Ερωτική Απογοήτευση: Πώς αντιδρούν σε αυτήν όλα τα ζώδια...

Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι για δυο. Τι γίνεται όμως όταν ένας από τους δυο αποχωρεί; Το παίρνεις απόφαση και προχωράς παρακάτω ή σου πέφτει λιγάκι βαρύ;

ΚΡΙΟΣ
Ο εγωισμός, το πείσμα και η επιμονή δεν θα σε αφήσουν να πέσεις κάτω. Θα δώσεις τις μάχες σου μέχρι την τελευταία στιγμή. Δεν μπορείς εξάλλου να πιστέψεις πως περνάς απαρατήρητη ή ότι είσαι αδιάφορη στο ταίρι σου. ΤΑΥΡΟΣ
Είσαι οργανωμένη και δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Καταστρώνεις σχέδια και το παλεύεις πολύ. Αν δεν σου κάτσει, δεν θα σκάσεις. Είσαι πρακτική, θα το πάρεις απόφαση και θα προχωρήσεις παρακάτω.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σιγά μην κάτσεις να ασχοληθείς ή να πληγωθείς, δεν είσαι ο άνθρωπος που χάνει το χρόνο του. Είσαι άνθρωπος της επικοινωνίας και του φλερτ και γρήγορα βρίσκεις νέες συγκινήσεις. Δεν υπάρχει για εσένα η λέξη απόρριψη. Προχωράς πάντα μπροστά και δεν γυρνάς πίσω.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεν σου είναι καθόλου εύκολη η απόρριψη. Είναι κάτι που σε πονάει, είναι χτύπημα. Μπερδεύεσαι, γυρνάει το μυαλό σου σε παρελθοντικές καταστάσεις, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και γίνεσαι κουρέλι. Θέλεις το χρόνο σου για να σταθείς στα πόδια σου και να ξαναμπείς στο παιχνίδι.
ΛΕΩΝ
Είσαι περήφανη και όσο κι αν έχεις πληγωθεί, οι άλλοι δεν θα καταλάβουν τίποτα. Θα δείχνεις αδιαφορία, μπορεί και να διασκεδάζεις αλλά μέσα σου περνάς κρίση ταυτότητας. Δεν καταθέτεις όμως εύκολα τα όπλα, προσπαθείς και συνήθως κερδίζεις. Αν όμως χάσεις, ο εγωισμός σου δεν μπορεί να το αποδεχτεί.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είσαι ρεαλίστρια, λογική. Όση ανασφάλεια κι αν νιώθεις από μια απόρριψη, όσο κι αν κλονίζεσαι, η γήινη λογική σου σε βοηθάει να επιβιώνεις. Πρόσεξε μόνο την υγεία σου γιατί πολλές φορές σωματοποιείς οτιδήποτε συναισθηματικό σου συμβαίνει. Η εκλογίκευση σε βοηθά γρήγορα να αναρρώσεις.
ΖΥΓΟΣ
Μπορεί να είσαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική και οι ανασφάλειές σου να χτυπάνε κόκκινο, όμως είναι βέβαιο ότι προχωράς μετά από μια απόρριψη. Η κοινωνικότητα και η αισιοδοξία σου σε βοηθούν να βρεθείς με νέο κόσμο, να κάνεις νέες γνωριμίες και να γίνεις γρήγορα αποδεκτή. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα τα έχεις ξεχάσει όλα, σαν να μην έγιναν ποτέ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν το βάζεις εύκολα κάτω. Απόρριψη = τρελός έρωτας και πάθος. Θα κάνεις τα πάντα για να τον κατακτήσεις, για να τον φέρεις κοντά σου. Δεν ξεκολλάς εύκολα, σκηνοθετείς, παρακολουθείς. Δεν δέχεσαι την απογοήτευση, σε πονάει αφάνταστα, δεν αντέχεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεν απογοητεύεσαι, δεν κολλάς. Η ευχάριστη προσωπικότητά σου σε βοηθά να κατακτήσεις τους στόχους σου. Είσαι κυνηγός, αισιόδοξη, ξέρεις πως δεν χάθηκε και ο κόσμος. Αποχωρείς καθώς βαριέσαι και χάνεις και το ενδιαφέρον σου εύκολα.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κάνεις τα πάντα για να κερδίσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο, αλλάζεις και τις προτεραιότητές σου. Παίζεις το παιχνίδι ως το τέλος, διαθέτεις αυτοπεποίθηση. Αν βέβαια συναντάς αδιαφορία, προχωράς μπροστά. Ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά, διαχειρίζεσαι το συναίσθημα και συνεχίζεις το δρόμο σου. Ε, δεν θα κάτσεις να σκάσεις κιόλας.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ερωτεύεσαι γρήγορα αλλά και φεύγεις γρήγορα όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Συνήθως ξεκινούν όλα φιλικά αλλά αν δεν προχωρούν, δίνεις ένα μικρό χρονικό περιθώριο πριν εξαφανιστείς.
ΙΧΘΥΕΣ
Είσαι απίστευτα ρομαντική και φτιάχνεις σενάρια. Πιάνεσαι από λεπτομέρειες και στήνεις παραμύθια ενώ ο άλλος μπορεί να είναι αλλού. Απογοητεύεσαι εύκολα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Το καλό είναι πως εύκολα μπορεί η καρδιά να ξαναχτυπήσει για κάποια άλλη ύπαρξη.   www.govastileto.gr