Το success story της διπλανής πόρτας! Δυσαρεστημένοι από την οικονομική τους κατάσταση 7 στους 10 πολίτες

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στην Ελλάδα δηλώνει ότι δυσαρεστημένη με την οικονομική κατάσταση που βιώνει. Ο κόσμος δηλώνει δυσαρεστημένος και όχι ότι δεν είναι ικανοποιημένος.. Έχει μεγάλη και βασική διαφορά.

Σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την Εφημερίδα των Συντακτών, 7 στους 10 πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη σημερινή κατάσταση, ενώ ανάλογα αρνητικά συναισθήματα καταγράφονται όταν σκέφτονται το μέλλον τους.


Σε ό,τι αφορά την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, το 73% απαντούν ότι έχει επιδεινωθεί σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν, ενώ το 47% εκτιμά ότι η κατάσταση αυτή θα επιδεινωθεί στο μέλλον.

Οι πολίτες εμφανίζονται απαισιόδοξοι όσον αφορά «τα επόμενα χρόνια», καθώς το 71% δηλώνει ανασφαλές και μόνο το 26% ασφαλές. Δυσοίωνες είναι και οι προβλέψεις για την ανεργία και την εξέλιξή της στους επόμενους 12 μήνες: σε ποσοστό 49% πιστεύουν ότι θα αυξηθεί, το 28% ότι θα μείνει η ίδια και το 23% ότι θα μειωθεί. http://olympia.gr/2014/05/12/%CF%84%CE%BF-success-story-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%AE%CF%82-%CF%80%CF%8C%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%AD/#more-387912

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων