βουτυράτα ζυμαρικά

Υλικά

  • 1 συσκευασία ζυμαρικά
  • 6 κ. σ. βούτυρο
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι  

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
    Βήμα 2
    Σουρώστε και τοποθετήστε τα ξανά στην κατσαρόλα.
    Βήμα 3
    Όσο είναι ακόμη ζεστά, προσθέστε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τυρί.
    Βήμα 4
    Απολαύστε με επιπλέον τριμμένο τυρί προαιρετικά.   www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων