Μόνη αντιπολίτευση το Twitter...

Τα “Kομάντα και οι δράκοι” θα είναι η διαφορετική σειρά της τηλεόρασης, φέτος, αλλά ας περιμένουμε και τη Χίσλοπ και τον Μανουσάκη στην ΕΡΤ.


Βαρόμετρο θα είναι οι “Μέλισσες” και ο... τρίτος τους κύκλος στον ΑΝΤ1, από τη Δευτέρα.

Στο ΑΠΕ γίνονται σημεία και τέρατα από τους άριστους που λογοκρίνουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θέλουν να τοποθετούν δίκους τους σε θέσεις χωρίς πτυχία και αγγλικά, αλλά δεν κουνιέται φύλλο. Κανείς δεν καταγγέλει το τι συμβαίνει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε η “Συσπείρωση”.

Η σιωπή της ΠΟΕΣΥ συναγωνίζεται εκείνη του σύμπαντος.

Τη μέρα που οι διανομείς τελείωναν στην πράξη το “νόμο Χατζηδάκη”,  ‘το φιλί της ζωής¨ έρχονταν από την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στα ΜΜΕ, “Συσπείρωση”, πείθοντας  κόσμο από την ΕΡΤ να συμμετάσχει στην ηλεκτρονική συνέλευση του  ΕΔΟΕΑΠ, εφαρμόζοντας τη σχετική διάταξη του υπουργού εργασίας.

Ξέρουν τι κάνουν οι “αγωνιστές”

Σε ΕΣΗΕΑ, ΕΔΟΕΑΠ, ΠΟΕΣΥ και ΕΣΡ το δόγμα της συνεργασίας  ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ,  ισχύει από το 2017 και εφαρμόζεται με κάθε θυσία και μέχρι τέλους.

Ενώ, δημοσίως, ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόσμο λέει άλλα.

Συνεπώς, η μόνη αντιπολίτευση που υπάρχει στη χώρα, είναι αυτή που εκφράζεται απευθείας από τα πρόσωπα στo Twitter.

**Στην περίπτωση της  e-food αρκούσε η μαζική δημοσίευση και αναπαραγωγή της κατάστασης και η μαζική διαγραφή των χρηστών, από την εφαρμογή της εταιρείας.

**Το ελληνικό παράδειγμα, δηλαδή το πως δηλαδή κέρδισαν οι εργαζόμενοι τη μάχη με μια μεγάλη εταιρεία, σε ελάχιστο χρόνο, δείχνει την τεράστια επιρροή των social media στις Δυτικές Δημοκρατίες και είναι “case study” για το μέλλον.

 "Αιχμές" (typologies.gr)