Ηλιακή έκλειψη στους Διδύμους στις 10 Ιουνίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια


ΚΡΙΟΣ Θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε, διότι πιθανώς να υπάρξουν παρεξηγήσεις, ιδιαίτερα με άτομα που συνεργάζεστε ή που συναντιέστε σε τακτική βάση. Αποφύγετε να ασχοληθείτε με κουτσομπολιά τα οποία μόνο κακό μπορεί να κάνουν σε εσάς και την εικόνα σας. Καλό είναι να προσέχετε γενικά ποιούς εμπιστεύεστε γιατί θα υπάρξουν άνθρωποι που δεν θα διστάσουν να σας βάλουν τρικλοποδιές.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στα οικονομικά σας γιατί θα έχετε έκτακτα έξοδα και αν δεν προσέξετε θα υπάρξει πρόβλημα ρευστότητας. Στα προσωπικά σας, αλλά κυρίως στα ερωτικά σας, θα θελήσετε να εκφράσετε, και μάλιστα με έντονο τρόπο, τις ανάγκες σας κάτι που σχεδόν θα απαιτήσετε να κάνει και το άτομο που μιλάει στην καρδιά σας. Οι μέρες αυτές ίσως βγάλουν προς έξω δικές σας ανασφάλειες τις οποίες και θα πρέπει να διαχειριστείτε για το δικό σας καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς θα μπείτε σε μια διαδικασία αναζήτησης του τι ακριβώς θέλετε να έχετε στην ζωή σας. Ό,τι σας κρατάει πίσω και έχει σχέση με άσχημα δικά σας συναισθήματα, όπως ενοχές ή φόβος για το άγνωστο, θα το αφήσετε στην άκρη και θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει, δηλαδή καλύτερες μέρες. Ψάξτε ανθρώπους που θα σας χαρίζουν χαμόγελα και δεν θα σας φορτώνουν με απαγορεύσεις και αρνητικά συναισθήματα και χαρίστε στον εαυτό σας την αγάπη που έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καλό είναι να προσέξετε την κυκλοθυμία σας καθώς καταπιεσμένα συναισθήματα θα βγουν στην επιφάνεια με αυτήν την έκλειψη. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να φέρετε σε ισορροπία το συναίσθημα και τον ψυχισμό σας. Να εμπιστεύεστε την διαίσθησή σας γιατί θα σας δείχνει πάντα το σωστό μονοπάτι και τα όνειρά σας γιατί είναι οι πόρτες σας στο ασυνείδητο το οποίο, αν δεν κάνετε συνειδητό, θα το αποκαλείτε μοίρα.   

ΛΕΩΝ

Θα έχετε συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας με τα οποία είχατε μια είδους καρμική σχέση. Μοιραίες καταστάσεις θα βιώσετε, λοιπόν, και φυσικά εξελίξεις, όχι μόνο σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε επαγγελματικό διότι δεν θα επιστρέψουν στην ζωή σας μόνο άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν ζητώντας σας μια νέα ευκαιρία, αλλά και επαγγελματικές προτάσεις. Τώρα όμως θα είναι πιο βελτιωμένες με καλύτερες οικονομικές απολαβές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ασχοληθείτε με επαγγελματικά project που αυτή τη στιγμή τρέχουν. Αν έχετε στο μυαλό σας να καταπιαστείτε με, ή ακόμα καλύτερα να κυνηγήσετε, κάτι καινούργιο καλύτερα αφήστε το για όταν οι πλανητικές συνθήκες το ευνοούν γιατί τότε τα πράγματα θα είναι πιο στρωτά και πιο εύκολα για εσάς. Επίσης, προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί κάποιες από αυτές είναι στην κυριολεξία στην κόψη του ξυραφιού και χρειάζονται την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα βιώσετε καταστάσεις περίεργες οι οποίες θα σας ωθήσουν να φτάσετε συμπεριφορικά στα άκρα. Θα εκφράζεστε με ένταση, θα μιλάτε απότομα και θα θέτετε τελεσίγραφα. Γενικά, θα γίνεστε υπερβολικοί με αποτέλεσμα να χάνετε την εσωτερική σας ισορροπία. Για τον λόγο αυτό, μην δίνετε σημασία στο πως συμπεριφέρονται κάποια άλλα άτομα γιατί εσείς γνωρίζετε ότι ο καθένας θα λάβει στο τέλος αυτό που του αξίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται γιατί θα πρέπει να βάλετε τα όριά σας ακόμα και σε ανθρώπους για τους οποίους τρέφετε έντονα συναισθήματα. Γενικά, είναι μια περίοδος κατά την οποία καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με τον ψυχισμό σας ξεκινώντας, καταρχάς, με τους φόβους σας και μετά με τα απωθημένα σας. Αναθεωρήστε τις σχέσεις σας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και όχι αυτές των άλλων. Περάστε χρόνο με ανθρώπους που σας δίνουν χαρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η έκλειψη αυτή θα τονίσει τα όποια θέματα έχετε με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Είτε μιλάμε για συζύγους, είτε μιλάμε για την ερωτική σας σχέση, είτε μιλάμε για άτομα με τα οποία συνεργάζεστε. Μέσα από τα δικά τους μάτια θα ανακαλύψετε πτυχές του εαυτού σας στις οποίες ίσως δεν είχατε δώσει την πρέπουσα σημασία. Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να κάνετε ακόμα ένα ταξίδι αυτό-ανακάλυψης με θαυμαστά, και αυτή τη φορά, αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην εργασία σας οι οποίες θα γίνουν αναγκαστικά λόγω αιφνίδιων καταστάσεων που θα δημιουργηθούν και θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί γενικά θα πρέπει να διαχειριστείτε και αρκετές άλλες ανατροπές στην ζωή σας. Επίσης, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε και με την υγεία και το σώμα σας, μέσα από μια καλύτερη διατροφή ή ακόμα και άσκηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Περασμένες που αγάπες» θα είναι το σύνθημα της έκλειψης και θα βιώσετε καταστάσεις πρωτόγνωρες. Ωστόσο, δεν σημαίνει ότι όποιο άτομο από το παρελθόν επιστρέψει θα αξίζει της προσοχής σας και πολύ περισσότερο της αγάπης σας και αυτό καλό είναι να το θυμάστε γιατί θα έχετε να αντιμετωπίσετε ερωτικά διλήμματα. Επίσης, μπορείτε να περιμένετε και επιστροφές συνεργατών σας ή ακόμα και επαγγελματικών προτάσεων που θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον.

ΙΧΘΥΣ

Πιεσμένοι και γεμάτοι άγχος θα είστε και αυτό θα επηρεάσει, τόσο την οικογενειακή σας ζωή, όσο και την επαγγελματική. Προσοχή να δώσετε στα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε και να είστε προσεκτικοί γιατί οι προθέσεις των άλλων δεν θα είναι πάντα ξεκάθαρες. Ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με κάποια έκτακτη βλάβη, και άρα έξοδα, του σπιτιού ή με περίεργες συμπεριφορές μελών της οικογένειάς σας που θα φανούν κάπως επιθετικοί απέναντί σας.

Πηγή: Myastro.gr