Ποιοι υπουργοί βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση...

Oι 3-4  υπουργοί που νομοθετούν και εφαρμόζουν την επιθετική νέο-φιλελεύθερη "γραμμή" του Μεγάρου Μαξίμου αντιμετωπίζουν την απαξίωση των πολιτών, σε αντίθεση με αυτούς που τηρούν ένα μετριοπαθές και συναινετικό προφίλ.Αυτό...αναδεικνύουν τα ευρήματα της έρευνας της  aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, αφού ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης καταποντίζονται στα μάτια της κοινής γνώμης. Αντίθετα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συγκαταλέγεται σε αυτούς που διατηρούν ένα επίπεδο αποδοχής ενώ υψηλότερα στην εκτίμηση των πολιτών παραμένει με διαφορά ο "ψηφιακός" υπουργός Κυριάκος Πιερακάκης.


Ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νίκη Κεραμέως και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποτελούν την τριάδα που με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια "συναγωνίζεται" σε αρνητικές επιδόσεις.

Ταυτόχρονα αποτελούν τους τρείς υπουργούς που έχουν αναλάβει στην κυβέρνηση να εκφράσουν την σκληρή γραμμή των "μεταρρυθμίσεων" που προκαλούν αντιδράσεις σε συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα, με αποτέλεσμα -όπως αναδεικνύεται από την έρευνα- ευρεία κοινωνική κατακραυγή.

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, πολύ γρήγορα "εξαργύρωσε" αρνητικό τρόπο την "επιταγή" της  ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου. Τα επιχειρήματα του περί ενός νομοσχεδίου που ενισχύει τα εργασιακά δικαιώματα και δίνει επιλογές διαμόρφωσης του ωραρίου στους εργαζόμενους προφανώς δεν έπεισαν.   www.news247.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων