Το δημόσιο χρηματοδοτεί και τις “Μέλισσες” και τα ριάλιτι!...

** “Οι Άγριες Μέλισσες” επανήλθαν στην κορυφή αλλά η “Ελιά” του Mega και των μανιατών με την Κυπριακή προφορά πιέζει πάρα πολύ.


**Γράφοντας για τον ΑΝΤ1 και τη... σειρά που μπαίνει στον τρίτο της κύκλο το συμπέρασμα είναι προφανές: “Ενας κούκος δεν φέρνει την Άνοιξη”.

**Ο κύκλος των σειρών θα κρατήσει και ο ΑΝΤ1 που τον άνοιξε, αποχώρησε πρώτος!

**Σοβαρή ενόχληση από τους μεγάλους του χώρου  για την χρηματοδότηση, μέσω ΕΚΟΜΕ, του ριάλιτι προγράμματος “Οικογενειακές Ιστορίες” του Alpha και την ενίσχυση των βουλγαρικών εταιρείων.

**Ο “νόμος Κρέτσου” ήρθε για να βγάλει την ελληνική παραγωγή εκτός των συνόρων, όπως ήδη συμβαίνει και όχι για να γυρίζονται χαμηλής ποιότητας ριάλιτι με την εγγύηση του ελληνικού δημοσίου.

**Αυτό μπορεί να το κάνει και μόνο του ένα κανάλι, αναλαμβάνοντας και το ρίσκο.

**Άσχετο. Πάμε στοίχημα πως ελάχιστοι  στο ΣΥΡΙΖΑ, έχουν αντιληφθεί την επιτυχία του συγκεκριμένου νόμου, με την προώθηση της ελλάδας στο εξωτερικό και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας εντός χώρας.

**Υπάρχει ένα (γενικό) ενδιαφέρον από την BC Partners/ United Group  για την τύχη του ελληνικού  Euronews.

**Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΕΡΤ1 δόθηκε στο Νίκο Αλιάγα (τελευταία του παρουσία στην Παρέλαση της 25ης Μαρτίου) και στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου.

Ήταν μάλλον ακόμψο, το γεγονός, πως η γυναίκα δημοσιογράφος παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου σχεδόν δεν φαινόταν.

"Αιχμές" (typologies.gr)