βουτυράτα ζυμαρικά

Υλικά

  • 1 συσκευασία ζυμαρικά
  • 6 κ. σ. βούτυρο
  • 1/3 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
  • Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι  

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες.
    Βήμα 2
    Σουρώστε και τοποθετήστε τα ξανά στην κατσαρόλα.
    Βήμα 3
    Όσο είναι ακόμη ζεστά, προσθέστε το βούτυρο, την παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να λιώσει το βούτυρο και το τυρί.
    Βήμα 4
    Απολαύστε με επιπλέον τριμμένο τυρί προαιρετικά.   www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Σπιτικό προφιτερόλ

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

Το ξέφρενο πάρτι ξανάρχισε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρας παραβίασε Stop και στη συνέχεια… χαστούκισε γυναίκα στη μέση του δρόμου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων