Οι μηνιαίες προβλέψεις του Σεπτεμβρίου με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας...


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το ενδιαφέρον για την προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι αμείωτο καθώς κατά τη διάρκεια του μήνα αναδεικνύονται ανασφάλειες και ζητήματα που σε καλούν να διαχειριστείς με ψυχραιμία κάθε κατάσταση που προκύπτει.

Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 10.09 και τον Άρη στον Ζυγό από τις 15.09 νιώθεις ότι χάνεις τον έλεγχο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η καχυποψία δεν είναι εύκολο να μετριαστεί καθώς έρχεται στην επιφάνεια και σε οδηγεί πολλές φορές σε παράλογες συμπεριφορές και σκέψεις. παράλληλα ο ανταγωνισμός αυξάνεται και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με ηρεμία καθώς νιώθεις ότι βάλλεσαι από πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Το ζητούμενο για εσένα αυτόν τον μήνα είναι να πραγματοποιήσεις μία βουτιά μέσα σου καθώς μόνο με αυτό τον τρόπο θα εντοπίσεις τα σημεία σου δημιουργούν αναστάτωση και μπορεί να προκαλούν τους γύρω σου. Σε προσωπικό επίπεδο δώσε χρόνο στον άνθρωπό σου δημιουργώντας ένα περιβάλλον που θα βοηθήσει να εκτονωθεί η νευρικότητα και να εξωτερικευθούν βαθύτερα συναισθήματα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε οικονομικές επιλογές και συνεργασίες που θα σε βάλουν σε αναστάτωση καθώς υπάρχουν πρόσωπα που προσεγγίζουν με σκοπό το κέρδος τους. Παράλληλα όμως δεν καλύπτουν αυτά που πραγματικά θέλεις. 

2ο δεκαήμερο

Είναι ένας μήνας του ιδιαίτερα στις αρχές του θα σε απασχολήσει έντονα το εργασιακό κομμάτι της ζωής σου καθώς έρχονται στο προσκήνιο σημαντικές προτάσεις και επιλογές που καλείσαι να αξιολογήσεις. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 δημιουργεί συνθήκες ανατροπής στην καθημερινότητα αφού προκύπτουν ζητήματα στον εργασιακό χώρο που σε βοηθούν να ανοίξεις τα φτερά σου είτε μέσω της εξέλιξης είτε μέσω μιας διαδρομής που μπορεί να επιλέξεις. Η ανάγκη να αλλάξεις τα δεδομένα είναι έντονη και θα την εκφράσεις με κάθε τρόπο δείχνοντας ότι είσαι έτοιμος να πάρεις το ρίσκο που απαιτείται και να επιδιώξεις στον χώρο της δουλειάς κάτι καινούργιο που θα σε εκφράζει όσο καλύτερα γίνεται. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα οφείλεις να περιορίσεις την ένταση που εκφράζεται από φόβους και αμφιβολίες που μπορεί να έχεις. Δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη την σχέση σου γιατί είναι χαρακτηριστικά δύσκολο για εσένα να περιορίσεις στο μυαλό σου σενάρια επιστημονικής φαντασίας που οδηγούν σε λάθος αντιδράσεις. Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου αναδεικνύοντας το πάθος και τα συναισθήματα στη σχέση καθώς με αυτό τον τρόπο θα εκτονωθεί η υπερένταση. 

3ο δεκαήμερο

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αντιμετωπίσεις καθημερινά ζητήματα και παλαιότερες καταστάσεις που εκκρεμούν και σε φορτίζουν ψυχολογικά για αυτό θα πρέπει να είσαι έτοιμος. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 οδηγεί σε οριστική λύση καταστάσεων που μπορεί να σε φορτίζουν συναισθηματικά και δεν σου επιτρέπουν να απαλλαγείς από απωθημένα και ενοχές που κουβαλάς εδώ και καιρό. Η πρακτική σκέψη θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις με λογικά επιχειρήματα τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα επηρεάσουν τόσο τον εργασιακό χώρο όσο και εκκρεμούσες καταστάσεις που τώρα μπορείς να τακτοποιήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή στον Ζυγό από τις 27.09 μπαίνεις σε μία περίοδο εσωστρέφειας που θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες. Νιώθεις ότι πρέπει να προχωρήσεις σε ένα απολογισμό των δεδομένων σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Τα συμπεράσματα θα είναι εξαιρετικά αρκεί να εντοπίσεις τα δικά σου λάθη και αυτά που πρέπει να διορθώσεις ώστε να ικανοποιηθείς στον μέγιστο βαθμό. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι βέβαιο ότι θα σε απασχολήσουν καθώς έρχονται και πάλι για να τονίσουν την ανάγκη να επανεξετάσεις η στάση σου σε συγκεκριμένες σχέσεις που σε έχουν στιγματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αυξάνονται οι απαιτήσεις στην καθημερινότητα και στον τομέα της δουλειάς, όμως αυτό δεν σε πτοεί καθώς συνεχίζεις ακάθεκτος να περνάς όμορφα και να εντυπωσιάζεις ιδιαίτερα σε ότι αφορά το αισθηματικό παιχνίδι. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 10.09 ενισχύει την γοητεία και την ανάγκη να βρεθείς σε παρέες εντυπωσιάζοντας τους γύρω σου. Είναι σημαντικό για εσένα να υπάρχει αποδοχή για αυτό που είσαι καθώς μέσα από αυτό νιώθεις ασφάλεια για τον εαυτό σου. Σημαντικές νέες γνωριμίες θα παίξουν καθοριστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης στον Ζυγό από τις 15.09 αυξάνει σε σημαντικό βαθμό τις υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο καθώς στον τομέα της δουλειάς φαίνεται ότι αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες ή αγγαρείες. Γεγονός είναι ότι θα κουραστείς και θα αντιμετωπίσεις αγχώδεις καταστάσεις που θα σε πιέσουν. Προσπάθησε να παραμείνεις πιστός στον προγραμματισμό σου καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να μην βγεις εκτός χρόνου δυσκολεύοντας την ψυχολογία σου. Η άσκηση είναι απαραίτητη γιατί θα λειτουργήσει ανανεωτικά σε ενεργειακό επίπεδο και θα σε ωθήσει σε σημαντική εκτόνωση. 

2ο δεκαήμερο

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην προσωπική σου ζωή με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 αλλάζει τα δεδομένα από δω και στο εξής. Ξαφνικές νέες γνωριμίες αλλάζουν ριζικά τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις σου και σε βοηθούν να κατασταλάξεις σε κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς σε σημαντικό βαθμό. Άλλωστε και εσύ επαναστατείς έναντι των παλιών σου συνηθειών και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που κινείσαι. Αιφνιδιαστικά νέα για παιδιά ή για δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν σε αναζωογονούν και σου δίνουν μία ώθηση, αυτοπεποίθηση, χαρά. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις την δυνατότητα να φλερτάρεις, να επικοινωνήσεις, να μπεις στο παιχνίδι του συναισθήματος με δυναμικό τρόπο. Οι επιλογές θα είναι πολλές καθώς εντυπωσιάζεις και γοητεύεις τους πάντες με τον τρόπο που εκφράζεσαι. Άλλωστε μέσα από τους άλλους θέλεις να αντιληφθείς ένα κομμάτι του εαυτού σου που σε βοηθά να ισορροπήσεις. Η συντροφικότητα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις καθώς θα φέρει αρμονία, ισορροπία, έντονα αισθησιακές στιγμές. 

3ο δεκαήμερο

Αφιερώνεις χρόνο σε στόχους και συλλογικές προσπάθειες στις οποίες συμμετέχει καθώς είναι απαραίτητο να κλείσεις υποθέσεις που θεωρείς ότι εκκρεμούν και σε εμποδίζουν στην μετέπειτα πορεία σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 στρέφει την προσοχή σου στο φιλικό περιβάλλον καθώς μέσα από αυτό μπορούν να δοθούν λύσεις σε σχέση με αυτά που θέλεις να πετύχεις σε μελλοντικό χρόνο. Θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σε στηρίξουν χωρίς αυταπάτες και υπερβολές, πρόσωπα που μπορείς να εμπιστευτείς και να επενδύσεις πάνω τους. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα και ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο προς το τέλος του μήνα αφού από τις 27.09 ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Ζυγό και δημιουργεί παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις σε ότι έχεις αναλάβει. Δεν είναι το καλύτερο χρονικό διάστημα για να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα αφού είναι εύκολο να προκύψουν πανελλήνιες σε αυτά που λες. Καλό είναι να αξιοποιήσεις αυτό το χρονικό διάστημα ώστε να κατασταλάξεις σε συμπεράσματα που αφορούν τη δουλειά σου και σε ότι θέλεις να αλλάξεις αφού δεν σε ικανοποιεί. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Βάζεις στόχο να ομορφύνεις την καθημερινότητα και να προχωρήσεις στη δημιουργία μιας ρουτίνας που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς σε ό τι υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 10.09 σε καλεί να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να σε φορτίζουν και να επηρεάζουν ακόμα και την προσωπική σου ζωή. Σημαντικό είναι βέβαια να μην ξεσπάς το άγχος και την επικριτική σου διάθεση στο ταίρι σου. Αντίθετα θα πρέπει να δώσεις την ευκαιρία σε εσένα και τον άνθρωπό σου να βρείτε τη χρυσή τομή σε καταστάσεις που μπορεί να δημιουργούν υπερένταση στη σχέση χωρίς επί της ουσίας λόγο. Βοηθητικά θα λειτουργεί το πέρασμα του Άρη στον Ζυγό στις 15.09 που ενισχύει την επιθυμία για κοινή δράση, διασκέδαση και χαρά στο πεδίο της αισθηματικής σου ζωής. Ο αισθησιασμός θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις με το ταίρι σου καθώς με ευκολία ξεπερνάς κάθε κακοτοπιά και αφιερώνεσαι στην ουσία της σχέσης. Η απόλαυση και οι στιγμές θα βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μία περίοδο ανανέωσης της προσωπικής σου ζωής.

2ο δεκαήμερο

Δεν είναι εύκολο να είσαι ψύχραιμος σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν καθώς φαίνεται να αιφνιδιάζεσαι από καταστάσεις και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια και σε φορτίζουν απίστευτα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν τον προσωπικό σου χώρο καθώς δεν θα διστάσεις να πραγματοποιήσεις την επιλογή της απομάκρυνσης από την οικεία στέγη. Αποκαλύψεις και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζουν την κρίση σου και οδηγούν σε αιφνιδιαστικές αποφάσεις που θα αφήσουν άναυδους τους γύρω σου. Έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις το ένστικτό σου και να προχωρήσεις σε μία μετακίνηση η μετακόμιση που μπορεί να είναι καταλυτική για εσένα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα δεν είναι εύκολο να αποφύγεις την γκρίνια στην προσωπική σου ζωή. Φρόντισε όμως να το πραγματοποιήσεις καθώς η ένταση που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα στην σχέση θα στεναχωρήσει τόσο εσένα όσο και το ταίρι σου. Καλό είναι να αξιολογήσεις αν αξίζει τον κόπο για λεπτομέρειες να δημιουργούνται προβλήματα. 

3ο δεκαήμερο

Επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα έρχονται στο προσκήνιο ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που θα κερδίσουν την προσοχή και θα σε βοηθήσουν να επικεντρωθείς σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις εδώ και καιρό. Βοηθητικά θα λειτουργήσει η δημιουργικότητα και η επιθυμία για αλλαγή που σε διακατέχει, παράλληλα έχεις αφήσει πίσω σου αυταπάτες και λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να δημιουργούσαν προβλήματα στην προσωπική σου διαχείριση. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην προσωπική σου ζωή ή προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27.09 προκαλώντας υπερένταση και δυσκολία στην επικοινωνία στην σχέση σου. Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να μπεις σε μία εσωτερική διαδικασία που θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις τι σε ικανοποιεί και τι δεν σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο ή στο ταίρι σου. Άφησε το περιθώριο σημαντικές συζητήσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη και προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία επιστροφές προσώπων που θα φέρουν στην επιφάνεια και πάλι βαθύτερα συναισθήματα.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ανάσες σε προσωπικό επίπεδο θα σου δώσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό από τις 10.09 καθώς αφιερώνεσαι όσο περισσότερο γίνεται στον άνθρωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Παράλληλα επιδιώκεις να διασκεδάσεις και να περάσεις όμορφα εντυπωσιάζοντας τους πάντες καθώς θέλεις να αναδείξεις τον εαυτό σου και να τραβήξεις την προσοχή των γύρω σου. Νέα πρόσωπα θα έρθουν στη ζωή σου που θα σου κεντρίζουν την προσοχή. Απολαμβάνεις την αποδοχή και τον θαυμασμό των άλλων, όμως οφείλεις να είσαι προσεκτικός γιατί ο εγωκεντρισμός και υπερβολές μπορεί να σε φέρουν σε δυσάρεστη θέση. Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 στρέφεις την προσοχή σου σε οικογενειακές υποθέσεις που χρειάζονται την ενέργεια και την προσοχή σου. Παράλληλα καλείσαι να διαχειριστείς την έντονη συναισθηματική και ψυχολογική φόρτιση που προκύπτει λόγω καταστάσεων του παρελθόντος που έρχονται και πάλι στην επιφάνεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της καταπιεσμένης οργής που εκτονώνεται με ευκολία, ξεσπάσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον. Εργασίες στον προσωπικό χώρο απαιτούν ψυχραιμία και πολλή προσπάθεια, σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα θα σε ικανοποιήσει.

2ο δεκαήμερο

Ήρθε η ώρα να αλλάξεις τα δεδομένα σε σχέση με την επικοινωνία, τον κοντινό περίγυρο, τον τρόπο που διαχειρίζεσαι επαγγελματικές καταστάσεις. Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε σημαντικές αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τα φτερά σου και θα σε φέρουν πιο κοντά στους προσωπικούς σου στόχους. Πρόσωπα από το κοντινό και το φιλικό περιβάλλον θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα με την στήριξή τους ή με προτάσεις που μπορεί να ανοίγουν ένα νέο δρόμο σε σχέση με το εμπόριο, την επικοινωνία, η γνώση. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα απολαμβάνεις στιγμές διασκέδασης και πάθους στην προσωπική σου ζωή. Νιώθεις ότι μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στον άνθρωπό σου και να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα ώστε να εκδηλωθούν με ευκολία συναισθήματα, αισθησιασμός, πόθος. Δώσε χώρο και στις ανάγκες του άλλου για να μην κατηγορηθείς για εγωισμό. 

3ο δεκαήμερο

Στρέφεις το ενδιαφέρον σου σε γνώσεις και πνευματικά αντικείμενα που μπορούν να σου χαρίσουν νέες διαδρομές τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 σε βοηθάει να τακτοποιήσεις και να κλείσεις υποθέσεις σε θέματα εκπαίδευσης, νομικής φύσεως, νέο επαγγελματικού προσδιορισμού που θα σε φέρει πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα από το εξωτερικό σε εξιτάρει καθώς έρχεσαι σε επαφή με μία νέα κουλτούρα που μπορεί να είναι προσφιλής σε σένα. Παράλληλα ανοίγονται νέοι ορίζοντες που νιώθεις ότι σε βοηθούν να εξελιχθείς σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή στην επικοινωνία στο οικογενειακό περιβάλλον από τις 27.09 με τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στον Ζυγό και να δημιουργεί ανάλογα προβλήματα. Εμπόδια σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία μπορεί να σας απογοητεύσουν, καλά θα κάνεις να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να πραγματοποιήσεις διορθώσεις στο λάθη που πιθανόν έχεις εντοπίσει. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε συζητήσεις μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον θεωρώντας ότι θα λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν καθώς το πιθανότερο είναι να καταλήξουν σε καβγάδες.

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου μακριά από έντονη κοινωνική ζωή και διασκέδαση καθώς είναι βαθύτερη ανάγκη σου να νιώσεις ασφάλεια δίπλα του. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 10.09 του δίνει την ευκαιρία να χαρείς στιγμές με τον άνθρωπό σου και με πρόσωπα που θεωρείς πολύ δικά σου, πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να κατανοήσουν και να αντιληφθούν την ψυχοσύνθεσή σου. Η αγάπη για το περιβάλλον που ζεις θα οδηγήσει σε αλλαγές, φρόντισε να περιορίσεις όμως περιττά έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 σου δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσεις τον ρυθμό σου και να επιδιώξεις να εμπλακείς σε συνεργασίες και συμφωνίες που θεωρείς ότι μπορεί να αποδώσουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Το εμπόριο και η επικοινωνία θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς, παράλληλα δεν αποκλείεται να ανοίξεις ένα κεφάλαιο μετακινήσεων πού θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα σε συντροφεύουν σε κάθε δράση και θα σε βοηθούν με τις συμβουλές τους στις καλύτερες δυνατές αποφάσεις. 

2ο δεκαήμερο

Δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις σε επιδιώξεις και επιλογές που θεωρείς ότι σου αξίζουν. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σε βοηθά να αντιληφθείς αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη και μπορείς να πετύχεις στον εργασιακό χώρο και αφορούν τον προϋπολογισμό σου. Ξαφνικές ανατροπές μπορεί αρχικά να δημιουργήσουν υπερένταση καθώς δεν δέχεσαι να συμβιβαστείς με ότι πια δεν σου αξίζει. Γεγονός είναι πάντως ότι θα υπάρξουν πρόσωπα δεν θα κατανοήσουν τις επιδιώξεις σου και θα φροντίσουν να σε ικανοποιήσουν ξαφνιάζοντας σε ευχάριστα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις τη δυνατότητα να επικεντρωθείς σε οικογενειακά ζητήματα και στην προσωπική σου ζωή. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις θαλπωρή και ζεστασιά στη σχέση καθώς οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου έρχονται στην επιφάνεια. Ο προσωπικός χώρος θα γίνει ο ιερός ναός της σχέσης σου για αυτό και θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τον σύντροφό σου, χρόνος που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ηρεμία και γαλήνη. 

3ο δεκαήμερο

Οικονομικές υποθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους και σε απασχολούν έντονα αφού σε βάζουν σε βαθύτερες σκέψεις και μπορεί να φέρνουν στην επιφάνεια έντονες αμφιβολίες και ανασφάλειες. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 σε οδηγεί σε συμφωνίες και συναλλαγές που θέλεις να ολοκληρώσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν οικονομικά οφέλη που επιδιώκεις. Βέβαια οφείλεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μείνεις μακριά από αυταπάτες που μπορεί να οδηγήσουν σε παγίδες. Σε προσωπικό επίπεδο οι ανασφάλειές μπορεί να μείνουν στο παρελθόν αρκεί να δώσεις την ευκαιρία στο σύντροφό σου να δείξει πραγματικά τι νιώθει χωρίς να αντιμετωπίζει από την πλευρά σου καχυποψία. Η επικοινωνία με τα κοντινά σου πρόσωπα δυσκολεύει με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγός στις 27.09 να δημιουργεί παρεξηγήσεις και παρερμηνείες. Δεν είναι εύκολο να εκφράζεις ότι νιώθεις χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα για αυτό φρόντισε να είσαι απόλυτα ακριβής και σημαντικές συζητήσεις αν προκύψουν. Καθυστερήσεις σε συμφωνίες μπορεί να σε απογοητεύσουν καθώς θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να ολοκληρωθούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Έντονη είναι η ανάγκη για κοινωνική ζωή και επικοινωνία που θα σε φέρει πιο κοντά με νέα πρόσωπα, νέες γνώσεις και νέα ενδιαφέροντα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 10.09 αυξάνει σημαντικά την διάθεση για συναναστροφές και κοινωνικής εκδήλωσης που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε νέες γνωριμίες άκρως ενδιαφέρουσες για εσένα. Η εμπλοκή σε παράλληλες καταστάσεις μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή για αυτό φρόντισε να είσαι φρόνιμος και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό που μπορεί να σου προκαλέσουν απρόσωπα. Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 επικεντρώνεις την προσοχή σου κυρίως σε οικονομικά σχέδια που θέλεις να προωθήσεις, όμως οι υπερβολές σε χαρακτηρίζουν. Οφείλεις να κρατήσεις ισορροπία στην προσωπική σου στάση γιατί είναι εύκολο να παρασυρθείς είτε στη συντήρηση είτε στην σπατάλη δυσαρεστώντας τα πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου. Καλά θα κάνεις επίσης να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία έξοδα που μπορεί να προκύψουν αυτό το χρονικό διάστημα, αφού μέσα από αυτά θα μάθεις να διαχειρίζεσαι τις ανασφάλειες και τους φόβους που μπορεί να επηρεάζουν η προσωπική σου σκέψη. Άλλωστε είναι σημαντικό να μην εξαρτάσαι από την ύλη.

2ο δεκαήμερο

Έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα καθώς τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα θετικά για εσένα. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 07.09 σε βοηθά να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να απελευθερωθείς από παλιότερες καταστάσεις και να προχωρήσεις σε ένα νέο μέλλον με γνώμονα τις πραγματικές επιθυμίες. Επαγγελματικές προτάσεις έρχονται από το πουθενά για να ανατρέψουν αισιόδοξα τα δεδομένα του σήμερα, φρόντισε να τις αξιοποιήσεις καθώς θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε μία νέα φιλοσοφία και κοσμοθεωρία. Νέες γνωριμίες έρχονται για να σου θυμίσουν ότι ήρθε η ώρα να επαναστατήσεις έναντι κάθε συντηρητισμό που σε διακατέχει. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα έχεις τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς και να συμμετέχεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Απολαμβάνεις τις νέες γνωριμίες που σε προσεγγίζουν καθώς σε γεμίζουν νέες πληροφορίες και ανοίγουν νέες προοπτικές σε όλα τα επίπεδα. Κοντινά ταξίδια με τον άνθρωπό σου θα ανανεώσουν την σχέση και θα σε βοηθήσουν να χαρείς στιγμές μακριά από την ρουτίνα και την καθημερινότητα που σε έχει κουράσει ιδιαίτερα.

3ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή επηρεάζεται καθώς φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις για την εξέλιξη της σχέσης σου. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 21.09 δεν επιτρέπει να μείνεις σταθερός και αμετακίνητος σε θέσεις και συμπεριφορές που δεν βοηθούν τη σχέση σου. Άλλωστε πια δε σε ταλαιπωρούν οι αυταπάτες και μπορείς να δεις ξεκάθαρα τι σου προσφέρει ο άνθρωπός σου. Νέες γνωριμίες έρχονται για να εμπλουτίσουν το επαγγελματικό στερέωμα και τις επιλογές σου καθώς οι συμφωνίες που παίρνουν μπορεί να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες. Κολλήματα και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικά σχέδια προς το τέλος του μήνα αφού ο Ερμής κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27.09. Σου δίνει βέβαια την ευκαιρία να προχωρήσεις σε αναθεώρηση της και να εντοπίσεις λεπτά σημεία που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα για αυτό αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να διαπιστώσεις αν οι προτάσεις και τα σχέδια που έχεις είναι εφαρμόσιμα. Παράλληλα οι ανασφάλειες που μπορεί να προκύπτουν λόγω της ύλης είναι εύκολο να επανεξεταστούν γιατί οι διαπιστώσεις στις οποίες θα καταλήξεις θα σε βοηθήσουν να πατήσεις καλύτερα στα πόδια σου. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Αφιερώνεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή καθώς θέλεις να βελτιώσεις τις συνθήκες στις σχέσεις σου απολαμβάνοντας τις καθημερινές στιγμές που μπορούν να δώσουν χαρά. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 χαρίζοντας σου πάθος και αισθησιασμό που διοχετεύεις με μεγάλη ευκολία στην σχέση σου. Έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο που θα σε βοηθήσει να νιώσεις ασφάλεια και σταθερότητα αρκεί να μην εγκλωβιστείς στο πείσμα και την αδιαλλαξία που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια. Με τον Άρη να περνάει στο ζώδιό σου στις 15.09 νιώθεις ότι μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές που σε εκφράζουν. Προσπάθησε όμως να μην είσαι επιθετικός με τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς είναι εύκολο να εκτονωθείς σε αυτά και να δημιουργήσεις προβλήματα σε καθοριστικές σχέσεις της ζωής σου. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή που σε διακατέχουν θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις σχέδια αφού δεν θα διστάσεις να έχεις τον πρώτο ρόλο εκεί που οι άλλοι φοβούνται να πάρουν τις απαραίτητες αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. 

2ο δεκαήμερο

Καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα σε βαραίνουν καθώς έρχονται και πάλι στην επιφάνεια και σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 στρέφει την προσοχή σου σε εκκρεμούσες καταστάσεις που ακόμα επηρεάζουν την ζωή σου και την ψυχολογία σου. Πιθανόν είναι βέβαια να υπάρξουν αποκαλύψεις που θα σας στενοχωρήσουν, όμως αυτές είναι που θα σε κινητοποιήσουν και θα σου δώσουν την ώθηση να αποτινάξεις από πάνω σου πρόσωπα και καταστάσεις που νιώθεις ότι δεν σου αξίζουν. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μπορείς να χαρείς την καθημερινότητα, να απολαύσεις στιγμές της ζωής που δεν είχες εκτιμήσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο και ο σύντροφός σου που σε βοηθά να δημιουργήσετε μαζί ένα ανάλογο σκηνικό ανανεώνοντας τη σχέση. Νέα πρόσωπα έρχονται για να τονίσουν την αίσθηση ότι η σταθερότητα είναι επιλογή σε προσωπικό επίπεδο και σε βοηθά να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Βέβαια πρέπει να έχεις κατανόηση στις ανάγκες των άλλων για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις και να συμπορευθείς με νέες γνωριμίες που θέλουν να βρίσκονται δίπλα σου. 

3ο δεκαήμερο

Καθημερινές υποχρεώσεις, εργασιακές αγγαρείες και παρασκήνιο σε απασχολεί έντονα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, αφού δεν είναι εύκολο να αποφορτιστείς ψυχολογικά και να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό κάθε δυσκολία. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 σου δίνει την δυνατότητα να κλείσεις κεφάλαια τους απασχολούν έντονα στο εργασιακό περιβάλλον καθώς αντιμετωπίζεις κατάματα πρόσωπα που σε υπονομεύουν με δυναμισμό. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν παλαιότερες προτάσεις που μπορούν να σε ικανοποιήσουν στον τομέα της δουλειάς κλείνοντας συμφωνίες άκρως ικανοποιητικές για εσένα. Οι ψευδαισθήσεις έχουν μείνει στο παρελθόν και αυτό σε βοηθά να είσαι απόλυτα ρεαλιστής στους στόχους σου. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στον τρόπο που εκφράζεσαι προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομος στο ζώδιό σου από τις 27.09 και δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου. Ο περιττός αυθορμητισμός και ο ασυγκράτητος παρορμητισμός θα σε φέρνουν σε δύσκολη θέση για αυτό καλό είναι να φιλτράρεις τις σκέψεις σου και να είσαι απόλυτα βέβαιος για τα συμπεράσματα που βγάζεις. Η περίοδος είναι ιδανική για προσωπική περισυλλογή γιατί θα οδηγήσει σε πολύτιμα συμπεράσματα που αφορούν τη ζωή, τη στάση και τους στόχους σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Διεκδικείς με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών καθώς η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου στις 10.09 και σου δίνει την ευκαιρία να εκφραστείς με αυθορμητισμό. Παράλληλα διεκδικείς την προσοχή των άλλων καθώς θέλεις να εντυπωσιάζεις και να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπου κι αν βρεθείς. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές συμπεριφορές και υποκειμενικές τάσεις που θα σε εκθέσουν και θα δημιουργήσουν προβλήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 την κυκλοθυμία να επηρεάζει την ψυχολογία σου καθώς έρχονται στην επιφάνεια απωθημένα και παλαιότερες καταστάσεις που σου έχουν στοιχίσει. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από τα φαντάσματα του παρελθόντος όμως οφείλεις να τα συνειδητοποιήσεις και να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι ακόμα αντιμετωπίζεις οι συνέπειές τους. Προσοχή θα πρέπει να ζήσεις ιδιαίτερα στον εργασιακό χώρο καθώς στο παρασκήνιο καλά κρατεί και επηρεάζει την εξέλιξη σου. Η διαίσθηση θα σε βοηθήσει να αποφύγεις κακοτοπιές και πρόσωπα που σε υπονομεύουν. 

2ο δεκαήμερο

Αφιερώνεσαι σε στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς μέσα από αυτά. Το φιλικό σου περιβάλλον θα παίξει καταλυτικό ρόλο αφού η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 σε βοηθά να διαπιστώσεις ποια φιλικά πρόσωπα μπορούν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο των συνεργασιών καθώς πολλοί ενστερνίζονται τα όνειρα και τις επιδιώξεις σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες που έρχονται από το πουθενά με θετικό τρόπο γιατί μπορούν πολλά να σου δώσουν σε όλα τα επίπεδα. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα σε βοηθά να εκφραστείς και να κοινωνικοποιηθείς με μεγάλη ευκολία. Νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους καθώς η γοητεία και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο σε βοηθούν καταλυτικά. Βέβαια δεν πρέπει να γίνεις εγωιστής και να εγκλωβιστείς πίσω από τις προσωπικές σου ανάγκες αδιαφορώντας για τους άλλους. Η διάθεση για κατανόηση και εναρμόνιση με το περιβάλλον γύρω σου θα σε βοηθήσει να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

3ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς μπορεί να υπάρξουν ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις με τον άνθρωπό σου σε επόμενο στάδιο. Βασικό είναι βέβαια να μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί από φαντασιώσεις και αυταπάτες ιδιαίτερα την περίοδο της πανσελήνου στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09. Οφείλεις να κλείσεις καταστάσεις που μπορεί να έχουν ταλαιπωρήσει την σχέση σου και να προχωρήσεις με δυναμισμό στο μέλλον ανταποκρινόμενος στις νέες προκλήσεις που δημιουργούνται στην προσωπική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται και δημιουργούν ιδιαίτερα θετικές συνθήκες, αρκεί να απεγκλωβιστείς από εμμονές και προκαταλήψεις που επηρεάζουν την σκέψη σου. Ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από τις 27.09 ενισχύει την εσωστρέφεια και τη διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου καθώς βαραίνει την ψυχολογία σου. Ήρθε η ώρα να αναλογιστείς κατά πόσο επηρεάζεσαι από παλαιότερες καταστάσεις και να εντοπίσεις ποιες είναι οι λεπτομέρειες που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις κάθε δυσκολία τους έχει στιγματίσει. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί και πάλι να δονήσουν την ατμόσφαιρα με την παρουσία τους, δεν χρειάζεται να βιαστείς βγάζοντας άμεσα συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Είναι έντονη η ανάγκη για να αφιερώσεις χρόνο και προσοχή στον σύντροφό σου καθώς νιώθεις ότι είναι το πρόσωπο που μπορείς να εμπιστευτείς απόλυτα στη ζωή σου. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 10.09 ενισχύει την ανάγκη να δώσεις περισσότερο συναίσθημα και στήριξη στον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Δημιουργώντας ένα ονειρικό σκηνικό μπορείς να απολαύσεις στιγμές πάθους και έντονου συναισθηματισμού, αρκεί να ξεφύγεις από πιθανές αυταπάτες που διαστρεβλώνουν την εικόνα της ζωή σου. Με τον Άρη να περνάει στο Ζυγό στις 15.09 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αφιερώσεις χρόνο σε ομαδικές προσπάθειες που θεωρείς ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο καλείσαι να διαχειριστείς τις επιθυμίες των άλλων και να τις συνδυάσεις ώστε να υπάρξει επιτυχία στους στόχους που μπορεί να αφορούν όλους σας. Μπορείς να βάλεις το δικό σου λιθαράκι σε κοινωνικά ζητήματα που αγγίζουν σε σημαντικό βαθμό καθώς θέλεις να υπερασπιστείς πρόσωπα και ομάδες που θεωρείς ότι αδικούνται. Νέα πρόσωπα σε φέρνουν πιο κοντά στην ουσία της ζωής και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσεις τον καιρό.

2ο δεκαήμερο

Το πεδίο της καριέρας είναι αυτό που σε απασχολεί έντονα καθώς μέσα από το επαγγελματικό χώρο σου δίνεται η ευκαιρία να αναδείξεις στην προσωπικότητά σου και να προχωρήσεις σε καλύτερες επιλογές τους εκφράζουν. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 μπορεί να φέρει αιφνιδιαστικές προτάσεις που θα σας ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ανατρέψεις την καθημερινότητα και την ρουτίνα σου με δημιουργικό τρόπο. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις καθώς είναι βέβαιο ότι οι προτάσεις και ιδέες σου θα έχουν μεγάλη αποδοχή. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σε βοηθά να εκδηλώσεις με μεγαλύτερη ευκολία συναισθήματα και απωθημένα σε προσωπικό επίπεδο με σκοπό την επίλυση ζητημάτων που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Άλλωστε η καλή διάθεση που έχεις απέναντι στο ταίρι σου δεν αμφισβητείται γιατί είναι δεδομένο ότι οι προσπάθειες που καταβάλλεις είναι για το καλό της μεταξύ σας σύνδεσης. Πρόσωπα είναι πιθανό να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι να βρεθούν δίπλα σου χωρίς όμως να έχουν ξεκαθαρίσει τα κίνητρα και τις επιδιώξεις τους. 

3ο δεκαήμερο

Οι πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις και οικογενειακές υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς φαίνεται ότι οφείλεις να είσαι αποτελεσματικός σε πολλά επίπεδα. Βέβαια θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος στον τρόπο που αντιμετωπίζεις δυσκολίες και ευθύνες που μπορεί να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 κλείνει υποθέσεις του οικογενειακού και επαγγελματικού περιβάλλοντος καθώς σου δίνει ώθηση να πάρεις πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από εμπόδια και δυσκολίες που έχεις αντιμετωπίσει. Ο συναισθηματισμός σε αρμονία με την απόλυτη λογική θα βοηθήσουν να επιλέξεις ανάμεσα από επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σε εντυπωσιάσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι επικοινωνιακά με τους φίλους σου προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27.09 δυσκολεύει τα πράγματα. Δεν είναι εύκολο να σε κατανοήσουν και μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις λόγω της κακής επικοινωνίας και της ασυνεννοησίας. Οι στόχοι σου εμποδίζονται και υπάρχουν καθυστερήσεις που σε ωθούν αναθεωρήσεις και διορθώσεις .οφείλεις να επανεξετάσεις όλα τα δεδομένα για να είσαι απόλυτα βέβαιος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Νιώθεις ότι μπορείς πια να αφιερώσεις χρόνο στο φιλικό περιβάλλον καθώς αυτό σε ικανοποιεί απόλυτα. Η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους φίλους, να συναναστραφείς μαζί τους καθορίζει τον τρόπο που κινείσαι και την διάθεσή σου. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό στις 10.09 έχεις τη δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο σε ομαδικές προσπάθειες που ενδιαφέρουν τόσο η σχέση σου όσο και το φιλικό περιβάλλον. Άλλωστε οι κοινοί στόχοι θα ανανεώσουν τη σχέση σου και θα σε φέρουν πιο κοντά με τον άνθρωπό σου αφού προσπαθείτε μαζί για κάτι που αφορά και τους δυο σας. Ο Άρης περνάει στον Ζυγό στις 15.09 του και σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσει σε επαγγελματικά σχέδια με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Παράλληλα οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και αυτό είναι γεγονός ότι θα σε φορτίσει σε σημαντικό βαθμό ψυχολογικά. Το άγχος και η νευρικότητα δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε σπασμωδικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου βάζοντας φρένο στην επαγγελματική σου πορεία. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξει πόσα μπορείς να καταφέρεις γιατί είναι βέβαιο ότι μέσα από τις δράσεις σου θα ξεχωρίσεις και θα λάβεις την αναγνώριση που σου αξίζει. 

2ο δεκαήμερο

Έχεις την δυνατότητα να περάσεις μοναδικές στιγμές που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους πνευματικούς ορίζοντες καθώς αυτός είναι ο σκοπός που σε εξιτάρει αυτό το χρονικό διάστημα. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 να σου να σου δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσεις κάτι καινούργιο που σε ενθουσιάζει και δημιουργεί προϋποθέσεις εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα σε προσεγγίσουν και θα σε αιφνιδιάσουν θετικά με τις προτάσεις τους, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις και από το εξωτερικό που θα σου θα κεντρίσουν την προσοχή. Νέες γνωριμίες μπορεί να είναι καθοριστικές σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε βοηθούν να αποτινάξεις από πάνω σου μία νοοτροπία που άφηνε στάσιμο στις σχέσεις. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να σε επηρεάζει άμεσα εντοπίζεις τους κοινούς στόχους και τις κοινές φιλοδοξίες που ενδιαφέρουν εσένα και τον άνθρωπό σου και προχωράς γοργά στην επίτευξη τους. Μέσα από το φιλικό χώρο δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα εκφράσουν με αμεσότητα τα συναισθήματά τους για εσένα, κάτι που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση θα είναι η βάση και θα σε φέρει πιο κοντά με αυτούς. 

3ο δεκαήμερο

Το κοντινό σου περιβάλλον θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο καθώς θα σε βοηθήσει να κατασταλάξεις σε επαγγελματικές επιλογές και θέματα που αφορούν γνώση και πληροφορία. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21.09 δεν αφήνει περιθώρια για ψευδαίσθηση καθώς έχεις εντοπίσει πραγματικά ποιοι είναι αυτοί που θέλουν πραγματικά να σε βοηθήσουν ώστε να εξελιχθείς και να μάθεις καινούργια πράγματα και ποια πρόσωπα εμποδίζουν κάθε σου προσπάθεια. Η γρήγορη σκέψη και η άμεση αντίληψη των πραγμάτων θα λειτουργήσουν καταλυτικά ώστε να πάρεις τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να κλείσεις οριστικά κύκλους ζητημάτων με κοντινό και ευρύτερα πρόσωπα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι προς το τέλος του μήνα στον επαγγελματικό χώρο καθώς ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27.09 και θα δημιουργεί προβλήματα επικοινωνίας στον τομέα της καριέρας. Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι επιδίωξη σου μπλοκάρουν και ότι τα σχέδιά σου βρίσκουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Δώσε χρόνο για να ανακαλύψεις ποιες πρέπει να είναι οι απαραίτητες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Απέφυγε να υπογράψεις νέες συμφωνίες καθώς το αποτέλεσμα είναι πιθανό αργότερα να σε απογοητεύσει. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η διάθεση να προβληθείς και να δείξεις τα προσόντα σου θα είναι εμφανής στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα ιδιαίτερα στον επαγγελματικό χώρο που σε απασχολεί αυτό το χρονικό διάστημα. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 έχει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις με ευελιξία πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να πετύχεις επαγγελματικούς στόχους που θα σε ικανοποιήσουν πλήρως. Οι προτάσεις που θα δεχθείς θα είναι εντυπωσιακές και έχεις την δυνατότητα να ανοίξεις τον επαγγελματικό κύκλο με νέες γνωριμίες που θα σε ευνοήσουν σε σημαντικό βαθμό. Με τον Άρη να περνάει στον Ζυγό στις 15.09 ήρθε η στιγμή να ταξιδέψεις πραγματικά και νοητικά για αυτό και δεν θα διστάσεις να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν σε αυτά τα ταξίδια. Προτάσεις από το εξωτερικό ανοίγουν νέα δεδομένα μπροστά σου που μπορείς να αξιοποιήσεις γιατί θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις σε αυτό που πραγματικά σε ικανοποιούν τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η διασκέδαση δεν πρέπει να οδηγήσει σε παρεκτροπές και υπερβολές που τελικά θα έχουν αντίθετα αποτελέσματα από τα προσδοκώμενα.

2ο δεκαήμερο

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς και να περιεργάζεσαι το περιβάλλον στο οποίο κινείσαι καθώς οι ανασφάλειες και αμφιβολίες που σε διακατέχουν παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο το αντιμετωπίζεις οικονομικές και προσωπικές επιλογές. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 7/9 σε αιφνιδιάζει με τον συναισθηματισμό και τους φόβους που φέρνει στην επιφάνεια καθώς πια αναγνωρίζεις ότι υπάρχει βαθύτερα ζητήματα τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσεις κατάματα. Οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικές δράσεις μπορεί να ανατραπούν δημιουργώντας ρευστότητα, όμως δεν πρέπει να διστάσεις αν χρειαστεί για να πάρεις το απαραίτητο ρίσκο που θα σε βοηθήσει να έχεις τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα να σε επηρεάζει άμεσα προσπαθείς να δείξεις στον επαγγελματικό χώρο τι αξίζεις και τα καταφέρνεις! Παράλληλα γεννιούνται νέες αναζητήσεις λόγω του ανικανοποίητου που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και σχετίζεται με την καριέρα σου. Πρόσωπα μέσα από τον επαγγελματικό χώρο θα σε προσεγγίσουν καθώς γοητεύεται από τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την κάθε κατάσταση που έχεις αναλάβει. Δεν αποκλείεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και σε προσωπικό επίπεδο.

3ο δεκαήμερο

Με την περιέργεια και την καχυποψία να κυριαρχεί το μεγαλύτερο μέρος του μήνα είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους που έρχονται στο προσκήνιο και σε καλούν να πάρεις πρωτοβουλίες. Η Πανσέληνος στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων που πραγματοποιείται στις 21.09 σε καλεί να αντιμετωπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να διεκδικήσεις την κάλυψή τους χωρίς να οδηγήσεις την κατάσταση στα άκρα. Αξιοποίησε το έντονο ένστικτο που σε διακατέχει ώστε να βρεις την χρυσή τομή στα πράγματα έτσι ώστε να ικανοποιήσεις τον εαυτό σου αλλά και τα πρόσωπα με τα οποία προχωράς σε συμφωνία. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στην επικοινωνία και συνεννόηση με το ταίρι σου προς το τέλος του μήνα αφού ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό από τις 27.09 και θα δημιουργεί προβλήματα. Παράλληλα είναι πιθανό να φέρει εμπόδια σε ταξίδια και συμφωνίες που θέλεις άμεσα να πετύχεις, προκαλώντας υπερένταση και απογοήτευση. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ότι πρέπει να προχωρήσει; σε αλλαγές μέσα σε αυτή την περίοδο για αυτό απέφυγε τις έντονες συζητήσεις που δεν θα έχουν ευτυχή κατάληξη. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάγκη να ζήσεις με τον άνθρωπό σου στιγμές περιπέτειες και απόλυτη καθώς έχει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σου καθώς μέσα από την ικανοποίηση αυτή τη διάθεσης νιώθεις την αισιοδοξία και την θετική σου διάθεση να φαίνεται. Η Αφροδίτη περνάει στον Σκορπιό στις 10.09 και σου χαρίζει χαλαρές στιγμές και στιγμές διασκέδασης σε προσωπικό επίπεδο που θα είναι άκρως ικανοποιητικές καθώς θέλεις να ξεφύγεις από σκοτεινές στιγμές και ανασφάλειες που βίωσες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τα νέα πρόσωπα που σε προσεγγίζουν πεθαίνουν σε επαφή με μία νέα φιλοσοφία ζωής που μπορεί να σας ενθουσιάσει και να οδηγήσει στην αλλαγή της προσωπικής σου κοσμοθεωρίας. Ο Άρης περνάει στον Ζυγό στις 15.09 και σε καλούν να κινηθείς αθόρυβα σε οικονομικές συναλλαγές και επιχειρηματικής δράσης καθώς έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς ποιες κινήσεις μπορεί να σε γνωρίσουν και ποιος είναι οι πραγματικές παγίδες που πρέπει να αποφύγεις. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή και μπορεί να οδηγήσει σε υπέροχες στιγμές ακραίου αισθησιασμού με το ταίρι σου. Βέβαια το να είσαι καχύποπτος με τον άνθρωπό σου μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες που οφείλει να αποφύγεις για να προστατεύσεις την προσωπική σου ζωή.

2ο δεκαήμερο

Σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες και να αποφύγεις τις εντάσεις που σου δημιουργούν φόβο. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 07.09 δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για ξαφνικές νέες γνωριμίες και αλλαγές που θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ναι τα πρόσωπα που θα σε προσεγγίσουν σου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με αντικείμενα που μπορεί να σε ενθουσιάσουν και με αφορούν την επιστήμη, το διαδίκτυο, πρωτότυπες ενασχολήσεις που αλλάζουν τα δεδομένα στη ζωή σου. Ο σύντροφός σου δεν αποκλείεται να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα με προτάσεις που αλλάζουν ριζικά την ζωή σας. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει το δεκαήμερο σου από τον Σκορπιό στο τέλος του μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα, να ξεφαντώσεις, να δώσεις χρόνο σε αυτούς που μπορούν να σου χαρίσουν μία νέα προσέγγιση στα πράγματα. Η περιπετειώδης διάθεσή σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες στην προσωπική ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να παρεκτραπείς φέρνοντας σε δύσκολη θέση το ταίρι σου.

3ο δεκαήμερο

Είναι απαραίτητο να κρατήσεις ισορροπίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έχεις τις καλύτερες δυνατές σχέσεις με πρόσωπα που παίζουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή σου. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο στις 21.09 δημιουργεί την ανάγκη για να κλείσεις ζητήματα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή πού είσαι προβλημάτισαν και μπορεί να προκάλεσαν απογοήτευση. Οι αυταπάτες ποια είναι στο παρελθόν καθώς μπορείς να αντιμετωπίσεις με απόλυτο ρεαλισμό της σχέσης σου και να βρεις τη μέση οδό που θα ικανοποιήσει τόσο εσένα όσο και τους σημαντικούς άλλους στη ζωή σου. Νέα πρόσωπα μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο φέρνοντας νέες προτάσεις και αισιοδοξία. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στην καθημερινότητα προς το τέλος του μήνα καθώς ο Ερμής ανάδρομος στον Ζυγός τις 27.09 δεν επιτρέπει τα γεγονότα να κυλήσουν με ευκολία. Δυσκολίες και καθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει που θα σε φορτίσουν συναισθηματικά και θα αυξήσουν το άγχος κατακόρυφα. Προσπάθησε να αποφύγεις συζητήσεις και διαλόγους που μπορεί να εξελιχθούν σε σκληρές κόντρες δημιουργώντας πρόβλημα στο πεδίο της δουλειάς.

Πηγή: Myastro.gr