Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά την εβδομάδα 16 έως 22/9/2019

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα καταφέρεις να αλλάξεις τα δεδομένα σου, θα επιδιώξεις τα ανοιχτείς κοινωνικά και θα το καταφέρεις, προσέγγισε με μεθοδική στάση. Με τον ορθόδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω και την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα νιώσεις την ανάγκη να σταθεροποιηθείς,
θα αποφύγεις τις περιστασιακές σχέσεις. Οι προτάσεις και οι συμπτώσεις θα σου δώσουν το άνοιγμα για σταθερή σχέση, χειρίσου τις καταστάσεις σκεπτόμενα.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο θα εστιάσεις στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων, ο ορθόδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ορθολογισμό και σοβαρότητα. Οι κινήσεις σου θα είναι οργανωμένες, θα καταφέρεις να σταθεροποιήσεις την πορεία του δεσμού σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα είσαι σε θέση να συγκρατηθείς και να αποφύγεις τις υπερβολές τόσο στις αντιδράσεις σου, όσο και στις προσδοκίες σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο σου δεν αποκλείεται να ανοιχτεί προοπτική σχέσης με πρόσωπο που θα καταφέρει να σε εντυπωσιάσει και να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου. Ο ερχομός της Σελήνης στους Διδύμους θα σου φέρει επικοινωνιακά ανοίγματα, θα υπάρξουν επαφές που θα σε ενθουσιάσουν. Βγαίνεις από το άγχος, η εσωτερική σου χαλάρωση θα σε βοηθήσει να εκδηλωθείς και να προσεγγίσεις με αυθορμητισμό, προμηνύεται ραντεβού θετικής εξέλιξης.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να εμφανίζεται στο ζώδιο σου η ανάγκη σου για κατοχύρωση ίσως να κάνει κάπως αγχωμένες τις σκέψεις σου, προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση. Ένταση θα υπάρξει στον συναισθηματικό σου κόσμο, με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσπάθησε να κινηθείς με αυτοσυγκράτηση και όχι με ανυπομονησία. Επικεντρώσου στα θετικά που σου προσφέρει ο δεσμός σου, μην αγχωθείς για θέματα που αφορούν το μέλλον, καλό θα είναι να αξιοποιήσεις για την ώρα το παρόν.
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ελεύθεροι. Η εμφάνιση της Σελήνης στο ζώδιο σου ενδεχομένως να σε ωθήσει σε αυθόρμητες και σπασμωδικές πράξεις. Θα πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις τις βλέψεις σου για ένα συγκεκριμένο άτομο που σε περιβάλει. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις μέσα στην εβδομάδα, θα σε επηρεάσει το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, ίσως να μπερδευτείς ή να παγιδευτείς σε εικασίες που δεν ισχύουν. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο άνοιγμα θα υπάρξει για συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις.
Σε σχέση. Συναισθηματικές διακυμάνσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, προσοχή στα πισωγυρίσματα και στις αόριστες επιθυμίες. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου οι διαθέσεις σου ενδεχομένως να γίνουν κυκλοθυμικές, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα φέρει ανατροπές στον τρόπο σκέψης σου. Προσπάθησε να ελέγξεις τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις σου, πράξε συνειδητοποιημένα και όχι παρορμητικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο και στο κλείσιμο της εβδομάδας στο ζώδιο σου, δεν αποκλείεται το ενδιαφέρον σου να εστιάσει σε συγκεκριμένο άτομο που ήδη έχετε επαφές έστω και τυπικές. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω επιστρέφει ορθόδρομος, ο ορθολογισμός σου θα κάνει αντικειμενική τη σκέψη σου, θα καταφέρεις να κινηθείς με τον σωστό τρόπο. Μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν ενθαρρυντικά ανοίγματα που θα σε βοηθήσουν να βρεις τη συναισθηματική σου κατεύθυνση.
Σε σχέση. Έντονη θα είναι η ανάγκη σου για ισορροπία και καταστάλαξη ίσως και δέσμευση. Με την είσοδο της Σελήνης στο ζώδιο σου θα πρέπει να αποφύγεις το άγχος και την πίεση, προσπάθησε να σκεφτείς και να πράξεις με χαλαρότητα, θα είναι λάθος αν πιέσεις τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σου. Η στάση σου ως προς το ταίρι σου θα είναι δοτική, σε κάποια συγκεκριμένα θέματα θα καταφέρεις να διατηρήσεις την αυτοσυγκράτηση σου.

ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, ενδιαφέρον θα δείξεις στις νέες γνωριμίες, ωστόσο τις δύσκολες καταστάσεις θα προσπαθήσεις να τις αποφύγεις με διπλωματικό τρόπο. Ανέμελη θα είναι η στάση σου, δεν θα θελήσεις προβληματισμούς και διλλήματα, με τον Δία να βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις μπερδεμένες υποθέσεις μάλλον δεν θα είσαι σε θέση να δώσεις άμεσες λύσεις. Στην περίπτωση που ανοιχτεί προοπτική επανασύνδεσης καλό θα είναι να δώσεις χρόνο στα γεγονότα.
Σε σχέση. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Ταύρο ίσως να ξεκινήσει κάπως άτονα η εβδομάδα σου, ωστόσο στην πορεία με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα θελήσεις να διασκεδάσεις και να τονώσεις τη σχέση σου, η διάθεση σου θα είναι αρκετά ζωτική. Άμεσες και αμοιβαίες εκδηλώσεις ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου θα καταφέρουν να σας ανανεώσουν συναισθηματικά.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο συνετή θα είναι η σκέψη σου, για να κινηθείς θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιώσεις αν το έδαφος είναι σταθερό και γόνιμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας εναλλαγές θα έχουν οι διαθέσεις σου, προσοχή στο τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να αποφύγεις τόσο τις απογοητεύσεις, όσο και τις εξιδανικεύσεις, γενικότερα η κρίση σου ίσως να μην είναι αντικειμενική. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από παρελθοντικές καταστάσεις ή σχέσεις που σε απογοήτευσαν.
Σε σχέση. Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω να επιστρέφει σε ορθόδρομη πορεία συνειδητά θα αποφύγεις τα πείσματα και την προσκόλληση είτε στις απόψεις σου, είτε σε κάποιες ανεκπλήρωτες επιθυμίες σου. Θα βρεις τον σωστό τρόπο να χειριστείς τις διαφορές που έχεις με το ταίρι σου, η στάση σου θα είναι συναισθηματικά ώριμη. Στο κλείσιμο της εβδομάδας με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο συζητήσεις θα ανοίξεις για τη μελλοντική πορεία του δεσμού σου.
ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους ανέμελη θα κάνει τη στάση σου, ενισχύεται η κοινωνικότητα σου, σε παρέες θα βρεθείς. Η αισιοδοξία σου θα σου δώσει την ώθηση να προσεγγίσεις, ωστόσο με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στο ύψος των προσδοκιών σου, θα πρέπει να αποφύγεις τις υπερβολές. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο δεκτική θα είναι η στάση σου και συγκαταβατική η διάθεση σου, δεν αποκλείεται με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να αποκτήσετε πιο στενές επαφές.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο θα πρέπει να αποφύγεις την ισχυρογνωμοσύνη και την κάθετη στάση, γενικότερα σε συνδυασμό με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ελλοχεύει κίνδυνος προσκόλλησης και εμμονής. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα συμβάλει στο να υπάρξει συνεννόηση και ισορροπία, καλό θα είναι στις συζητήσεις με το ταίρι σου η στάση σου να είναι διαλλακτική.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Ο ερχομός της Σελήνης στον Ταύρο και ο ορθόδρομος Κρόνος στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσουν να κινηθείς με υπομονή και μέθοδο, στην περίπτωση που επιδιώκεις επανασύνδεση θα κερδίσει αυτό που επιθυμείς. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η στάση σου, το αποτέλεσμα των ενεργειών σου θα σε ικανοποιήσει. Άσε στην άκρη τις ανασφάλειες, εκδηλώσου και προχώρησε χωρίς ενδοιασμούς, θα καταφέρεις να φτάσεις στον στόχο σου.
Σε σχέση. Με τον ορθόδρομο Κρόνο στον Αιγόκερω αποφασιστική θα είναι η στάση σου, με το ταίρι σου πολύ πιθανόν να μιλήσετε για το μέλλον του δεσμού σας. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και να βγεις από τις αμφιβολίες. Στην περίπτωση που με το ταίρι σου ανταλλάξετε υποσχέσεις θα τηρηθούν και από τις δυο πλευρές, δείξε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ειπωθούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Με την εμφάνιση της Σελήνης στους Διδύμους θα ενθουσιαστείς, ωστόσο ενδέχεται να ενεργήσεις με απερίσκεπτο τρόπο. Η ορθόδρομη πορεία του Κρόνου στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις τάσεις άγχους και ανυπομονησίας, θα καταλάβεις που πρέπει να εστιάσεις και θα καταφέρεις να αποφύγεις τις σπασμωδικές πράξεις. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Καρκίνο στο κλείσιμο της εβδομάδας μια πρόταση θα σου ανοίξει δίοδο σχέσης με πρόσωπο που ήδη γνωρίζεις.
Σε σχέση. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις αλλοπρόσαλλες σκέψεις και πράξεις, δείξε προσοχή στο πως θα συμπεριφερθείς στο ταίρι σου, δεν θα πρέπει να κινηθείς προκατειλημμένα αλλά ούτε και αδιάφορα. Οι άστατες σκέψεις ίσως να σε οδηγήσουν σε επιπόλαιες ενέργειες, προσπάθησε να μεθοδεύσεις τις πράξεις σου. Η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις και να αποκτήσεις συγκεκριμένες επιθυμίες σχετικά με την περαιτέρω διαδρομή της σχέσης σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στους Διδύμους ζωηρότητα θα σε διακρίνει, θετική θα είναι η διάθεση σου για συναναστροφές και συναντήσεις, θα υπάρξει μια ευχάριστη και ανανεωτική επαφή. Ο ορθόδρομος Κρόνος στο ζώδιο σου και η εμφάνιση της Σελήνης στον Καρκίνο θα σε βοηθήσουν να βρεις τις εσωτερικές σου ισορροπίες, θα καταφέρεις να κινηθείς υπεύθυνα και συνειδητοποιημένα. Τα γεγονότα θα τα χειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, ανοίγεται προοπτική σταθερών επαφών με συγκεκριμένο πρόσωπο.
Σε σχέση. Με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο και τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στα απότομα ξεσπάσματα, με το ταίρι σου θα πρέπει να συζητήσετε ήρεμα, καλό θα είναι να επικεντρωθείς στις κοινές σας επιθυμίες και όχι στις διαφορές που έχετε μεταξύ σας. Προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη τις αγχωτικές ή απαισιόδοξες σκέψεις, κάποια πράγματα για την ώρα θα χρειαστούν τον χρόνο τους.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στους Διδύμους σε επικοινωνία θα έρθεις με φιλικά άτομα, θα γίνουν συναντήσεις, δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέες γνωριμίες που θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν από κοινωνικές σε προσωπικές. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή στις υπερβολές στις αντιφάσεις και σε τάσεις φυγής. Μέσα στην εβδομάδα καλό θα είναι να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και τις παρορμητικές επιλογές.
Σε σχέση. Η είσοδος της Σελήνης στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου, ωστόσο η στάση σου ενδεχομένως να μην είναι συνειδητοποιημένη. Σε περίπτωση που υπάρξουν μπερδεμένα αισθήματα καλό θα είναι να προσπαθήσεις να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς αισθάνεσαι. Στο κλείσιμο της εβδομάδας η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο θα σου φέρει γεγονότα που θα ορίσουν τη μελλοντική πορεία της σχέσης σου.
ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Με την είσοδο της Σελήνης στους Διδύμους θα υπάρξουν συναντήσεις και κοινωνικές ή φιλικές επαφές, καλό θα είναι να αφήσεις το περιθώριο για νέες γνωριμίες. Με τον Δία σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα προσοχή σε τάσεις αναποφασιστικότητας, περιόρισε τις αντιφατικές και διφορούμενες σκέψεις, προσπάθησε να εστιάσεις στην αντικειμενική όψη των καταστάσεων και όχι σε εικασίες ή προαισθήματα. Ενδιαφέρουσα θα είναι η εβδομάδα σου προσοχή στο πως θα χειριστείς τα γεγονότα.
Σε σχέση. Με τη Σελήνη να κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο σταθερότητα θα υπάρξει στις διαθέσεις σου, ωστόσο δεν θα λείψουν οι εξαρτήσεις και οι προσκολλήσεις, καλό θα είναι να μην πιέσεις το ταίρι σου. Με την είσοδο της Σελήνης στον Καρκίνο θα εκδηλώσεις με θερμό τρόπο τα αισθήματα σου και θα βρεις ανταπόκριση, καλό θα είναι να αποβάλλεις τις αγχωμένες σκέψεις, δεν χρειάζεται να πιέσεις τις καταστάσεις κυρίως για θέματα μελλοντικής εξέλιξης.
Πηγή: myastro.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων