Κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό ο Τζόκοβιτς


Αντίθετος στο ενδεχόμενο υποχρεωτικού εμβολιασμού για τον κορωνοϊό εμφανίστηκε ο νούμερο 1 αθλητής στην παγκόσμια κατάταξη του τένις, Νόβακ Τζόκοβιτς.
«Προσωπικά, είμαι κατά του εμβολιασμού και δεν θα ήθελα να αναγκαστώ από κάποιον να εμβολιαστώ, ούτως ώστε να είμαι σε θέση να ταξιδέψω», ανέφερε ο «Νόλε» σε συνομιλία στο Facebook με άλλους Σέρβους αθλητές.

Ο Τζόκοβιτς δεν συμμερίζεται την ιδέα της Γαλλίδας πρώην αθλήτριας και νυν προπονήτριας, Αμελί Μορεσμό, να καταστεί ένα εμβόλιο κατά του κορωνοϊού υποχρεωτικό και απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχιστεί το σπορ.
Τι γίνεται όμως αν αυτό, τελικώς, συμβεί; «Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πάρω μια απόφαση», απαντά ο Σέρβος πρωταθλητής.
«Έχω την άποψή μου, αν κάποια στιγμή αλλάξει δεν ξέρω. Θεωρητικά, στο απίθανο σενάριο ότι η σεζόν ξαναρχίζει τον Ιούλιο, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο, καταλαβαίνω ότι ένα εμβόλιο θα καταστεί απαραίτητη προϋπόθεση μετά το τέλος της καραντίνας, αλλά να θυμάστε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει εμβόλιο», συμπλήρωσε.           www.naftemporiki.gr