κεντρική ομιλία του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Θήβα

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Θήβα. Προβλήθηκαν τα  προεκλογικά «spot» της παράταξης, ενώ διαβάστηκαν τα ονόματα του ψηφοδελτίου, που όπως τονίστηκε είναι το 2ο σε αριθμό υποψηφίων σε σχέση με τους υπόλοιπους συνδυασμούς.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Υποψήφιος Δήμαρχος, Αντώνης Τουλουμάκος επιρρίπτοντας ευθύνες για τη κατάσταση που βιώνουν οι εργαζόμενοι της περιοχής, τόσο στη τωρινή δημοτική αρχή όσο και στις υπόλοιπες παρατάξεις που τα προηγούμενα χρόνια διοικούσαν το Δήμο. Τονίστηκε χαρακτηριστηκά πως «οι εργαζόμενοι της Θήβας πρέπει να καταδικάσουν τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ) και τις παρατάξεις τους, που καμώνονται τους ακομμάτιστους. Είναι οι βασικοί ένοχοι για την κατάσταση που βιώνουμε σήμερα.». Κάλεσε το λαό της Θήβας να μην παραπλανηθεί από τις ψεύτικες υποσχέσεις. Οι εργαζόμενοι της περιοχής να μην πιστέψουν σε κανέναν «σωτήρα» που τους λέει πως θα τους λύσει με μιας όλα τα προβλήματα. Όποιος το λέει αυτό πολύ απλά λέει ψέματα, κοροϊδεύει το λαό. Χρειάζεται αγώνας όλων των εργαζομένων και του λαού για να μπουν εμπόδια. Ο λαός της περιοχής να απομονώσει τα μαντρόσκυλα του συστήματος, τους φασίστες της Χρυσής Αυγής. Είναι τα πιστά τσιράκια των βιομηχάνων της περιοχής, το οπλισμένο χέρι τους.
Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Ανδρέας Λοΐζος, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βοιωτίας. Στην ομιλία του ανέδειξε τη σημασία που έχουν οι επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, καλώντας το λαό της Θήβας «να υπερψηφίσει το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές. Οι αγωνιστές εκλεγμένοι του συνδυασμού θα σταθούν στο πλευρό όλων των εργαζομένων  και θα παλέψουν για να υπάρξει ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων από τα πιεστικά προβλήματα, ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και τα μέτρα των κυβερνήσεων και της ΕΕ. Το δυνάμωμα της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελεί εγγύηση για την προάσπιση των συμφερόντων κάθε εργαζόμενου, άνεργου, νέου, μικροεπαγγελματία, φτωχού αγρότη!».