Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 24 Ιουλίου.Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ

Με αυτή την Πανσέληνο στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σε απασχολήσει η θέση σου ως άτομο μέσα στην κοινωνία. Αυτό που φαίνεται να αντιλαμβάνεσαι είναι ότι όσο κι αν θέλεις να δουλεύεις και να δρας μόνος σου, πολλές φορές είναι αναγκαίο να τα λαμβάνεις υπόψη την ομαδική δουλειά και τον κόσμο που σε περιβάλλει,

αν θέλεις να εξελίξεις τον εαυτό σου. Οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, ενώ παράλληλα ίσως να θελήσεις να ολοκληρώσεις κάποια σχέδια ή να κλείσεις μία συμφωνία, μέσα από διαπραγματεύσεις με συνεργάτες σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου θα επηρεάσει τον τομέα της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου. Ίσως να σου γεννηθεί η ανάγκη να επαναστατήσεις σε αυτό το κομμάτι της ζωής σου, είτε αλλάζοντας εντελώς επαγγελματική κατεύθυνση, είτε αλλάζοντας το επαγγελματικό σου προφίλ. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με μία νέα, πρωτοποριακή ιδέα που ήρθε στο μυαλό σου, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα νέο όραμα για το μέλλον σου. Να θυμάσαι ότι για να αλλάξεις κάποια κομμάτια της ζωής σου, πρέπει πρώτα να κάνεις μία εσωτερική επανάσταση, πριν αρχίσεις να εναντιώνεσαι σε ό,τι ή όποιον θεωρείς πως σε καταπιέζει…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου πιθανόν να συμπίπτει με ένα ταξίδι που σκοπεύεις να πραγματοποιήσεις, κατά τη διάρκεια του οποίου θα λάβεις αποφάσεις για το μέλλον σου. Κάποιες καταστάσεις που βίωσες ή βιώνεις αυτό το διάστημα, πιθανόν να οδηγήσουν σε μία αλλαγή των πεποιθήσεών σου σχετικά με τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Αυτές τις μέρες διψάς να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να νιώσεις ελεύθερος, να εξελίξεις το πνεύμα σου και να ανοίξεις το μυαλό σου. Η συναναστροφή σου με νέους, διαφορετικούς ανθρώπους ή απλά και μόνο με καλούς φίλους, θα επαναφέρουν την πίστη στον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η Πανσέληνος θα σε ωθήσει να πειραματιστείς με τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω κάποιους συνηθισμένους τρόπους δράσης, απελευθερώνοντας τον εαυτό σου από κάποια κοινωνικά στερεότυπα. Αυτό μπορεί να προέλθει από κάποια ζητήματα που έρχονται στο φως και που αφορούν στις ερωτικές ή επαγγελματικές σου σχέσεις ή από κάποια εσωτερική ανάγκη να μεταμορφώσεις τον εαυτό σου, αλλάζοντας τις ιδέες σου. Το να φύγεις από μία σχέση, στην οποία υπάρχει χάσμα απόψεων ή θεωρείς ότι σε κρατάει πίσω, θα αποτελέσει μονόδρομο αυτό το διάστημα. Από την άλλη, μία οικονομική συμφωνία ενδέχεται σπάσει εκεί που δε το περιμένεις ή να κλείσουν κάποια χρέη, που σου δημιουργούν άγχος.       

ΛΕΩΝ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του ζωδίου σου και του Υδροχόου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή της, ίσως να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα άτομο, το οποίο είναι εκκεντρικό ή εντελώς διαφορετικό από τις μέχρι τώρα επιλογές σου. Αυτό μπορεί να αφορά και στον ερωτικό τομέα αλλά και στις συνεργασίες σου, με μία νέα πολλά υποσχόμενη συμφωνία να αλλάζει τα δεδομένα σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, είτε εσύ είτε ο σύντροφός σου, είναι πιθανό να θελήσετε να την εξελίξετε ή να κάνετε μία συζήτηση σχετικά με την ανάγκη σας να νιώσετε πιο απελευθερωμένοι και ανεξάρτητοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πρόκειται να φέρει αλλαγές στην καθημερινότητά σου. Η ανάγκη σου να διαμορφώσεις νέες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα, ίσως να σε οδηγήσει στη λήψη αποφάσεων, ώστε να κάνεις κάποια αιφνιδιαστική κίνηση, που θα αλλάξει ριζικά το κλίμα. Βέβαια, μπορεί να είναι και κάποια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που ήρθε στο μυαλό σου και θέλεις να την υλοποιήσεις. Σε κάθε περίπτωση, αυτές τις ημέρες καλό θα είναι να ασχοληθείς με τη φυσική σου κατάσταση και να βελτιώσεις τις διατροφικές σου συνήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να γίνεις πιο προκλητικός και ελεύθερος στην έκφρασή σου. Ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον πιθανόν να έρθει για να σε αναζωογονήσει, ενώ παράλληλα θα παρατηρήσεις μία αύξηση της δημιουργικότητάς σου. Αν υπάρχουν παιδιά, ίσως να δεχτείς μία ευχάριστη έκπληξη από αυτά τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή του γεμάτου φεγγαριού. Οι προσκλήσεις για να βγεις να διασκεδάσεις, θα είναι πολλές και δεν αποκλείεται να θελήσεις να ξεκινήσεις ένα καινούριο χόμπι ή ακόμη και να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι, που ως τώρα αποτελούσε ερασιτεχνική απασχόληση

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, θα σε ωθήσει να ανανεώσεις το σπίτι σου, για να… μπει φρέσκος αέρας! Ίσως να θελήσεις να αφιερώσεις τον προσωπικό σου χρόνο στην οικογένειά σου ή σε φίλους που, για σένα, αποτελούν οικογένεια. Μάζεψε αγαπημένα σου πρόσωπα στο σπίτι, βάψε τον προσωπικό σου χώρο με ένα καινούριο χρώμα ή οργάνωσε ένα πάρτι σε ένα όμορφο μέρος, που θα αφήσει εποχή. Το να βρίσκεσαι με κόσμο και να επεκτείνεις τον κοινωνικό σου κύκλο αυτές τις ημέρες, θα σου προσδώσει ένα αίσθημα ασφάλειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος του Αυγούστου πραγματοποιείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας στο προσκήνιο επαφές και συζητήσεις με άτομα του κοινωνικού σου κύκλου. Μία κοντινή απόδραση με φίλους, μία ιδέα που αφορά κάποια νέα συνεργασία σου, αλλά και μία έμπνευση για νέους στόχους που έρχονται ξαφνικά στο κεφάλι σου, αποτελούν τις πιθανές εκφάνσεις της επιρροής αυτής της Πανσελήνου. Αυτές τις ημέρες, οι επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βρίσκονται στα καλύτερά τους, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου αυτή την ευκαιρία, για να γνωρίσεις κόσμο και να ανταλλάξεις απόψεις και καινούριες ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου θα στρέψει την προσοχή σου στον οικονομικό τομέα. Ίσως να παρατηρήσεις μία ξαφνική αλλαγή στο εισόδημά σου, να θελήσεις να κάνεις μία καινούρια επένδυση σε κάτι καινούριο και πρωτοποριακό ή απλά να μπεις σε διαδικασία αναθεώρησης των πραγμάτων, που έχουν αξία για σένα. Παράλληλα, είναι πιθανό να λάβεις ώθηση, ώστε να εξελίξεις κάποια φυσικά ταλέντα σου ή να αποφασίσεις να απεξαρτηθείς από πράγματα που σε κρατάνε πίσω. Η αξία του υλικού κόσμου επαναπροσδιορίζεται για σένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και σε βάζει στη διαδικασία να κάνεις πράξη κάποιες αλλαγές στον εαυτό σου. Ίσως να θελήσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εξωτερική σου εμφάνιση, οι οποίες θα ταιριάζουν με την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου αυτή την περίοδο και θα σε κάνουν να νιώσεις υπερηφάνεια γι’ αυτό που βγάζεις προς τα έξω. Ακόμη, οι προσωπικές σου επιδιώξεις και το πώς αυτές παρουσιάζονται στους γύρω σου, είναι κάτι που θα σε απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες. Η αυτοεξέλιξη και το πώς θα πας τη ζωή σου παρακάτω, είναι καίρια ζητήματα αυτό το διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος επηρεάζει τον 12ο ηλιακό σου οίκο, θα σου δώσει κίνητρο να ανακαλύψεις ένα νέο όραμα στη ζωή σου. Η διαίσθηση και η εσωτερική σου φωνή θα είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα τις ημέρες της επιρροής αυτού του φαινομένου, γι’ αυτό δώσε βάση στα όνειρά σου και σε σημάδια που αισθάνεσαι ότι έχουν κάτι να σου πουν. Αν σου δημιουργηθεί η ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και όλα και να έρθεις πιο κοντά με τις προσωπικές σου επιθυμίες, είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις.

Πηγή: Myastro.gr

 

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ειδικοί κατέγραψαν 46 αρνητικές συνέπειες των social media

Νέα μελέτη προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία για τις επιπτώσεις από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Είναι αναμφισβήτητο ότι οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης έφεραν πολυεπίπεδες μεταβολές και μικρές αλλά και μεγάλες επαναστάσεις σε κάθε τομέα της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.

«Ταφόπλακα» στις λαϊκές αγορές από τον Άδωνι!

Σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο Πισσαρίδη, που οδηγεί στον αφανισμό τις μικρές επιχειρήσεις των αγροτών – παραγωγών Νέο γύρο σφοδρών αντιδράσεων προκαλεί το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης, που αλλάζει άρδην το τοπίο στις λαϊκές αγορές.

Πώς οι ανατιμήσεις αλλάζουν την αγοραστική συμπεριφορά των καταναλωτών

Μέχρι τον Μάρτιο του 2022 εκτιμάται ότι θα διαρκέσει η επίδραση των ανατιμήσεων σε πρώτες ύλες, μεταφορικό και ενεργειακό κόστος στις τελικές τιμές των προϊόντων διατροφής.

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Επιστρεπτέες προκαταβολές – Έρχεται ο λογαριασμός.Μέσω myAADE η ενημέρωση για ποσά επιστροφής

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για να ενημερωθούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και επαγγελματίες που έχουν λάβει Επιστρεπτέες Προκαταβολές για τα ποσά που οφείλουν και πρέπει να επιστρέψουν στο Δημόσιο.

σουφλέ σοκολάτας η πιο εύκολη συνταγή.

Υλικά: 125gr κουβερτούρα 1 κουταλιά βούτυρο 1 κουταλιά καστανή ζάχαρη 1 κουταλιά αλεύρι 1 κουταλιά κακάο 1 αυγό 1 πρέζα γαρίφαλο

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.