ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΟΡΕΩΝ ΘΗΒΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Με τη συμμετοχή σχεδόν τριάντα φορέων (εργαζομένων, επαγγελματιών, επιστημόνων, συνταξιούχων, πολιτιστικών συλλόγων κα) πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη την οποία διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή για την Υγεία Θήβας την Πέμπτη 15 Ιούλη στο θέατρο του Μοσχοποδίου.

Στη σύσκεψη αναδείχθηκε η ομόφωνη αντίθεση στα σχέδια περαιτέρω υποβάθμισης του Γ.Ν. Θήβας και η ανάγκη να προβληθεί το πλαίσιο αιτημάτων για την πλήρη στελέχωση όλων των δομών υγείας στην περιοχή.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν συγκεκριμένα στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν τον αναντικατάστατο ρόλο του Γ.Ν. Θήβας στην εξυπηρέτηση των υγειονομικών αναγκών εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής.

Αποφασίστηκε επίσης ο προγραμματισμός δράσεων για την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση του κόσμου την τρέχουσα περίοδο, ώστε από τα τέλη Αυγούστου να πραγματοποιηθούν μαζικές κινητοποιήσεις στη Θήβα και την Αθήνα.

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η διοργάνωση συναυλίας στη Θήβα στις 30 Ιουλίου και η πραγματοποίηση περιοδειών και συσκέψεων σε χωριά και χώρους εργασίας.

Η Συντονιστική Επιτροπή ανέλαβε να υποβάλει το πλαίσιο αιτημάτων και το σχέδιο δράσης στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ζητηθεί η στήριξή του.


Η ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ – ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ!


ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ Ή ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ Γ. Ν. ΘΗΒΑΣ

ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!


ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ!