Το Ρογκάκειο παπαγαλάκι έχει θράσος

Σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη ο τύπος θα είχε απολυθεί
για τις αθλιότητες που είπε σε ένα δελτίο του Αντ-1. Η δε ΕΣΗΕΑ εάν ήταν σοβαρή αντί της περιγραφικής ανακοίνωσης θα έπρεπε ήδη να τον έχει διαγράψει μια και δεν τήρησε ούτε έναν κανόνα της δεοντολογίας. Και όμως αυτός ο τύπος που


λειτούργησε ως υπάλληλος της τρόικας και της κυβέρνησης αντί να ζητήσει συγγνώμη πήγε να βγει και από πάνω. Σαν δεν ντρέπεται.
Ο οικονομικός συντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Νίκος Ρογκάκος μίλησε για το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο δελτίο και που έγινε η αφορμή για χιλιάδες σχόλια.
«Στην αρχή πίστεψα ότι το Σάββατο το βράδυ ενοχλήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ, έβγαλε μια ανακοίνωση για τα σχόλια τα οποία κάναμε. Μετά, όμως, διερωτώμαι: να μην πω την άποψή μου ως οικονομικός συντάκτης;», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία αυτή και θέλω να πω και κάτι άλλο. σίγουρα δεν λέω ότι είναι όλα αγγελικά πλασμένα! Ίσως να ήταν και το ύφος… Δεν ζητάω να συμφωνήσουν μαζί μου όλοι οι άνθρωποι, εγώ λέω την άποψή μου όπως νομίζω ότι πρέπει να την πω. Και θέλω να πω και κάτι ακόμα: πρέπει δηλαδή να σε κάνουν γαλάζιο Πρετεντέρη; Το άκουσα κι αυτό! Ο καθένας έχει τη διαδρομή του, τις αξίες του και δεν μπορείς με τόση ευκολία να κάνεις τέτοια κριτική. Σε έναν άνθρωπο που θα λέει την άποψή του όπως την πιστεύει χωρίς να του το υπαγορέψει κανείς».
Τι να του πείς…τώρα..http://olympia.gr/2014/05/29/%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82/#more-391726

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων