Αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου

Η Αλεξάνδρα Καρτά αναλύει τις κινήσεις του ζωδιακού χάρτη και μας βοηθά να χαρτογραφήσουμε τις επόμενες κινήσεις μας, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις των ζωδίων για την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 και μας ενημερώνει ότι η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για οικονομικές συναλλαγές και νέα ξεκινήματα.
     ΚΡΙΟΣ
Το πολύ θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, όπως επίσης του Άρη με τον Κρόνο, είναι ένα σημάδι απόλυτης κυριαρχίας στα επαγγελματικά σας. Είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να κάνετε κινήσεις, που θα σας αποφέρουν κέρδος.

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτή την μέρα θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο. Τα δύο πολύ προστατευτικά τρίγωνα προς εσάς, του Ερμή-Πλούτωνα και Άρη-Κρόνου, συμβάλουν στο να ξεκαθαρίσετε από την ζωή σας ότι δεν σας ταιριάζει.

ΔΥΔΥΜΟΙ
Μέσα από την επικοινωνία και τις καλές συμφωνίες, θα μπορέσετε να κερδίσετε την εύνοια κάποιων ανθρώπων για προσωπικό σας όφελος. Θα υπάρξουν οικονομικές συμφωνίες, που θα σας δώσουν αλλαγή στα ως τώρα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα κερδίσετε σήμερα αρκετά, λόγο της ευστροφίας σας και των επικοινωνιακών σας δυνατοτήτων. Οι σκοποί σας θα επιτευχθούν και θα είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας και τις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ
Σήμερα θα νιώσετε υλική και συναισθηματική πληρότητα, μέσα από τα κεκτημένα σας θα αναγνωριστεί η αξία και την δύναμη σας. Η κτητική σας συμπεριφορά θα είναι στα ύψη και θα διεκδικείτε συναισθηματική κάλυψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και Άρη-Κρόνου, θα διακριθείτε σήμερα σε ότι και να επιδιώξετε. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ανοιχτούν επαγγελματικές προοπτικές με τις καλύτερες συνθήκες. Η επικοινωνία θα βρίσκεται στο καλύτερο σημείο, όπου και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

ΖΥΓΟΣ
Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα και Άρη-Κρόνου, θα μπορέσετε να ισορροπήσετε εσωτερικά και να βρείτε τις πιο κατάλληλες καταστάσεις που θα αναδείξουν τα ταλέντα σας, αλλά και κάθε θετικό που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με το πολύ ευνοϊκό τρίγωνο του Ερμή-Πλούτωνα, αλλά και Άρη-Κρόνου, θα πετύχετε πολλούς από τους στόχους σας. Ότι σας απασχολεί και έχει να κάνει με σπουδές, ταξίδια, συμβόλαια και επικοινωνία, θα έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ήρθε η κατάλληλη στιγμή να κάνετε επαγγελματικά βήματα που θα σας ευνοήσουν αρκετά και σε μάκρος χρόνου. Κοινωνική καταξίωση και στόχοι που θα επιτευχθούν, είναι το σκηνικό αυτής της τόσο δυνατής μέρας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα πραγματοποιούνται δύο πολύ θετικά τρίγωνα, εκείνο του Ερμή με Πλούτωνα και Άρη – Κρόνου. Βρίσκεστε λοιπόν εσείς ένας από τους πρωταγωνιστές αυτής της εύνοιας από το σύμπαν, οπότε απολαύστε ότι σας δοθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα θα έχετε την δύναμη να τακτοποιήσετε πάρα πολλές εκκρεμότητες και θα έχετε πνευματική ευελιξία. Με εύκολο τρόπο θα καταφέρετε να καταλάβετε τις προθέσεις των άλλων και να διαχειριστείτε και τις πιο απαιτητικές υποθέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Βρίσκεστε σε μία πολύ καλή περίοδο, που θα ευνοηθείτε λόγο της καλής πνευματικής σας θέσης, από το τρίγωνο του Ερμή-Πλούτωνα. Σήμερα επίσης θα έχετε μία καλή οικονομική συμφωνία που θα σας απαλλάξει από προβλήματα του παρελθόντος.    www.parapolitika.gr