Κριτσίνια με τυρί.Αλμυρή νοστιμιά για όλες τις ώρες

Υλικά για περίπου 20-25 κριτσίνια

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό
  • 1 φλ. τσ. φέτα τριμμένη με το χέρι
  • 1 φλ. τσ. τριμμένη γραβιέρα
  • 1 φακελάκι σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Απλώνετε αρχικά το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε χαρτί ψησίματος.
  2. Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε όλο το φύλλο σφολιάτας.
  3. Στη μισή μεριά της σφολιάτας ρίχνετε τα μισά τυριά ανακατεμένα.
  4. Διπλώνετε από πάνω την υπόλοιπη σφολιάτα και πιέζετε λίγο με τα χέρια.
  5. Κόβετε σε λωρίδες, τις στριφογυρίζετε ελαφρά, τα αλείφετε πάλι με λίγο αβγό και πασπαλίζετε με σουσάμι.
  6. Κάνετε το ίδιο και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  7. Ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί στον αέρα στους 180-200οC για 15-20' να ροδίσουν και να είναι τραγανά.      www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων