Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά σου την εβδομάδα 20 ως 26/4/2020

ΚΡΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα αντικομφορμιστική και επαναστατική θα κάνει τη στάση σου, προσοχή τις επιλογές σου και κυρίως προσοχή σε τι τύπους χαρακτήρων θα εστιάσεις το ενδιαφέρον σου. Ίσως να σε εξιτάρουν τα άτομα με εκκεντρική προσωπικότητα, αλλαγές θα υπάρξουν στις προτιμήσεις σου. Η εβδομάδα σου φέρνει καινούργιες επικοινωνιακές ευκαιρίες,
θα κινηθείς αυθόρμητα, δεν θα έχεις απορριπτική στάση. Η διάθεση σου θα είναι ζωηρή, προσοχή στις ακρότητες.
Σε σχέση. Θα υπάρξουν ανοίγματα για αλλαγές μέσα στη σχέση σου, ωστόσο η εσωτερική σου ένταση ίσως να δημιουργήσει αντιφατικές επιθυμίες, ενδεχομένως να μην μπορείς να σταθεροποιηθείς. Προσπάθησε να αποφύγεις τις κυκλοθυμικές αντιδράσεις, καλό θα είναι να μη δώσεις τροφή σε αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, θα πρέπει να αποφύγεις με το ταίρι σου τις συγκρούσεις.
ΤΑΥΡΟΣ
Ελεύθεροι. Βγαίνεις από την απορριπτική διάθεση και την εσωτερική συστολή, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος να χαθεί η ισορροπία και να βρεθείς στο απέναντι άκρο. Ίσως να εστιάσεις σε πρόσωπα εκκεντρικά, τελείως διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σου. Τονώνεσαι και παίρνεις την απόφαση να δώσεις μια διαφορετική όψη και κατεύθυνση στην προσωπική σου ζωή. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σου, ανανεώνεις το παρουσιαστικό σου και προσεγγίζεις.
Σε σχέση. Αντιφατικές καταστάσεις θα έχει η εβδομάδα σου, προσοχή στις παρατραβηγμένες εξάρσεις. Αντιδράς και εναντιώνεσαι. Με το ταίρι σου θα θυμηθείτε τα παλιά όχι μόνο τα ευχάριστα αλλά και τα δυσάρεστα. Ίσως με τις καχυποψίες σου να δημιουργήσεις αγχωτικές καταστάσεις.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Ελεύθεροι. Εναντιώνεσαι στην αδράνεια και στη μοναχικότητα, απελευθερώνεσαι, ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να μην υπάρχει αυτοσυγκράτηση και σύνεση. Ορμητική και επικοινωνιακή θα είναι η συμπεριφορά σου, θα προκαλέσεις συνομιλίες με καινούργια πρόσωπα. Η εβδομάδα θα σε βγάλει από τις προσκολλημένες σκέψεις, αφήνεις στην άκρη ταμπού και ηθικολογίες, θα σε βοηθήσει να πράξεις απελευθερωμένα.
Σε σχέση. Πιθανότατα να αποφύγεις να ανοίξεις σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σου, θα προτιμήσεις κάποια θέματα να μείνουν στην επιφάνεια για να μην σου δημιουργηθεί άγχος. Στην παρούσα φάση θα αποφύγεις τις υποσχέσεις κυρίως για ζητήματα που θα σχετίζονται με μελλοντικές δεσμεύσεις. Θα επικεντρωθείς σε αυτά που σας ανανεώσουν και σας διασκεδάζουν σαν ζευγάρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει στο να αλλάξεις τις αρνητικές συνθήκες και να βγεις από την αδράνεια. Θα νιώσεις ενθουσιασμό και δυναμισμό, θα καταλάβεις πως η εξέλιξη χρειάζεται και τη δική σου δράση. Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα είναι απελευθερωμένος, θα κινηθείς αυθόρμητα και θα πάρεις την απόφαση να προσεγγίσεις. Δεκτική στάση θα κρατήσεις στις νέες κοινωνικές επαφές, η συμπεριφορά σου θα είναι προσιτή.
Σε σχέση. Λύνεις τις παλιές αρνητικές ή ανοιχτές υποθέσεις με το ταίρι σου. Η εβδομάδα θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου, οι βλέψεις σου θα οδεύουν προς τη δέσμευση. Βάζεις τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα, βγαίνεις από συναισθηματικές αμφιταλαντεύσεις. Προσπάθησε να ελέγξεις την αντιδραστικότητα σου σε θέματα διαφωνιών.
ΛΕΩΝ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα ίσως να βγάλει στην επιφάνεια την εξτριμ πλευρά του χαρακτήρα σου, οι σκέψεις θα γίνουν κάπως εκκεντρικές. Το πιθανότερο είναι πως δεν θα θελήσεις να επιστρέψεις σε παλιές σχέσεις που σε απογοήτευσαν, η στάση σου δεν θα είναι θετική στο θέμα της επανένωσης. Θα σκεφτείς πολύ καλά ποια πρόσωπα θα προσεγγίσεις και ποια όχι.
Σε σχέση. Εσύ που διατηρείς σταθερή σχέση, θα επαναξιολογήσεις τις βάσεις του δεσμού σου. Δεν αποκλείεται να σκεφτείς τη προοπτική του να αλλάξεις ριζικά κάποιες καταστάσεις, η στάση σου θα είναι άμεση και θα στοχεύει στο να προχωρήσεις με το ταίρι σου ένα βήμα παρακάτω. Τα κατασταλαγμένα αισθήματα θα σε βοηθήσουν να πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ελεύθεροι. Δραστικές αποφάσεις θα πάρεις σχετικά με ένα πρώην ταίρι σου, ουσιαστικά αποφασίζεις να τερματίσεις τα αρνητικά κεφάλαια. Θα νιώσεις την ανάγκη να βγεις από την εμμονή ή την εξάρτηση. Στις νέες σου επαφές ίσως να προτιμήσεις τις απρόσωπες συνομιλίες, δεν θα θελήσεις να συνδεθείς συναισθηματικά. Αυτη΄την εβδομάδα, ναι μεν βγαίνεις από την εσωστρέφεια, ωστόσο δεν θα δώσεις ώθηση στην εξέλιξη των επαφών.
Σε σχέση. Η ανάγκη σου να αλλάξεις τα δεδομένα ίσως να κάνει κάπως αντιδραστική ή απαιτητική τη στάση σου. Προσοχή στις επαφές με το ταίρι σου να μην δημιουργηθεί νευρικότητα και αντίδραση, καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Ίσως να προσπαθήσεις να κυριαρχήσεις πάνω στο ταίρι σου, η στάση σου ενδεχομένως να γίνει ανταγωνιστική. Η εβδομάδα δε θα σε βοηθήσει να σκεφτείς με ψυχραιμία και ορθολογισμό.

ΖΥΓΟΣ
Ελεύθεροι. Έντονα αλλά και αντιφατικά συναισθήματα θα έχει ο εσωτερικός σου κόσμος, η παρόρμηση ίσως να σε οδηγήσει σε λάθος επιλογές. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις διαθέσεις σου, προσοχή στις ανυπόμονες προσεγγίσεις και στις εκκεντρικές αποφάσεις. Η εβδομάδα θα σε ωθήσει σε ενέργειες δραστικές, ουσιαστικά θα σου δημιουργηθεί η ανάγκη να βγεις από την αναμονή και την αδράνεια. Στο κλείσιμο της εβδομάδας θα βρεθείς να συνομιλείς (μέσω των social media) με καινούργια πρόσωπα.
Σε σχέση. Η εβδομάδα θα ενισχύσει την ανάγκη σου για αλλαγή για απόδραση και για αποφόρτιση, προσοχή στην εσωτερική σου ορμητικότητα και στις επαναστατικές σου κρίσεις. Παλιά θέματα θα βγουν στο προσκήνιο, τώρα θα απαιτείται άμεσο ξεκαθάρισμα για να μην δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα. Απέφυγε τις καχύποπτες σκέψεις και την παρατραβηγμένη αμφισβήτηση.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ελεύθεροι. Η εσωτερική αναστάτωση που θα νιώσεις θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, θα αποκαλυφθείς και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου έστω και έμμεσα. Σκέπτεσαι σοβαρά και ξεκαθαρίζεις τις βλέψεις σου, θα είσαι σε θέση να αποφασίσεις και να κινηθείς άμεσα. Μέσα στην εβδομάδα οι δυναμικές και ορθολογικές σου σκέψεις θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις, θα καταφέρεις να βγεις από τις ανασφάλειες σου.
Σε σχέση. Στις αλλαγές και στις διαφοροποιήσεις θα στοχεύσεις, δεν αποκλείεται και στις αποδεσμεύσεις. Αν νιώθεις πως πιέζεσαι τότε καλό θα είναι να μιλήσεις στο ταίρι σου ανοιχτά, προσπάθησε να εξηγήσεις και να ξεκαθαρίσεις. Προσοχή στις επιπολαιότητες και στις αντιδράσεις, καλό θα είναι να αποφύγεις τις τελεσίδικες ενέργειες, δώσε χρόνο στα γεγονότα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα επηρεάσει τον τρόπο σκέψης σου και τις επιθυμίες σου, ουσιαστικά αλλάζεις συναισθηματική τοποθέτηση. Δεν θα αφήσεις τον εαυτό σου να σταθεί και να κλειδώσει στις απογοητευτικές σκέψεις, θα ξεπεράσεις παλιές αρνητικές σχέσεις και απογοητευτικές ιστορίες. Ριζοσπαστικές θα είναι οι αποφάσεις σου και θα έχεις την ψυχική δύναμη να τις τηρήσεις. Διαγράφεις τα παλιά, αφήνεις πίσω σου το παρελθόν.
Σε σχέση. Εσύ που νιώθεις πως έχεις μειωμένη πλέον αντοχή και υπομονή προσοχή στις υπερβολές και στις ακρότητες. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, επαναστατική, ίσως να απουσιάζει η αυτοσυγκράτηση. Η συμπεριφορά σου προς το ταίρι σου δεν αποκλείεται να γίνει κάπως αόριστη ή απρόσωπη, ενδεχομένως να περάσεις σε προτάσεις που θα στοχεύουν στο να αλλάξεις ριζικά τη δομή και τη βάση της σχέσης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ελεύθεροι. Μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν η σκέψη σου να γυρίζει πίσω σε παλιές ιστορίες και αγάπες. Δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρώην ταίρι σου ίσως η προσέγγιση να γίνει με δική σου πρωτοβουλία. Ειλικρινείς συζητήσεις θα γίνουν, θα δοθούν εξηγήσεις, αυτά που θα ακούσεις θα επηρεάσουν τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μπαίνεις σε έντονες σκέψεις, θα πάρεις αποφάσεις που θα τις τηρήσεις.
Σε σχέση. Η στάση σου θα είναι αντιδραστική, θα εναντιωθείς σε καταστάσεις εσωτερικής πίεσης. Θα μιλήσεις με το ταίρι σου για παρελθοντικά ζητήματα που απαιτούν πλέον λύση. Σε περίπτωση διαφωνιών ή τσακωμού καλό θα είναι να μην τραβήξεις το σκοινί, απέφυγε την κόντρα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ελεύθεροι. Αλλάζεις επιθυμίες και τρόπο σκέψης, αποκτάς μια κάπως πιο ενθουσιώδης και ανατρεπτική διάθεση. Ίσως να σε ταλαιπωρήσουν αναμνήσεις αρνητικών παρελθοντικών καταστάσεων, ωστόσο θα έχεις την εσωτερική δύναμη να απαγκιστρωθείς από το παρελθόν και να απεγκλωβιστείς από σχέσεις που σε απογοήτευσαν. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να αναζητήσεις νέα γνωριμία έστω και μέσω διαδικτύου.
Σε σχέση. Θα θελήσεις να βγεις από συνήθειες που προκαλούν ανιαρές καταστάσεις, επιθυμία σου θα είναι να ανανεώσεις τη σχέση σου, η ζωτικότητα σου θα σε βοηθήσει να βγεις από τη ρουτίνα. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σε βοηθήσουν να αναθεωρήσεις σχετικά με κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις που είχες. Βγαίνεις από τον αρνητικό και την προσκόλληση.

ΙΧΘΥΣ
Ελεύθεροι. Η εβδομάδα θα αλλάξει τις διαθέσεις σου, δεν θα σε αφήσει να αποδεχτείς αμαχητί και να καταθέσεις τα όπλα, θα καταφέρεις να περάσεις σε πράξεις και να διαφοροποιήσεις τα δεδομένα σου. Αυτή την εβδομάδα ναι μεν θα γυρίσει η σκέψη σου πίσω στα παλιά, ωστόσο θα τα επεξεργαστείς επάνω σε μια νέα βάση. Θα νιώσεις τη δύναμη να ξεπεράσεις και να ξεφύγεις, δεν θα παγιδευτείς στο παρελθόν.
Σε σχέση. Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις αρνητικές ή πεσιμιστικές σκέψεις, αναθεωρείς και ουσιαστικά πατάς πόδι. Επιπλέον, θα βγάλει στην επιφάνεια την ανατρεπτική πλευρά του χαρακτήρα σου. Με δυναμικό τρόπο περνάς σε προτάσεις που στόχο θα έχουν να βγείτε εσύ και το ταίρι σου από την καθηλωτική ρουτίνα. προσοχή στην αμφισβήτηση και την ισχυρογνωμοσύνη.

Πηγή: myastro.gr