Ποιοι υπουργοί βρίσκονται σε ελεύθερη πτώση...

Oι 3-4  υπουργοί που νομοθετούν και εφαρμόζουν την επιθετική νέο-φιλελεύθερη "γραμμή" του Μεγάρου Μαξίμου αντιμετωπίζουν την απαξίωση των πολιτών, σε αντίθεση με αυτούς που τηρούν ένα μετριοπαθές και συναινετικό προφίλ.Αυτό...αναδεικνύουν τα ευρήματα της έρευνας της  aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7, αφού ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νίκη Κεραμέως, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης καταποντίζονται στα μάτια της κοινής γνώμης. Αντίθετα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συγκαταλέγεται σε αυτούς που διατηρούν ένα επίπεδο αποδοχής ενώ υψηλότερα στην εκτίμηση των πολιτών παραμένει με διαφορά ο "ψηφιακός" υπουργός Κυριάκος Πιερακάκης.


Ο Κωστής Χατζηδάκης, η Νίκη Κεραμέως και ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, αποτελούν την τριάδα που με ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια "συναγωνίζεται" σε αρνητικές επιδόσεις.

Ταυτόχρονα αποτελούν τους τρείς υπουργούς που έχουν αναλάβει στην κυβέρνηση να εκφράσουν την σκληρή γραμμή των "μεταρρυθμίσεων" που προκαλούν αντιδράσεις σε συγκεκριμένα κοινωνικά στρώματα, με αποτέλεσμα -όπως αναδεικνύεται από την έρευνα- ευρεία κοινωνική κατακραυγή.

Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης, πολύ γρήγορα "εξαργύρωσε" αρνητικό τρόπο την "επιταγή" της  ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου. Τα επιχειρήματα του περί ενός νομοσχεδίου που ενισχύει τα εργασιακά δικαιώματα και δίνει επιλογές διαμόρφωσης του ωραρίου στους εργαζόμενους προφανώς δεν έπεισαν.   www.news247.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Το νέο «πράσινο ξέπλυμα»

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Γύρω από τα 1,60 ευρώ για πρόβειο και 1 στο γίδινο η νέα βάση τιμών

Διεθνή καριέρα για το ρεβίθι βλέπει μία νέα γεωπόνος

Ρωσικά ΜΜΕ: Τεμπέλα η Ελλάδα «τιμωρεί» τους ρώσους τουρίστες που πάνε στην Τουρκία

ζώδια Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία

Το ζήσαμε κι αυτό...ο Σταύρος Θεοδωράκης ετοίμασε εκπομπή για τον εαυτό του

Στεγαστική κρίση σε εξέλιξη...

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων