Άθλια ψεύδη του Γερμανού πρέσβη για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη για την Λιβύη!

Με ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Open και της Αλέξιας Τασούλη, αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της Γερμανίας αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Λιβύη, κυρίως όμως για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη για την χώρα που βρίσκεται στα νότια σύνορα μας!

Η είδηση λοιπόν ότι η διάσκεψη που οργανώνει η Γερμανία αναφορικά με την Λιβύη γίνεται πάλι χωρίς να προκληθεί η Ελλάδα, είχε προκαλέσει την οργή ακόμα και του έλληνα υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια. Ο Γερμανός πρέσβης λοιπόν προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο μη πρόσκλησης της χώρας μας σε ένα θέμα που τον αφορά άμεσα, αφού μιλάμε για τα νότια σύνορα μας, άρα την εθνική μας ασφάλεια.

Εκεί λοιπόν ο Γερμανός πρέσβης εκστόμισε απίστευτες δικαιολογίες, που συνιστούν άθλια ψεύδη και ασέβεια προς την χώρα μας. Ο Γερμανός ισχυρίστηκε ότι την διάσκεψη την οργανώνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, πράγμα ψευδές. Αφού η διάσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία της Γερμανίας.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ο Γερμανός πρέσβης ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα δεν προκλήθηκε, διότι προσκλήθηκαν μόνον χώρες που διατηρούν στρατό στην Λιβύη! Πρόκειται για ένα άθλιο ψέμα, καθώς στην διάσκεψη έχουν προσκληθεί χώρες όπως η Ολλανδία, η Τυνησία, το Μαρόκο, χώρες που φυσικά δεν έχουν ούτε έναν στρατιώτη στην Λιβύη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί απάντηση στις αθλιότητες του Γερμανού πρέσβη από το υπουργείο εξωτερικών.     fonaklas.blogspot.com


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

ζώδια Ερμής στην Παρθένο από 4 Αυγούστου

Με αξίωση για 1,80 στο πρόβειο οι διαβουλεύσεις κτηνοτρόφων

Πεθαίνοντας μόνοι στην Κυψέλη. Οχι, δεν αντέχεται αυτή η τραγωδία...

Σπιτικό προφιτερόλ

ζώδια Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 12 Αυγούστου

ΔΝΤ σε ΕΕ: Μετακυλίστε το κόστος στους πολίτες για να κάνουν οι ίδιοι εξοικονόμηση ενέργειας

Η ζήτηση ωθεί ψηλότερα και μέχρι τα 60 λεπτά την τιμή παραγωγού πατάτας

Έφτιαξαν πάρκινγκ για αποσκευές στα Χανιά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων