Κλειστό τμήμα της Κορίνθου – Πατρών για τρεις μέρες

Στις συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών οφείλεται η κατολίσθηση που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών, στο ύψος της Ροδινής, στην Αχαΐα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί οι υπεύθυνοι λειτουργίας της «Ολυμπίας Οδού» διαπίστωσαν
ότι είχαν πέσει πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιο πρόβλημα με τα διερχόμενα αυτοκίνητα.
Μετά την πτώση των πετρών αποφασίστηκε αμέσως να κλείσει το τμήμα της εθνικής οδού, αφενός για προληπτικούς λόγους ασφαλείας και αφετέρου για να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι.
Στη συνέχεια αποφασίστηκε να ξεκινήσουν άμεσα εργασίες για την προληπτική συντήρηση των πρανών ώστε να μη δημιουργηθεί εκ νέου παρόμοιο πρόβλημα.
Οι εργασίες αυτές αναμένεται να διαρκέσουν περίπου τρεις ημέρες και έως τότε η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών.
Έτσι, όσα οχήματα έχουν κατεύθυνση προς Πάτρα θα εισέρχονται στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών από τον κόμβο των Σελιανιτίκων στην Αιγιάλεια και θα ξαναμπαίνουν στην νέα εθνική οδό στον κόμβο του Ρίου.
Αντίθετα, όσα αυτοκίνητα θα έχουν κατεύθυνση την Κόρινθο, θα μπαίνουν στην παλαιά εθνική από τον κόμβο του Ρίου και θα εισέρχονται στη νέα εθνική οδό, μέσω του κόμβου των Σελιανίτικων.http://www.efsyn.gr