμα δυσκολότερη.
Πλέον με νέες τεχνικές ελέγχου με οn line πρόσβαση των ελεγκτών στους τραπεζικούς λογαριασμούς θα υπάρχουν κατασχέσεις από όσους χρωστούν στο ελληνικό δημόσιο έως 10.000.
Στον δόκανο αυτόν, που στην ουσία συνιστά μια πρώτης τάξεως ευρεσιτεχνία προκειμένου να εξολοθρευτεί και το τελευταίο κύτταρο αντοχής και άμυνας των νοικοκυριών, θα περιλαμβάνεται και το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο. Μια διευρυμένη, δηλαδή, βάση πληροφοριών όπου θα γίνεται ο ηλεκτρονικός έλεγχος του ”πόθεν έσχες” για την ακίνητη και κινητή περιουσία εκατομμυρίων φορολογουμένων και που θα παρακολουθούνται όλες οι συναλλαγές τους. http://www.makeleio.gr/

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων