Κριτσίνια με τυρί.Αλμυρή νοστιμιά για όλες τις ώρες

Υλικά για περίπου 20-25 κριτσίνια

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό
  • 1 φλ. τσ. φέτα τριμμένη με το χέρι
  • 1 φλ. τσ. τριμμένη γραβιέρα
  • 1 φακελάκι σουσάμι

Εκτέλεση

  1. Απλώνετε αρχικά το ένα φύλλο σφολιάτας πάνω σε χαρτί ψησίματος.
  2. Χτυπάτε το αβγό και αλείφετε όλο το φύλλο σφολιάτας.
  3. Στη μισή μεριά της σφολιάτας ρίχνετε τα μισά τυριά ανακατεμένα.
  4. Διπλώνετε από πάνω την υπόλοιπη σφολιάτα και πιέζετε λίγο με τα χέρια.
  5. Κόβετε σε λωρίδες, τις στριφογυρίζετε ελαφρά, τα αλείφετε πάλι με λίγο αβγό και πασπαλίζετε με σουσάμι.
  6. Κάνετε το ίδιο και με το άλλο φύλλο σφολιάτας.
  7. Ψήνετε σε αντικολλητικό χαρτί στον αέρα στους 180-200οC για 15-20' να ροδίσουν και να είναι τραγανά.      www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων