Έκαναν τη δολοφονία της Καρολάιν σκληρό reality...

Με όρους σκληρούς reality μεταδίδεται στους τηλεοπτικούς δέκτες η εξέλιξη της υπόθεσης της δολοφονίας της Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο. Η διοχέτευση του προσωπικού ημερολογίου της νεκρής, οι εκπομπές αναζήτητης αγνώστων στοιχείων, οι... προηγούμενες αναφορές της αστυνομίας για Γεωργιανούς και Αλβανούς σκληρά μέλη συμμορίων, επιχειρούν να προκαλέσουν σύγχυση σε μια καθαρή υπόθεση δολοφονίας μιας γυναίκας από το σύζυγό της, που “ήταν καλό παιδί” και τον ήξεραν όλοι στη γειτονιά.Οι δε οδηγίες του συνδικαλιστή αστυνομικού από τηλεοράσεως για το πως ξεμπερδεύει κάποιος με 4 χρόνια φυλακή δολοφονώντας τη σύζυγο του, ίσως να μπορεί να δώσει έμπνευση στους σεναριογράφους της σειράς “How to get away with a murder”. Στις ΗΠΑ δεν θα έβαζαν ποτέ αστυνομικό να κάνει τέτοιες δηλώσεις στην κάμερα, κοιτώντας τους πολίτες, χωρίς να μην υπήρχαν άμεσες επιπτώσεις από τη στιγμή που ακυρώνει το βασικό δόγμα προστασίας του πολίτη


Λίγο κανείς να έχει παρακολουθήσει τις σειρές του Ντικ Γουλφ “Law and order” , Law and Order Special Victim Unit” και “FBI” θα είχε αντιληφθεί τα πρωτοφανή λάθη της αστυνομίας, που δεν ακολούθησε τα στοιχεία, αλλά τη διήγηση του δολοφόνου, δημοσιεύοντας στοιχεία της εν εξελίξη έρευνας με όρους reality κυνηγώντας αόρατους δολοφόνους στο πουθενά.

Για το ΕΣΡ και την απουσία του, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο. Επί 40 ημέρες παρακολουθήσαμε την απουσία ενός οργάνου που απαρτίζεται από δύο λειτουργούς της δικαιοσύνης, 3 καθηγητές και 4 δημοσιογράφους. Η επιμονή στο πρόσωπο του δολοφόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου να του αναγνωρίσουν ελαφρυντικά με κάθε δυνατό τρόπο προκαλεί εντύπωση. Θα δούμε και άλλα στην πορεία.

mediagr.org

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων