ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Στην Ελλάδα η υπανάπτυξη είναι επιλογή της ελίτ. Υγιής ανάπτυξη και πρόοδος θα έρθουν μόνο μετά από σύγκρουση του λαού με την ελίτ.


Η Ελλάδα διαθέτει μια κλειστή οικογενειοκρατική και διαπλεκόμενη ελίτ, αυτονομημένη από το κοινωνικό σώμα και αυτοαναπαραγόμενη μέσω της κληρονομικής διαδοχής και της πολιτικοοικονομικής διαπλοκής, η οποία θέλει το λαό προσκυνημένο πελάτη της στα δίκτυα πατρωνίας που έχει αναπτύξει, μέσα από ολοκληρωτικούς θεσμούς, και όχι το λαό όρθιο, ελεύθερο και παραγωγικό.

Η ελληνική ελίτ προτιμά να γίνεται εντολοδόχος ξένων συμφερόντων, προκειμένου να παραμείνει στην κοινωνική ηγεσία, παρά να ακουμπήσει πάνω στον ελληνικό λαό με κίνδυνο να καταρρεύσει.
Η προπαγάνδα περί "ενότητας" που συνεχώς εκπορεύεται από το ελιτίστικο σύστημα, φοβίζοντας το λαό ότι θα πάθει κακό αν εγερθεί, στόχο έχει την ασφάλεια της ελίτ ώστε να συνεχίσει να νέμεται ήσυχα τον δημόσιο πλούτο σε βάρος των πολιτών.         hassapis-peter.blogspot.com

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων