Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή - Προβλέψειις για όλα τα ζώδια

Στις 10 Ιουνίου 2021, o Ήλιος από τις 20° 21’ των Διδύμων θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον ανάδρομο Ερμή. Η συνάντηση αυτή του Ήλιου με τον πλανήτη Ερμή θα μας φορτίσει με θετική ενέργεια χαρίζοντάς μας ευχάριστες μέρες.

Η επικοινωνία θα είναι υψίστης σημασίας για εμάς καθώς θα έχουμε ανάγκη να μιλήσουμε,

να εκφραστούμε και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες οι οποίες και θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε προς τα έξω τα ταλέντα μας.

Πώς θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή ανάλογα με το ζώδιο σου;

ΚΡΙΟΣ

Επανεξετάστε επαγγελματικά σας σχέδια που είχατε κάνει στο παρελθόν, ειδικά αν αυτά αφορούσαν τομείς όπως η συγγραφή, η εκπαίδευση ή γενικά το εμπόριο γιατί τώρα θα φτάσουν στα αυτιά σας νέες σημαντικές πληροφορίες τις οποίες δεν γνωρίζατε πριν έτσι ώστε να τις χρησιμοποιήσετε υπέρ σας. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, την ευστροφία σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Στα προσωπικά σας θα πρέπει να περιμένετε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, κάτι που θα σας χαροποιήσει.  

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είχατε κάνει κάποιες οικονομικές επενδύσεις τώρα θα τις δείτε να αυγατίζουν και έτσι να έχετε σημαντικές απολαβές από αυτές. Επίσης, όσοι από εσάς θέλατε να κάνετε κάποια οικονομική ρύθμιση τώρα θα βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία. Διόλου απίθανο να σας δοθεί και ένα αρκετά καλό ποσό με την μορφή ενός bonus ή κάποιας αύξησης. Τέλος θα ανακτήσετε την πολύτιμη αυταξία σας κάτι που θα σας ξαναδώσει όρεξη για νέα τολμήματα ή για επαναφορά προηγούμενων υπέροχων συνθηκών στην ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές αυτής της όψης! Θα επανεξετάσετε τις σχέσεις σας με τους όποιους άλλους της ζωής σας αλλά ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό. Θα θελήσετε να ολοκληρώσετε κάποια σχέδια σας, τα οποία είχαν μείνει κάπου στην μέση της επαγγελματικής σας διαδρομής, μόνο που αυτή την φορά θα έχετε καλύτερη ατζέντα και συνεργάτες πιο πρόθυμους να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Στα προσωπικά σας, θα αναθεωρήσετε σχέσεις σας καθώς θα αποδεχθείτε τα αληθινά σας συναισθήματα, ειδικά αν αυτά έχουν να κάνουν με άτομα από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα απολαύσετε ψυχική ικανοποίηση μέσα από επιβεβαιώσεις που θα λάβετε, είτε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον καθώς συνεργάτες ή εργοδότες σας, θα αναγνωρίσουν την αξία σας, είτε από τις προσωπικές σας σχέσεις διότι άτομα για τα οποία έχετε συναισθήματα θα σας αποδείξουν το πόσο νοιάζονται για εσάς. Εκφράστε με άνεση την προσωπικότητά σας και τις ανάγκες σας. Κάποιοι από εσάς θα λάβετε μια συναισθηματική ικανοποίηση μέσα από την επιστροφή ενός προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΛΕΩΝ

Θα ανακτήσετε την εξωστρέφεια σας καθώς έντονες κοινωνικές δραστηριότητες θα σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι της κοινωνικοποίησης. Θα βρεθείτε ξανά με φίλους και παρέες με τους οποίους, λόγω συνθηκών και μόνο, είχατε χαθεί και θα μοιραστείτε μαζί τους όμορφες στιγμές. Επίσης, κάποιοι στόχοι σας, κυρίως επαγγελματικοί, που στο παρελθόν είχαν μείνει μόνο στην σκέψη σας τώρα γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα με προοπτικές οικονομικής απογείωσης. Κάποιοι από εσάς ίσως συνεργαστείτε, και μάλιστα πολύ επιτυχημένα, με άτομο από το κοινωνικό σας κύκλο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει μια επαγγελματική πρόταση που σας είχε γίνει ξανά αλλά τώρα με καλύτερες συνθήκες ή που πιθανά θα έρθει από κάποιο άτομο με το οποίο στο παρελθόν είχατε ξανά συνεργαστεί. Γενικά, η περίοδος αυτή σας βοηθάει έτσι ώστε να μπορέσετε να προωθήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σας, τις ιδέες σας και την δουλειά σας. Ακόμα, ίσως αναθεωρήσετε την γνώμη που εσείς είχατε για ένα επαγγελματικό project ή ακόμα και για κάποιους συνεργάτες ή γενικά άτομα με τα οποία είχατε κάποια διαπροσωπική σχέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Μετά από μια πιεστική για εσάς περίοδο η τύχη σας χτυπά ξανά την πόρτα φέρνοντας σας ευχάριστες ειδήσεις. Για κάποιους από εσάς οι ειδήσεις αυτές ίσως αφορούν ένα ταξίδι που θέλατε να κάνετε αλλά οι συνθήκες που ζούσαμε δεν σας το επέτρεπαν. Για κάποιους άλλους, ίσως αφορά σπουδές ή μια πιστοποίηση που θα θέλατε να έχετε έτσι ώστε να εξασφαλίσετε μια ακόμα καλύτερη καριέρα. Γενικά θα καταφέρετε να προωθήσετε κάποιες ιδέες σας έτσι ώστε να ατενίσετε το μέλλον με την αισιοδοξία και χαρά που σας χαρακτηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όλες οι ανησυχίες σας και οι φόβοι σας που αφορούσαν κυρίως τα οικονομικά σας αλλά, και σε ορισμένες περιπτώσεις, τα οικονομικά του/της συζύγου σας, τώρα εξανεμίζονται και αφήνουν χώρο για την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για εσάς. Βαθιές ανάσες λοιπόν θα πάρετε γιατί θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο για το δικό σας συμφέρον, οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε τράπεζες και δημόσιο. Επίσης, σε κάποιους από εσάς θα επιστρέψει μια γεμάτη πάθος ερωτική σχέση από το παρελθόν.      

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στις σχέσεις σας, είτε μιλάμε για σχέσεις επαγγελματικές, είτε μιλάμε για σχέσεις καθαρά προσωπικές. Πιθανά προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας, κυρίως γιατί βιώνατε πιεστικές καταστάσεις που είχαν εσωτερικά αναστατώσει και τους δυο σας, τώρα βρίσκουν την λύση τους με αποτέλεσμα να βρείτε ξανά την ηρεμία και την χαρά που είχατε απολέσει. Κάποιους άλλους από εσάς θα σας απασχολήσει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν με το οποίο είχατε μοιραστεί ιδιαίτερες στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην δική σας περίπτωση οι θετικές εξελίξεις θα αφορούν δυο βασικούς τομείς της ζωής σας: την υγεία σας και την καριέρα σας : ξεκινώντας με την υγεία σας, θα αποφασίσετε να διορθώσετε κακές διατροφικές συνήθειες αλλά και γενικά στάση ζωής καθώς, αν δεν χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με την υπερκόπωση. Στα επαγγελματικά σας θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να βάλετε τον κάθε κατεργάρη στον πάγκο του αλλά και για να πάρετε τα εύσημα από τους ανώτερούς σας για τα επιτεύγματά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν κάποιοι μπορούν να μιλήσουν για την δύναμη που έχει η αλλαγή στον τρόπο σκέψης, και για το πως η εσωτερική ισορροπία μπορεί να φέρει μια νέα και ακόμα καλύτερη πραγματικότητα στο εδώ και τώρα, αυτοί είστε εσείς. Γενικά, διανύετε μια πολύ καλή και δημιουργική περίοδο η οποία μπορεί με τις κατάλληλες συνθήκες να γίνει η απαρχή μιας νέας εποχής για εσάς. Κάντε επαφές, επικοινωνήστε και ξαναβρεθείτε με άτομα που μπορούν να προωθήσουν τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Επίσης, να αναμένετε στον ερωτικό τομέα επιστροφές προσώπων από το παρελθόν σας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε οικογενειακές υποθέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και για μεγάλο χρονικό διάστημα κάποιους από εσάς. Θα αποφασίσετε να βάλετε τα όρια, που εδώ και καιρό θα έπρεπε να έχετε βάλει, έτσι ώστε να επικρατήσει η λογική και «να μπει το νερό στο αυλάκι» που λένε για να ισορροπήσουν οι καταστάσεις. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει η αγορά ή ακόμα και η πώληση ενός ακινήτου, η περίοδος σας ευνοεί, όπως επίσης και η οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου σας.

Πηγή: Myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

Ο μέγας μύθος της ακυβερνησίας...

Σερβία και Ρωσία υπέγραψαν συμφωνία υπό άκρα μυστικότητα – Αντιδράσεις από ΕΕ και ΗΠΑ

Πώς επιβιώνουν τα ζώδια μετά από ένα χωρισμό...

Παγγαίο: Σπάνιες οι φυσικές ομορφιές του

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων