Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 14 Σεπτεμβρίου 2019

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2019, διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων. Το γεμάτο φεγγάρι μπορεί να πραγματοποιήσει τα όνειρά μας, αρκεί να εντείνουμε τις προσπάθειές μας και να μην επαναπαυθούμε ή παρασυρθούμε από ανεδαφικές υποσχέσεις και στόχους.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι,
οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες) μπορούν να ωφεληθούν εάν δεν αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου ενεργοποιεί τον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σε βοηθά να ξεκαθαρίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου και να μελετήσεις τυχόν αλλαγές στον επαγγελματικό ή και στον προσωπικό τομέα. Νέες μελέτες, θέματα ή πρόσωπα που σχετίζονται με το εξωτερικό, νομικές υποθέσεις, ένας γάμος, αλλά και μια νέα επαγγελματική πρόταση, είναι κάποιες από τις πολλές πιθανότητες που μπορεί να αλλάξουν ολοκληρωτικά τη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, εξαιρετικά θετική αναμένεται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, καθώς πρόκειται να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις και που θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις τους στόχους σου. Μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κοινωνικό κύκλο σου ή και να κάνεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική γνωριμία στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Σημαντική εύνοια αναμένεται και από το εξωτερικό ή από άτομα που προέρχονται από αυτό. Αν μάλιστα επιδιώκεις την οριστική εγκατάσταση σε μια ξένη χώρα, τώρα μπορείς να δεις και αυτό το όνειρό σου να πραγματοποιείται.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καριέρα σου είναι ο τομέας του ωροσκοπίου σου που ενεργοποιείται από την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, φίλε Δίδυμε. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο πρόκειται να συμβούν αλλαγές που θα επηρεάσουν θετικά όχι μόνο τα οικονομικά σου αλλά και το κύρος σου γενικότερα. Παρά τις ανέλπιστα ευχάριστες εξελίξεις που ανοίγονται μπροστά σου ωστόσο, απαιτεί να προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ισορροπία ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου και τις προσωπικές σου σχέσεις, ώστε να αποφύγεις τυχόν εντάσεις που θα σε αποπροσανατολίσουν. Αν μάλιστα θέλεις να βάλεις γερά θεμέλια σε μια σοβαρή γνωριμία, φρόντισε να εξασφαλίσεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον σύντροφό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων είναι εξαιρετικά θετική για σένα και μπορεί ακόμα και να θεωρηθεί προάγγελος επαγγελματικής και οικονομικής επιτυχίας. Κάποιες αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου και τη φιλοσοφία σου γενικότερα, θα σου επιτρέψουν να “συλλάβεις” ιδέες ή ευκαιρίες που μέχρι τώρα δεν είχες εντοπίσει, ενώ ενδιαφέρουσες προτάσεις είναι πιθανό να προκύψουν και από το εξωτερικό. Η τύχη ευνοεί επίσης τα ταξίδια για σπουδές ή και για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Τέλος, σοβαρές εξελίξεις αναμένονται και στην προσωπική σου ζωή όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή, αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία με σοβαρές προοπτικές.
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κυρίως τα χρήματα που προέρχονται από κεφάλαια τρίτων, τα χρέη σου ή και τυχόν επενδύσεις σου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο επομένως, μπορεί να κρύβει μεγάλες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, παράλληλα όμως κρύβει και παγίδες που θα πρέπει να προσέξεις. Φρόντισε λοιπόν να περιορίσεις την έμφυτη γενναιοδωρία σου, ώστε να μην βγεις χαμένος τελικά. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, η Πανσέληνος μπορεί να πυροδοτήσει την αναζωπύρωση ενός παλιού έρωτα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, στις 14 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο πολικό ζώδιο των Ιχθύων και τον έβδομο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τις σχέσεις σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο δεκαπενθήμερο θα βρεις απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματά σου που αφορούν την πορεία των σχέσεών σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις την παγίωσή τους ή και την διάλυσή τους. Η Πανσέληνος βάζει το χέρι της και σε βοηθά όχι μόνο να ξεπεράσεις εντελώς ανώδυνα την όποια κατάσταση αλλά επιπλέον να φέρει στο δρόμο σου το κατάλληλο άτομο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου επηρεάζει τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου, θέματα που θα σε απασχολήσουν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Το γεμάτο φεγγάρι είναι ιδανικό για να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου και να διαμορφώσεις μια νέα καθημερινότητα που θα σου επιτρέψει να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου και παράλληλα να εξασφαλίζεις χρόνο για τις προσωπικές σου δραστηριότητες, αλλά και για την προσωπική σου ζωή. Τα οφέλη των αλλαγών που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα είναι μακροπρόθεσμα και ορατά ακόμα και μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος επίσης είναι ιδανική για να ασχοληθείς με τις διατροφικές σου συνήθειες και να απαλλαγείς από τυχόν βλαβερές συνήθειες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, στις 14 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων, η οποία σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με τον σύντροφό σου, να προγραμματίσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές (έστω και καθυστερημένα) ή και να εκφράσεις την δημιουργικότητά σου σε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορείς να συνδυάσεις πολλά πράγματα και το πιο σημαντικό είναι πως με ό,τι και αν ασχοληθείς, θα το απολαύσεις στο έπακρο. Η Πανσέληνος πρόκειται να αποκαταστήσει την αισθηματική σου ζωή και αυτό σημαίνει ότι ακόμα και στην περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μπορεί τώρα να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα που περιμένεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, το ολόγιομο φεγγάρι που σχηματίζεται στις 14 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου. Αναμένεται λοιπόν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο να αφιερώσεις πολύ χρόνο και ενέργεια σ' αυτόν τον τομέα και να ασχοληθείς περισσότερο όχι μόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και με τη διαμόρφωση και τον καλλωπισμό του χώρου σου. Ευκαιρίες είναι πιθανό να προκύψουν και στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, αρκετά θετική θεωρείται για σένα η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται έντονη δραστηριότητα και κινητικότητα, που θα έχει ως στόχο επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου σε πολλά επίπεδα. Μια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία μπορεί να κρύβει τεράστιες προοπτικές. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς το γεμάτο φεγγάρι σου επιτρέπει να προχωρήσεις σε έναν γάμο ή να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 14 Σεπτεμβρίου, ενεργοποιεί τον τομέα των οικονομικών σου και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέες πηγές εσόδων ή να αυξήσεις τα εισοδήματά σου μέσα από σημαντικές συμφωνίες ή και αγοραπωλησίες. Η Πανσέληνος συνιστά να είσαι περισσότερο επιφυλακτικός, αφού στην περίπτωσή σου μπορεί να σε παρασύρουν σε παρανομίες, που θα σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. Καλό θα είναι λοιπόν να εξετάζεις κάθε λεπτομέρεια, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς, χωρίς να επιστρατεύσεις μεθόδους που θα σε βάλουν σε κίνδυνο. Όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, το γεμάτο φεγγάρι είναι ιδανικό για να βάλεις πιο γερές βάσεις στις σχέσεις σου, αλλά και για να αναζωπυρώσεις ένα έρωτα που έχει κλονιστεί.
ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 14 Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς πιο συστηματικά τόσο με την προσωπική σου ζωή όσο και με τα επαγγελματικά σου και να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι. Μπορείς να δημιουργήσεις μια νέα πραγματικότητα, να απαλλαγείς από “άχρηστα” άτομα ή καταστάσεις και να βάλεις τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον. Σ' αυτή την διαδικασία ωστόσο, καλό θα είναι να λάβεις υπόψη σου όλες τις λεπτομέρειες, ώστε να αποφύγεις πιθανά λάθη που θα σου κοστίσουν. Η αποφασιστικότητά σου θα έχει ως αποτέλεσμα να πραγματοποιήσεις στόχους και φιλοδοξίες, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ο γάμος ή μια νέα σοβαρή σχέση, αποτελούν επίσης πολύ πιθανά σενάρια.
Πηγή: myastro.gr