Νέα γκάφα Αλεξιάδη! Υπολόγισε τον ΕΝΦΙΑ σε δραχμές

Από γκάφα σε γκάφα το πήγε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης κάτι που δείχνει μάλλον πως η Παρασκευή δεν είναι η τυχερή του ημέρα.

Μετά το "χειρότερα έρχονται" που προκάλεσε πανικό με τον Τρύφων Αλεξιάδη να προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να μιλάει για παρερμηνεία δηλώσεων, ήρθε άλλη μία γκάφα.
Σύμφωνα με όσα ο ίδιος υποστηρίζει στην ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, αναφέρει πως ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς έγινε σε εκατοντάδες χιλιάδες δραχμές. Όχι σε ευρώ αλλά σε δραχμές.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η συγκεκριμένη φράση, αφορούσε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο στους οικοδομικούς συνεταιρισμούς, όπου οι πρόεδροί τους έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες χρεώσεις από την εφαρμογή του ΕΝΦΙΑ (ύψους εκατοντάδων χιλιάδων δραχμών) και τα επακόλουθα των χρεώσεων αυτών".
Έτσι μετά την παρερμηνεία ο κ. Τρύφων Αλεξιάδης καλείται να εξηγήσει και τι εννοεί με τις δραχμές και αν έχει κάτι συγκεκριμένο κατά νου που θα έπρεπε να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι πολίτες.http://www.newsit.gr