Η επιβολή διαρκώς νέων μέτρων... συρρικνώνει τα εισοδήματα.

Χαριστική βολή θεωρούν οι άνθρωποι της αγοράς ότι θα δώσει στην πραγματική οικονομία η επιβολή του νέου πακέτου φόρων, που...

σχεδιάζει η κυβέρνηση, υπό την ασφυκτική πίεση της τρόικας, προκειμένου να κλείσει το δημοσιονομικό κενό ύψους 5,5 δισ. ευρώ ως το 2018 με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να επιμένει να ανέβει ο λογαριασμός στα 8 δισ. ευρώ.

Ήδη χιλιάδες επιχειρήσεις, που κατάφεραν να επιβιώσουν έπειτα από 8 χρόνια σκληρής λιτότητας, βρίσκονται στα πρόθυρα της πτώχευσης και χιλιάδες εργαζόμενοι κινδυνεύουν να χάσουν τις δουλειές τους.

Όλες οι έρευνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες καταδεικνύουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο τον εφιάλτη που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση έχουν υφεσιακό χαρακτήρα, επισημαίνουν στη Realnews οικονομολόγοι και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Εξάλλου, έπειτα από 6 «μνημονιακά» χρόνια είναι ολοφάνερο ότι η επιβολή διαρκώς νέων μέτρων συρρικνώνει τα εισοδήματα και κάνει ακόμη δυσμενέστερη την κατάσταση στην εγχώρια αγορά.

Πηγή: Real

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Αόρατα σκάνδαλα...

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων