Άθλια ψεύδη του Γερμανού πρέσβη για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη για την Λιβύη!

Με ένα εκπληκτικό ρεπορτάζ του Open και της Αλέξιας Τασούλη, αποκαλύπτεται ο βρώμικος ρόλος της Γερμανίας αναφορικά με τα τεκταινόμενα στην Λιβύη, κυρίως όμως για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την διάσκεψη για την χώρα που βρίσκεται στα νότια σύνορα μας!

Η είδηση λοιπόν ότι η διάσκεψη που οργανώνει η Γερμανία αναφορικά με την Λιβύη γίνεται πάλι χωρίς να προκληθεί η Ελλάδα, είχε προκαλέσει την οργή ακόμα και του έλληνα υπουργού εξωτερικών Νίκου Δένδια. Ο Γερμανός πρέσβης λοιπόν προσπάθησε να εξηγήσει τον λόγο μη πρόσκλησης της χώρας μας σε ένα θέμα που τον αφορά άμεσα, αφού μιλάμε για τα νότια σύνορα μας, άρα την εθνική μας ασφάλεια.

Εκεί λοιπόν ο Γερμανός πρέσβης εκστόμισε απίστευτες δικαιολογίες, που συνιστούν άθλια ψεύδη και ασέβεια προς την χώρα μας. Ο Γερμανός ισχυρίστηκε ότι την διάσκεψη την οργανώνει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών, πράγμα ψευδές. Αφού η διάσκεψη γίνεται με πρωτοβουλία της Γερμανίας.

Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ο Γερμανός πρέσβης ισχυρίστηκε πως η Ελλάδα δεν προκλήθηκε, διότι προσκλήθηκαν μόνον χώρες που διατηρούν στρατό στην Λιβύη! Πρόκειται για ένα άθλιο ψέμα, καθώς στην διάσκεψη έχουν προσκληθεί χώρες όπως η Ολλανδία, η Τυνησία, το Μαρόκο, χώρες που φυσικά δεν έχουν ούτε έναν στρατιώτη στην Λιβύη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί απάντηση στις αθλιότητες του Γερμανού πρέσβη από το υπουργείο εξωτερικών.     fonaklas.blogspot.com


 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων