Εύκολο παγωτό βανίλια

Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
  • 2 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας    

    Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Ανακατέψτε την ζάχαρη, την κρέμα γάλακτος και το γάλα σε μια κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
    Βήμα 2
    Αφήστε να ζεσταθεί μέχρι να αρχίσει να αφρίζει το μείγμα.
    Βήμα 3
    Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μεταλλικό δοχείο και ανακατέψτε με το εκχύλισμα βανίλιας.
    Βήμα 4
    Τοποθετήστε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 ώρες.
    Βήμα 5
    Μόλις το μείγμα σχεδόν παγώσει χτυπήστε με το μίξερ χειρός για να αφρατέψει και τοποθετήστε και πάλι στην κατάψυξη.
    Βήμα 6
    Επαναλάβετε 3- 4 φορές την διαδικασία (πάγωμα, χτύπημα στο μίξερ, πάγωμα) και θα έχετε ένα αφράτο παγωτό βανίλιας.  www.newsbeast.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

Ο νέος «Μεγάλος Αδελφός» της ΕΥΠ που ακούει τα πάντα

Επιδοτήσεις ρεύματος – Εκτός η γκαρσονιέρα του φοιτητή, εντός η βίλα της Εκάλης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων